Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Kun je het je nog voor de geest halen? Vroeger had Bourjois bronzers in het assortiment die naar chocolade roken. Ik weet nog wel dat ik daar als jong tienermeisje altijd aan zat te snuffelen maar daarna heb ik het eigenlijk nooit meer gezien. Blijkbaar is het in Nederland een tijd uit de schappen geweest en ze zijn weer terug van weggeweest, de Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder!

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Volgen jullie mij al op Instagram?

De afgelopen jaren zijn bronzers ontzettend populair geworden, ze hebben denk ik de blush een beetje van zijn troon af geschopt. Tenminste als ik naar mijzelf kijk gebruik ik nooit meer een blush maar altijd een bronzer vaak in combinatie met een highlighter. We willen ons gezicht meer vorm en kleur geven en daar is een bronzer uitermate geschikt voor.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Geheel in een nieuwe verpakking zijn de doosjes chocolade van Bourjois er weer. Ze zitten verpakt in kartonnen doosje en gaan dicht met een magnetische sluiting. De bronzers bevatten maar liefst 16,5 gram, wat echt heel erg veel is, normaal is het maar iets van 8 gram. In totaal zijn er twee verschillende kleuren: 51 voor de lichte en medium huid en 52 voor de gebruinde huid.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

De zachte reflecterende formule, verrijkt met goudkleurige deeltjes, geeft je een stralende gloed. Het fijne, zachte poeder is makkelijk aan te brengen op je gezicht en hals, voor een gezonde, gebruinde look. Breng de bronzer aan op de jukbeenderen, en lichtjes over het gehele gezicht en de hals om wat extra dimensie te creëren.

De goudkleurige deeltjes zijn trouwens heel minimaal, je ziet ze amper tot niet op het gezicht terug. Je zou hem dus prima als een matte bronzer kunnen gebruiken.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Aan de binnenkant van de verpakking vind je ook nog wat meer informatie over de bronzer en hoe je hem het beste aan kunt brengen, handig als er geen ervaring mee hebt.

Van vroeger kan ik me trouwens herinneren dat dit product echt heel erg naar chocolade rook, maar ik vind hem nu een beetje poederig ruiken en haal er niet meteen de geur van chocolade uit, dat vind ik wel jammer.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Tijd voor swatches van de Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder. Links zie je kleur 51 voor de lichte tot medium huid en rechts 52 voor de gebruinde huid. Nu moet ik toegeven dat mijn hand al aardig bruin is geworden door de zon, dus dat je inderdaad dan een 52 zou moeten hebben als je zo bruin op je gezicht bent.

De poeders hebben een mooie pigmentatie en voelen ontzettend zacht aan op de huid. Fijn is ook dat ze heel makkelijk te blenden zijn.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Mijn wang zonder bronzer.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Mijn wang met de Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder in de kleur 51 voor de lichte tot medium huidskleur wat een perfecte match is. Ik vind de bronzer heel fijn werken, het is een mooie kleur en ziet er natuurlijk uit. Ja, ik ben blij dat Bourjois dit product weer terug gebracht heeft in het assortiment.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder

Zoals ik al zei ben ik enthousiast over de Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder. Het zijn mooie kleuren, brengt mooi aan, blend goed uit en heeft een mooie pigmentatie. De chocolade geur moet je er wat mij betreft wel een beetje bij verzinnen maar dat mag de pret niet drukken.

De Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder is vanaf nu te koop bij onder andere de drogisterijen en bol.com voor € 16,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  4 mei 2019 at 06:42

  Wauw….
  Prachtig…

  Xoxo

 • Reply
  Ryan
  4 mei 2019 at 09:48

  Er staat toch ook nergens dat deze naar chocolade zouden moeten ruiken? Ik kwam deze toevallig gisteren tegen in de drogist, zag er wel goed uit

  • Reply
   Aranka
   4 mei 2019 at 10:37

   In het persbericht wel, vandaar!

 • Reply
  rachel
  4 mei 2019 at 10:37

  ze zijn mooi en lijken mij ook fijne producten

 • Reply
  chichi
  5 mei 2019 at 08:13

  Ja deze herinner ik mij ook als jong meisje!
  Puur voor de nostalgie alleen zou ik ze al kopen..maar erg jammer dat ze niet meer ruiken naar chocolade

 • Reply
  Kelly
  5 mei 2019 at 14:35

  Wat een leuke verpakking! Ik vind hem ook heel mooi en natuurlijk ogen op je gezicht. :)

 • Laat een reactie achter