Bourjois Intense Smokey Eyeshadow & Liner

 photo Smokey3_zps1b21c924.png

Voor de feestdagen is een smokey eye natuurlijk dé make-up look, maar voor een gewone dag draag ik het ook ontzettend graag. Maar dan natuurlijk wel met wat subtielere kleuren en ga er niet elke dag een prachtig kunstwerk van maken. Bourjois heeft sinds kort een heel leuk nieuwe palette in drie verschillende tinten. Dit Intense Smokey palette bevatten twee kleuren oogschaduw en een eyeliner om je look helemaal af te maken. Ik was erg benieuwd naar deze leuke combinatie!

 photo Smokey1_zpsf5026d6e.png

Helemaal nieuw is het niet wat Bourjois hier doet, want ik had het al vaker bij andere merken gezien. En stiekem vond ik dat niet zo een succes, want de gelliner die in de paletten zit droogt natuurlijk veel sneller uit dan een ooghschaduw. Daarom vind ik dit soort setjes wel leuk, maar na een tijdje drogen de eyeliners gewoon uit. Of dat met dit het geval is weet ik niet, maar mijn ervaring leert van wel. Voor de rest vind ik het hartstikke leuk, drie leuke kleurcombinaties waar iedereen mee uit de voeten kan.

 photo Smokey2_zpse222efd1.png

Zoals ik vertelde zijn er drie verschillende kleurencombinaties. Paon élégant, met mooie blauwe en zilveren tinten. Violet Constellé, de prachtige paarse variant. En de laatste Rosé Twisté met mooie en natuurlijke aardetinten. Op de achterkant van de doosjes staat ook kort uitgelegd hoe je de oogschaduws moet aanbrengen en waar, handig!

 photo Smokey5_zps88b8705f.png

De doosjes hebben de klassieke Bourjois uitstraling, daar is niets nieuws aan. Duidelijk op de verpakking wordt aangegeven wat een liner en oogschaduw is, maar dat lijkt mij eigenlijk wel voor zich spreken. Ook zit er er een handig kwastje en applicator in om het aan te kunnen brengen. Het kwastje is alleen wel veel te klein om goed en strak een lijn mee te kunnen trekken, erg jammer. Ook het sponsje vind ik niet echt veel toevoegen.

 photo Smokey4_zps0ad5373b.png

Alle doosjes bevatten dus een liner, de creamy eyeliner. Een Illuminate de lichte kleur voor in de crease en een Intensify dat de donkere kleur voor op het hele ooglid is. Natuurlijk moet je zelf weten hoe je de oogschaduw gebruikt maar dit is een mooie subtiele aflopende smokey eye.

 photo Smokey7_zpsb14348a2.png

Paon élégant, de prachtige blauwe tinten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze pigmentatie een beetje vind tegenvallen. Ik ben meerdere malen met de kleuren over mijn huid heen gegaan en dit was het uiteindelijke resultaat, van mij had dat wel iets beter gemogen. Ook de eyeliner is niet dekkend, erg jammer.

 photo Smokey8_zpse16adc43.png

Violet Constellé, heeft een prachtige paarse tint oogschaduw en liner en een zilveren oogschaduw met een knipoog paars daarin verwerkt. De zilveren kleur is perfect gepigmenteerd maar de paarse kleur blijft wel een beetje achter. Ook de liner is goed gepigmenteerd.

 photo Smokey6_zpseb01ef10.png

Rosé Twisté, dit palette heeft de mooie bruine aardetinten. Beide kleuren zijn goed gepigmenteerd en de eyeliner ook. Dat is goed!

 photo Smokey_zps7eae2321.png

Toch heb ik een beetje gemengde gevoelens over deze producten, ik loop er niet echt warm van om het zo maar te zeggen. Het idee is ontzettend leuk, maar toch denk ik dat de eyeliner binnen korte tijd uitgedroogd is. Ook de pigmentatie laat bij een aantal kleuren de wensen over. Het palette waar ik wel erg enthousiast over ben is het Rosé Twisté palette wat mooie kleuren heeft en een goede pigmentatie. Maar ook het aanbrengen van de eyeliner stelt me teleur. Hij is erg droog en hard waardoor je geen vloeiende en mooie lijn kan maken. Toch erg jammer.

De nieuwe Bourjois Intense Smokey Eyeshadow & Liner liggen vanaf nu in de winkel bij onder andere de Douglas, Etos en ICI Paris XL voor de prijs van € 13,49 per doosje. Lopen jullie warm van deze paletten?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  8 december 2013 at 15:25

  Zien er erg mooi uit!

 • Reply
  Sofie
  8 december 2013 at 15:34

  Jammer dat het wat tegenvalt, dat had ik niet verwacht.

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  8 december 2013 at 15:39

  Vind het bruine palette wel heel mooi, maar nietzo geweldig dat ik nu meteen naar de winkels ren..

 • Reply
  Angelique
  8 december 2013 at 15:43

  Vooral het laatste palette vind ik erg mooi!

 • Reply
  Kelly
  8 december 2013 at 15:43

  Ik vind de kleuren er erg mooi uitzien! Ik kan mij wel vinden in je mening over de eyeliner. Zelf denk ik ook dat het erg snel uitdroogt!

 • Reply
  Kelly
  8 december 2013 at 15:58

  De bruine ziet er wel redelijk uit!

 • Reply
  Axelle
  8 december 2013 at 16:27

  de laatste vind ik echt mooi!

 • Reply
  MySimplySpecial
  8 december 2013 at 16:37

  Leuk die gelliners erbij!

 • Reply
  Ilse
  8 december 2013 at 16:45

  Oh, Rosé Twisté lijkt me wel wat! Echt mijn kleurtjes. Wel jammer van de eyeliner dan.

 • Reply
  BeautyTIL
  8 december 2013 at 16:51

  Zijn echt heel mooi!

 • Reply
  Jana Vmh
  8 december 2013 at 17:10

  Het palette met de bruine tinten lijkt me wel wat :)!!

 • Reply
  Valery
  8 december 2013 at 17:28

  Het bruine doosje vind ik erg mooi! Het idee van de eyeliner vind ik wel erg leuk gedaan, maar inderdaad niet zo handig uitgewerkt. De kleuren van de liners passen goed bij de oogschaduw, dat is dan wel weer een pluspunt.

 • Reply
  Jewelyz
  8 december 2013 at 17:44

  De bruine kleuren zien er heel mooi uit. Jammer dat je geen looks hebt gemaakt met alle drie de doosjes, dan komen de kleuren anders over en ben ik toch wel benieuwd naar het blauwe doosje ;)

 • Reply
  inspiredbylifee
  8 december 2013 at 18:21

  Ik vind ze er best mooi uitzien. Liefs http://Www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Saskia
  8 december 2013 at 18:21

  Het valt indd tegen, jammer!

 • Reply
  martinaa89
  8 december 2013 at 18:54

  Het spreekt me heel eerlijk niet echt aan

 • Reply
  Tessa
  8 december 2013 at 19:05

  Jammer dat ze tegenvallen maar ik vind het bruine palette er wel echt heel mooi uitzien :)
  Liefs,

 • Reply
  Jana
  8 december 2013 at 19:44

  Wat jammer :( x

 • Reply
  Mandy
  8 december 2013 at 20:57

  De bruine vind ik wel mooi maar de andere niet zo

 • Reply
  Ceetje
  8 december 2013 at 21:16

  Ik vind het wel mooi dat ze niet zo glanzend zijn, maar de pigmentatie is dan weer jammer.

 • Reply
  chucky1012
  8 december 2013 at 21:43

  Jammer dat dit alles tegenvalt. Zo weinig gepigmenteerd!;-)

 • Reply
  Beau
  9 december 2013 at 15:19

  Ze zien er redelijk uit, maar niet echt geweldig goed.

 • Laat een reactie achter