Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Het make-up merk Bourjois trekt altijd mijn aandacht als er weer een perspakketje binnen komt. Laatst kreeg ik een pakketje met daarin de nieuwe eyeliner en mascara voor een letterlijk eye catching effect. Je kan je voorstellen dat ik als mascara en eyeliner liefhebber heel erg benieuwd was naar deze twee nieuwe producten. De verpakking ziet er in ieder geval erg leuk uit! Spotten jullie trouwens de verstopte kat?

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

De naam van het product zegt het al een beetje, ze beloven je katachtige ogen te geven. De mascara heeft een speciaal gebogen borsteltje om de wimpers goed te kunnen voorzien van een laagje mascara. En de eyeliner is heel erg speciaal, hij heeft namelijk een soort stempelsysteem waarbij je heel gemakkelijk een winged eyeliner kan zetten. Of het ook echt gaat werken is af te wachten maar het klinkt wel makkelijk!

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Mascara – € 16,99

Volgens de verpakking is het een mascara die volume geeft met een open blik. De mascara heeft hiervoor een speciaal borsteltje met een gebogen vorm om overal goed bij te kunnen. De borstel is gemaakt van normale halen en bevat niet heel erg veel mascara. Bij het zien van de mascara brengt het me al een beetje aan het twijfelen, ik heb namelijk het idee dat deze mascara helemaal niet voor zoveel volume gaat zorgen.

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

De mascara geeft inderdaad niet extreem veel volume, maar toch ziet het er niet slecht uit. Het is niet een mascara waar ik weer meteen naar zou grijpen omdat ik toch wel van wat meer volume en dikte hou. Maar hij krult mijn wimpers wel mooi en laat het er natuurlijk uitzien. Ik denk dat mijn probleem vooral bij het feit ligt dat hij mijn wimpers niet zoveel lengte geeft. Ook zie je hier en daar wat kleine klontjes en dat vind ik jammer. Qua houdbaarheid is de mascara prima, hij loopt niet uit en brokkelt niet af.

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Felt-Tip Eyeliner – € 11,99

Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar eyeliners in de vorm van een stift omdat ik dit echt heel erg fijn vind werken. Ik heb zo mijn favorieten (L’Oréal, Kat van D, Dior en de Bourjois Slim eyeliners) en was benieuwd of ik deze ook aan mijn lijstje kon toevoegen. Ik gebruik altijd eyeliners met een hele scherpe punt en dat heeft deze eyeliner niet. Hij heeft een soort van stempel in de vorm van een spits uiteinde van een cat eye.

Tijdens het swatchen is het eerste wat mij opvalt is dat de kleur vrij waterig is en niet diep zwart waar ik van hou. Ook is werkt de stempel niet altijd even precies. Zelf hou ik echt van een hele scherpe lijn en dat is hiermee niet mogelijk. Je kunt hier een wat kortere en dikkere hoek mee maken, maar dat misstaat ook zeker niet. de ‘hoek’ verbinden met de rest van de eyeliner gaat gelukkig prima maar ik merk wel dat je hier ook over het ooglid niet zo een strak lijntje mee kan zetten zoals ik gewend ben.

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Ik vind beide producten fijn, maar eerlijk gezegd zou ik ze er beiden niet weer bij pakken. De producten hebben niet de eigenschappen waar ik van hou en dat is natuurlijk persoonlijk. Ik hou van iets dramatischere wimpers en de eyeliner is wat te ‘lomp’ voor mij. Maar dat doet niets onder van de kwaliteit, die is prima! Al had de eyeliner wat mij betreft wel iets zwarter gemogen.

Bourjois Eye Catching Eyeliner & Mascara

Hou je van natuurlijke wimpers en vind je het lastig een ‘cat eye’ te maken? Dan zijn deze producten zeker wat voor jou! De Bourjois Eye Catching Eyeliner en Mascara zijn te koop bij de Etos, Kruidvat en bol.com. Zou jij zo een eyeliner kopen of doe je het toch liever zelf?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Zelf gebruik ik nooit eyeliner (simpelweg geen tijd voor in de ochtend), maar de mascara ziet er goed uit. Jammer dat je er zelf niet zo tevreden over bent. Maar je kunt niet alles hebben ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *