Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Intense Smokey Eyeshadow & Liner

 photo Smokey3_zps1b21c924.png

Voor de feestdagen is een smokey eye natuurlijk dé make-up look, maar voor een gewone dag draag ik het ook ontzettend graag. Maar dan natuurlijk wel met wat subtielere kleuren en ga er niet elke dag een prachtig kunstwerk van maken. Bourjois heeft sinds kort een heel leuk nieuwe palette in drie verschillende tinten. Dit Intense Smokey palette bevatten twee kleuren oogschaduw en een eyeliner om je look helemaal af te maken. Ik was erg benieuwd naar deze leuke combinatie!

 photo Smokey1_zpsf5026d6e.png

Helemaal nieuw is het niet wat Bourjois hier doet, want ik had het al vaker bij andere merken gezien. En stiekem vond ik dat niet zo een succes, want de gelliner die in de paletten zit droogt natuurlijk veel sneller uit dan een ooghschaduw. Daarom vind ik dit soort setjes wel leuk, maar na een tijdje drogen de eyeliners gewoon uit. Of dat met dit het geval is weet ik niet, maar mijn ervaring leert van wel. Voor de rest vind ik het hartstikke leuk, drie leuke kleurcombinaties waar iedereen mee uit de voeten kan.

 photo Smokey2_zpse222efd1.png

Zoals ik vertelde zijn er drie verschillende kleurencombinaties. Paon élégant, met mooie blauwe en zilveren tinten. Violet Constellé, de prachtige paarse variant. En de laatste Rosé Twisté met mooie en natuurlijke aardetinten. Op de achterkant van de doosjes staat ook kort uitgelegd hoe je de oogschaduws moet aanbrengen en waar, handig!

 photo Smokey5_zps88b8705f.png

De doosjes hebben de klassieke Bourjois uitstraling, daar is niets nieuws aan. Duidelijk op de verpakking wordt aangegeven wat een liner en oogschaduw is, maar dat lijkt mij eigenlijk wel voor zich spreken. Ook zit er er een handig kwastje en applicator in om het aan te kunnen brengen. Het kwastje is alleen wel veel te klein om goed en strak een lijn mee te kunnen trekken, erg jammer. Ook het sponsje vind ik niet echt veel toevoegen.

 photo Smokey4_zps0ad5373b.png

Alle doosjes bevatten dus een liner, de creamy eyeliner. Een Illuminate de lichte kleur voor in de crease en een Intensify dat de donkere kleur voor op het hele ooglid is. Natuurlijk moet je zelf weten hoe je de oogschaduw gebruikt maar dit is een mooie subtiele aflopende smokey eye.

 photo Smokey7_zpsb14348a2.png

Paon élégant, de prachtige blauwe tinten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze pigmentatie een beetje vind tegenvallen. Ik ben meerdere malen met de kleuren over mijn huid heen gegaan en dit was het uiteindelijke resultaat, van mij had dat wel iets beter gemogen. Ook de eyeliner is niet dekkend, erg jammer.

 photo Smokey8_zpse16adc43.png

Violet Constellé, heeft een prachtige paarse tint oogschaduw en liner en een zilveren oogschaduw met een knipoog paars daarin verwerkt. De zilveren kleur is perfect gepigmenteerd maar de paarse kleur blijft wel een beetje achter. Ook de liner is goed gepigmenteerd.

 photo Smokey6_zpseb01ef10.png

Rosé Twisté, dit palette heeft de mooie bruine aardetinten. Beide kleuren zijn goed gepigmenteerd en de eyeliner ook. Dat is goed!

 photo Smokey_zps7eae2321.png

Toch heb ik een beetje gemengde gevoelens over deze producten, ik loop er niet echt warm van om het zo maar te zeggen. Het idee is ontzettend leuk, maar toch denk ik dat de eyeliner binnen korte tijd uitgedroogd is. Ook de pigmentatie laat bij een aantal kleuren de wensen over. Het palette waar ik wel erg enthousiast over ben is het Rosé Twisté palette wat mooie kleuren heeft en een goede pigmentatie. Maar ook het aanbrengen van de eyeliner stelt me teleur. Hij is erg droog en hard waardoor je geen vloeiende en mooie lijn kan maken. Toch erg jammer.

De nieuwe Bourjois Intense Smokey Eyeshadow & Liner liggen vanaf nu in de winkel bij onder andere de Douglas, Etos en ICI Paris XL voor de prijs van € 13,49 per doosje. Lopen jullie warm van deze paletten?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Het bruine doosje vind ik erg mooi! Het idee van de eyeliner vind ik wel erg leuk gedaan, maar inderdaad niet zo handig uitgewerkt. De kleuren van de liners passen goed bij de oogschaduw, dat is dan wel weer een pluspunt.

  2. De bruine kleuren zien er heel mooi uit. Jammer dat je geen looks hebt gemaakt met alle drie de doosjes, dan komen de kleuren anders over en ben ik toch wel benieuwd naar het blauwe doosje ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *