Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Gold is Back 1 Seconde Nagellak & Topcoat

 photo Nagellak_zps76d1cdd6.png

Glitters, glitters en nog meer glitters! Bourjois heeft een vijftal prachtige nagellakken voor het najaar uitgebracht die je kan laten staan. Goud is terug en wel in een hele opvallende glitter vorm speciaal voor op je nagels. Deze prachtige vijf lakken betoveren je nagels. De collectie bestaat uit twee gewone nagellakken en drie prachtige gouden topcoats en ik kan je alvast vertellen dat ze ontzettend gaaf zijn!

 photo Nagellak2_zps6612ad28.png

Kijk eens hoe gaaf Dangerous Wish eruit ziet, dit wordt echt mijn favoriete nagellak voor het najaar!

 photo Nagellak3_zps173228d7.png

Gave topcoats voor over je nagellak heen, het heeft echt een heel gaaf effect over zwart heen!

 photo Nagellak8_zpsd10193b5.png

Dangerous Wish, een kleur waar zeker niet gespot mee mag worden. Gouden en holografische glittertjes van verschillende groottes schitteren je tegemoet in een zwarte basislak. Op mijn nagels heb ik twee laagjes aangebracht, maar ik zou voor de dekking toch nog een extra laagje aanbrengen.

 photo Nagellak4_zps9471435e.png

Monster Blood, diep zwart monster bloed doordrenkt met een fijne gouden parelmoer, dat voor een mysterieus effect zorgt. Wat ook nog eens geweldig aan deze nagellak is dat het met één laagje helemaal dekt!

 photo Nagellak6_zps63842346.png

Vampire Vanity, deze prachtige bladgoud-effect topcoat geeft een hele andere touch aan je nagels. Zelf vind ik het effect heel gaaf met een subtiel dun laagje.

 photo Nagellak5_zpse8033a9b.png

Enchanting Potion, dit doet me meteen denken aan de gezellige avonden met de kaarsjes aan, even je ogen samenknijpen en je hebt het prachtige fonkelende effect. Nu is het ook na je maken op nagels. Het ziet er ontzettend romantisch uit.

 photo Nagellak7_zpsb3d9d088.png

Ghost Lovers, een transparante zwarte base coat met fijn goud parelmoer, voor een verrassende kleur met metallic reflecties, klaar om je nagels te laten ‘spoken’.

 photo Nagellak1_zpsceb0eed6.png

Alle lakken hebben allemaal het lekkere brede kwastje wat we gewend zijn van Bourjois met de 1 seconde nagellakken. Zelf vind ik dit ontzettend fijn lakken omdat het in één beweging mijn nagels bedekt met een prachtige kleur zonder te smeren. Ook de substantie is geweldig, niet te dun maar ook niet te dik. Het is niet voor niets dat ik altijd met veel liefde mijn nagels lak met deze lakken van Bourjois. Ik vind zeker dat ze een zeer geslaagde najaars collectie met nagellak hebben gemaakt. Ik zou ze zeker vaak gaan dragen, want ze zijn gewoon ontzettend gaaf.

De lakken zijn vanaf nu in de winkels te verkrijgen voor € 8,49 per stuk. Bourjois wordt onder ander verkocht bij de Etos, ICI Paris XL en de Douglas.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

59 reacties

  1. Dangerous Wish, doet me een beetje denken aan een topcoat van Loreal Le Vernis. Leuk voor de feestdagen inderdaad.

  2. Goedemorgen wat een leuke review weer!! Ik heb zelf vampire vanity ook alleen haal ik zoveel mogelijk nagellak van het kwastje af en dep het goud dat over is op me vingers zo kan je veel meer aanbrengen zonder dat je meteen heel veel lagen aan moet brengen :)

  3. Wat een mooie nagels heb je zeg! Ik vind Dangerous Wish ontzettend mooi. Die ga ik sowieso kopen. Bedankt voor je review. Hele mooie foto’s ook. :)

  4. Oh waauw, wat een prachtige nagellakjes! Ik ben sowieso fan van de Bourjois 1 seconde nagellak, en deze zien er echt super uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *