Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Happy Light Foundation & Concealer

 photo Happy1_zps046ff78c.png

Klaar voor een stralende teint waar je gezicht helemaal vrolijk van wordt? Dan moet je zeker de nieuwe Happy Light lijn van Bourjois proberen voor je gezicht! De lijn bestaat uit een drietal producten die ervoor zorgen dat je gezicht er stralend en vooral heel happy uit gaat zien. De combinatie van een primer, concealer en foundation gaat het helemaal voor elkaar maken.

 photo Happy3_zpsa78f48e5.png

Happy Light Foundation

De textuur van de nieuwe Happy Light foundation voelt aan als een tweede huid en dat maakt mij heel gelukkig! Bij elke lichtinval zal de kleur van de foundation weer mooi zijn en egaal. De lichtdoorlatende pigmenten die Bourjois gebruikt zijn van een uitzonderlijke zuiverheid en puurheid die speciaal geselecteerd zijn. Het corrigerende vermogen van deze pigmenten verbergen oneffenheden zonder het doen afbreken van de stralen in de huid. Je krijgt dus geen doffe en grauwe look van deze foundation. De foundation belooft 16 uur perfect te blijven zitten en hydrateerd de huid gedurende 8 uur.

 photo Happy4_zps03583a65.png

In de Benelux zijn de kleuren 51, 52, 53, 54, 55 en 58 verkrijgbaar. Van licht tot donker oplopend, er is dus ook een erg donkere verkrijgbaar voor de donkeren onder ons. Helaas in de lichtste kleur 50 niet in de Benelux te krijgen, maar 51 is ook vrij licht. Zelf heb ik 52 en deze is net iets te donker voor mijn huid, helaas. De foundation heeft een medium tot lichte dekking.

 photo Happy2_zps68c44fb7.png

Happy Light Concealer

Deze concealer is een vaste concealer vorm, maar als je hem aanraakt smelt hij samen met de huid en kan je hem heel gemakkelijk aanbrengen op de huid en uitwerken. Je kan hem makkelijk aanbrengen met je vingers of met een kwast. De concealer corrigeert zowel rimpels als imperfecties en licht meteen je blik op. De concealer voelt heel erg prettig op de huid aan en totaal niet trekkerig of geeft je een verstopt gevoel, omdat de structuur toch een stukje dikker is dan die van een foundation.

De concealer is er in twee verschillende tinten 21 en 22, waarvan 21 de lichtste is en ik gebruik. Hij ziet er misschien op de foto een beetje donker uit, maar op de huid heeft hij voor mij de perfecte kleur.

 photo Happy5_zps1f38cd2e.png

Swatches, zoals je ziet is de concealer goed dekkend en heeft de foundation een lekker dunne structuur. Daarom is hij ook niet echt heel erg dekkend.

 photo Happy6_zpsc8212959.png

Mijn gezicht zonder enige make-up.

 photo Happy7_zps8f88a3b2.png

Hier heb ik concealer rondom mijn ogen aangebracht, op mijn puistjes bij mijn kin en bij mijn neusvleugels.

 photo Happy8_zpsb2629259.png

En met foundation. Zoals je ziet is hij net iets te donker voor mij maar hij geeft wel een super mooi effect, erg mooi en stralend, precies wat het product belooft!

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de foundation, het voelt echt als een tweede huid en blijft perfect de hele dag zitten zonder dat mij huid erg vet word. Wel laat het de glim door en heeft dus geen matte effect. De dekking is subtiel maar voor mijn net genoeg om een prachtig egale huid te krijgen. Over de concealer ben ik ook te spreken qua dekking en handigheid van aanbrengen, helaas zat hij al wel na een paar minuten helemaal in de lijntjes onder mijn ogen, dat vond ik wel een beetje jammer.

 photo Happy9_zps2ce2d16e.png

De Happy Light foundation € 15,49, concealer € 8,99 en primer € 12,99 liggen vanaf 26 augustus in de winkel. Ik ben meer dan enthousiast over de foundation en deze komt zeker terug in mijn dagelijkse routine!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. jammer als je een niet te lichte huidskleur hebt (lichtbeige) en een roze ondertoon dan moet je deze lijn skippen, zijn allemaal erg geel, ik heb normaal beige rose, maar die zit niet in deze lijn, bijna in geen enkele van hun, alleen in de 123 perfect, bij douglas hebben ze het bij me geprobeerd, maar bij een roze ondertoon staan ze gewoon niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *