Bourjois Gentle Eye Makeup Remover

Ik als een lenzen drager heb echt behoefte aan een goede milde oog make-up remover. Ik heb al zoveel dingen getest. Een van de dingen die ik absoluut niet moet hebben is make-up remover met olie. Werkt perfect maar ik zie de hele dag troebel. Of geweldige removers die mijn ogen eruit laten prikken en als het achter mijn lenzen komt dan kan ik mijn ogen niet meer open houden van de pijn. Maar gelukkig heeft Bourjois een geweldig fijne oog make-up remover voor lenzen dragers en mensen met een gevoelige huid!

Ik vind dit echt een heel fijn product. Mijn oogschaduw etc haalt hij er perfect af! Ook zonder vieze vlekken achter te laten. Hij is lekker mild dus prikt ook echt niet in  de ogen of irriteerd mijn huid. Het flesje bevat 200 ml en dat is een goede hoeveelheid voor een remover. De verpakking vind ik erg fijn, makkelijk in gebruik en schoon in gebruik. De remover heeft geen geur en daarom kan het zijn dat het een beetje chemisch ruikt. Maar je gebruikt toch maar een beetje en meestal gebruik je er een ander product na dat wel een betere geur heeft. Wel jammer vind ik aan het product vind is dat het wel moeilijk mascara weg haalt, teminste mijn mascara van Max Factor The Flash Lash Effect. Je moet dan wel even goed boenen. Maar ik blijf hem gewoon gebruiken omdat ik hem zo fijn vind!

Bourjois oog make-up remover is te koop bij de drogisterijen voor € 3,99

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Esmay
  29 november 2010 at 18:33

  Klinkt goed!
  Ik hou echt van Bourjois. Heb nu 2 verschillende makeup verwijderaar (niet voor ogen) en een tonic, en ik wil meeeer :D!

 • Reply
  Silva
  29 november 2010 at 19:07

  Dat klinkt erg goed! Ik heb nu nog geen lenzen, maar ik wil ze wel. Dan lijkt deze me erg fijn :) Bedankt voor de review!

 • Reply
  Lonneke
  1 december 2010 at 15:26

  Deze heb ik ook. Ik heb heel gevoelige ogen, maar van deze nooit last gehad gelukkig :) en hij is gelukkig ook niet zo duur

 • Laat een reactie achter