Search
Close this search box.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Bourjois kwam een half jaar geleden met de Bourjois Eye Catching Mascara uit waar nu al een opvolger voor is, namelijk de Eye Catching Extreme Volume Mascara. Je zou denken dat het dus een succesvolume is. Ik was toen gematigd enthousiast over de mascara, hij gaf wel meer volume, maar het had niet het ‘wow effect’. Ik ben benieuwd of deze variant dat wel doet omdat het extreme volume belooft.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

De huls van de mascara lijkt heel erg op de huls van de originele verpakking, maar dan met een roze kleur, ik vind hem wel wat meer pakkend zo. De Eye Catching Extreme Volume Mascara heeft een extra langhoudende en volumegevende formule die verrijkt is met intens zwarte pigmenten voor wimpers die spectaculair voller en dikker lijken (zonder zwaar te voelen). Ik ben heel benieuwd of deze mascara echt meer volume geeft dan de voorganger.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

De extra brede borstel zorgt ervoor dat elk haartje voorzien wordt van een laagje mascara zonder te klonteren of op te hopen. Volgens Bourjois krijg je hiermee het perfecte cat eye effect, laten we het gaan proberen!

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Hier zie je mijn wimpers met de Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara. Mijn eerste indruk is positief, ik heb hele mooie lange wimpers die goed gesepareerd zijn. Maar of ik het ook echt extreem veel volume vind, nee dat niet. Neemt niet weg dat ik wel een heel mooi effect vind.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Ik vind de mascara mooi en geeft een heel mooi natuurlijk effect. Mijn wimpers hebben een prachtige krul en lengte, alleen ik vind wel dat de volume ontbreekt en daar hou ik wel van.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Of de Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara meer volume geeft dan haar voorganger, ja dat wel? Of het echt een mascara is voor extreem veel volume, nee dat niet. Ik vind mijn wimpers wel heel mooi natuurlijk lang, dus daar zeker pluspunten voor. De Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara is te koop voor € 16,99 bij drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *