Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Fan-Tastic Volume Mascara

Zijn jullie klaar voor alweer een nieuwe mascara? Dit keer is het een mascara van Bourjois met een ‘nieuw’ soort borsteltje, misschien kan ik beter zeggen met een ‘come back’ borsteltje. Want elk merk heeft wel zo een soort borsteltje gehad maar zijn ook allemaal weer uit het schap verdwenen. Ben je benieuwd over wat voor een soort borsteltje ik het heb, kijk dan zeker eventjes verder!

Misschien kan je het aan de titel al wel een beetje raden wat voor een soort mascara het is. Fan staat namelijk voor waaier, met andere woorden het is dus een soort kammetje in waaier vorm waarmee je de mascara aanbrengt op je wimpers. Dit had ik vroeger altijd en was niet meteen enthousiast, want ik kreeg daar altijd enorme spinnenpoten van. Hopelijk is deze mascara anders. Want Bourjois belooft prachtige volume, goed gespreide wimpers, diep zwart gekleurde wimpers en overal goed bij te kunnen.

Goed dat klinkt allemaal best positief maar ik ben nog een beetje argwanend, gaat dit wel werken? Laten we maar gaan kijken naar het borsteltje en het resultaat.

Het borsteltje, het is echt een soort waaier in de vorm van een kammetje. Het zit dus ook maar aan een kant van het mascara staafje. Ik moest er in het begin wel een beetje aan wennen hoe ik hem nou goed op mijn wimpers moest zetten, maar kwam er achter dat hij schuin het prettigste werkt.

Mijn wimpers zonder mascara.

En mijn wimpers met een laagje Bourjois Fan-Tastic mascara. Ik moet zeggen dat ik heel erg blij met deze mascara ben. Eerst was ik niet echt heel erg enthousiast, want hij ziet er gewoon standaard uit maar de kwaliteit van deze mascara is echt heel erg goed. Ik ben namelijk geen last van klontjes en heb mooie lange wimpers. De wimpers voelen na het aanbrengen van deze mascara heel erg natuurlijk aan en kan ze nog gewoon ombuigen. Je hebt dus niet een dikke laag mascara op je wimpers zitten. Maar door het flexibele dacht ik dat de mascara snel in zou zakken, maar dat is helemaal niet het geval. ’s Avonds zat mijn mascara er nog perfect op!

Pluspunten:
– Spreid de wimpers mooi
– Geeft volume
– Laat de wimpers flexibel
– Geeft niet af
– Blijft perfect zitten
– Is mooi zwart

Minpunten:
– € 12,99 is best duur voor een mascara
– Je moet van een kam mascara houden

Ik ben echt heel erg blij met deze mascara en het negatieve kam idee is bij mij helemaal weg! De mascara ligt vanaf nu in de winkel voor € 12,99. Bourjois is onder andere te koop bij Etos, Douglas en ICI Paris XL.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

53 reacties

  1. Wow, de wimpers van je rechteroog (bij ons dus links) zien er supermooi uit! Het borsteltje lijkt me wel fijn. Ik hou wel van aparte borsteltjes.

  2. Hij geeft echt een mooi effect, ik heb alleen nog nooit een mascara gehad met zo’n kam borsteltje. Maar dit is wel 5 euro goedkoper dan mijn favoriete Max Factor mascara’s dus misschien deze maar eens proberen!

  3. Wow, ziet er fijn uit. Ik bedacht me aan het begin van dit artikel ook al “ah, alweer een nieuwe mascara”, maar ik ben aangenaam verrast :D

  4. Coool, deze wil ik echt een keer proberen! De ‘borstelvorm’ lijkt me heel fijn en het resultaat mag er wezen :) De verpakking is ook grappig vind ik.

  5. Ik hoop niet dat dit de vervanger voor mijn geliefde bourjoist liner effect is, die heeft ook zo’n kamborsteltje en gebruik ik al jaren! Maar hij ziet er wel mooi uit dus mocht liner effect uit het schap verdwijnen ga ik deze proberen ;).

  6. Ze hadden denk ik het borsteltje beter hol ipv bol kunnen maken, dan kan je alle wimpers tegelijk pakken zonder de borstel schuin te hoeven houden.. Maarja ik blijf toch trouw aan colossal..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *