Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Contouren, het hoort er tegenwoordig helemaal bij. Een half jaar geleden liep ik nog straal langs de bronzer en highlighter moest ik er helemaal niets van weten, hoe anders is dat nu. Ik poeder me suf met highlighter en bronzer. Veel merken die te koop zijn bij de drogisterij pakken ook eindelijk deze trend op en komen met de zogenaamde contouring producten. Zo ook Bourjois! Ze hebben een hele leuke duo bronzer en highlighter in een zomerse verpakking.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Het doosje ziet er erg leuk en zomers uit, je krijgt er echt het bruine tintje gevoel bij. Helemaal met de marine accenten, die ook doorgevoerd zijn op de bronzer en highlighter zelf. Ik vind het een mooie en stevige verpakking. Ook de inhoud is dik in orde, want je krijgt 8 gram wat gemiddeld is voor een grotere poeder.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

In Nederland is het duo maar in één kleur te koop: 23 Contouring Duo. Het is een hele bruikbare kleuren combinatie voor iedereen en prima bruikbaar. Ben erg benieuwd hoe het er in het echt op de huid uitziet!

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Op de achterkant vinden we nog wat extra informatie over het duo, maar veel boeiends staat er niet op.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Als we het doosje open maken zien we een prachtige bronzer en highlighter apart van elkaar in een pan. De Franse marine opdruk van de deksel vind je weer terug in opdruk van het product. Het touw geeft het toch wel iets extra’s. Erg leuk gedaan als je het mij vraagt.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Als we het doosje open doen ruik je trouwens meteen de zoete zomerse geur, ik weet niet zo goed hoe ik hem moet omschrijven, maar het ruikt echt heel erg lekker. De bronzer is vrijwel matte, hier en daar vind je een kleine gouden glitter en de highlighter heeft een mooie glans.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

De substantie van de bronzer en de highlighter voelt wat droog aan waardoor hij ook wat poederig is. Maar aan de andere kant is dat wel vaak goed voor een bronzer of highlighter, dan blenden ze mooi op de huid en dat willen we natuurlijk. Ik vind het highlighter gedeelte trouwens net iets te klein, mijn kwast past er amper in.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Eerlijk? De swatches van de bronzer en highlighter vallen me een beetje tegen, ze zijn echt heel erg subtiel en de drogere substantie helpt daar niet echt aan mee. Maar misschien ziet het er uiteindelijk wel heel erg mooi uit op het gezicht.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Mijn wang met alleen foundation.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Mijn wang met de bronzer. Hij creëert een hele mooie en natuurlijke schaduw, ik vind het er erg mooi uitzien.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

En dan natuurlijk de highlighter die een subtiele maar mooie glans geeft!

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Ik vind het uiteindelijk toch nog een geslaagd palette als je van een subtiele bronzer en highlighter houdt voor iedere dag. Wil je echt knallen met highlighter, dan is dit palette wellicht niets voor jou en moet je echt naar een BECCA highlighter gaan kijken. Maar wil je gewoon subtiel wat meer schaduw en glans op je gezicht, dan is dit echt een ideaal palette.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Het Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter maakt deel uit van de vaste collectie van Bourjois en is te koop voor € 15,95 bij onder andere Etos, Douglas en ICI Paris XL. Wat vinden jullie van dit subtiele duo?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 juni 2016 at 07:34

  Erg mooie kleuren!
  Jammer dat er niet meerdere teinten van te koop zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Loes - LoezichNL
  5 juni 2016 at 09:44

  Mooi palette met een natuurlijke bronzer en highlighter!

 • Reply
  Marjolein
  5 juni 2016 at 09:51

  Ah leuke verpakking! En vind het effect van de bronzer en de highlighter ook erg mooi :).

 • Reply
  Varenka W
  5 juni 2016 at 11:04

  Ik heb hier van de week nog mee in mijn handen gestaan, zo mooi qua vormgeving, maar uiteindelijk toch laten liggen.
  Daarom vond ik het zo leuk dat jij er nu een stukje over plaatst.
  Achteraf gezien wel blij dat ik het heb laten liggen geloof ik.

 • Reply
  Mariëlle
  5 juni 2016 at 11:21

  Ik houd zelf wel van een opvallende highlighter, dus dit is niets voor mij!

 • Reply
  Astrid
  5 juni 2016 at 11:29

  Ik vind het qua pigment wel wat tegenvallen. Ik denk dat er mooiere duo’s zijn! De verpakking vind ik wel leuk.

 • Reply
  Eva
  5 juni 2016 at 12:52

  Leuk dat Bourjois nu ook zoiets in het assortiment heeft! Ik gebruik nu met heel veel liefde het paletje van Essence (Van Serena)!

 • Reply
  Kelly
  5 juni 2016 at 16:05

  Hij is zo mooi in vormgeving, jammer dat hij verder zo tegenvalt!

 • Reply
  Mariska
  5 juni 2016 at 16:47

  Als het mooi op het gezicht staat maken de swatches niet zo uit, toch? Mooi effect! Jammer dat er geen andere kleuren zijn, denk dat deze contour kleur wegvalt bij mij.

 • Reply
  femketje
  5 juni 2016 at 18:08

  ik vind de highlighter wel mooi en super draagbaar voor dagelijkse looks :)

 • Reply
  thebeautyblognl
  5 juni 2016 at 20:53

  Ik vind hem leuk! De verpakking is ook mooi!xx

 • Reply
  rachel
  6 juni 2016 at 09:23

  ik heb er mee in mijn handen gestaan maar vond de highlighter een beetje minnetjes, ik houd toch wel van veel glans :)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  6 juni 2016 at 09:42

  Wat een leuke verpakking! Ik laat de laatste tijd Bourjois heel veel links liggen, eigenlijk helemaal onterecht, want vroeger vond ik dat zo’n leuk merk (en stiekem nog wel, eigenlijk!). Ik vind dit wel weer een leuk product, hoewel ik wel had verwacht dat de pigmentatie nog iets beter zou zijn.

 • Reply
  Annemarie
  6 juni 2016 at 12:36

  De swatches vallen tegen ja, maar op het gezicht vind ik het wel heel mooi ja! Bourjois koop ik eigenlijk heel weinig, terwijl als ik iets koop, het me nooit tegen valt. Misschien toch iets vaker langs het schap lopen.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  6 juni 2016 at 13:31

  Hij ziet er op zich prima uit voor een dagelijkse look maar ik vind het altijd wel mooi als mijn highlighter goed te zien is en dat vind ik dan wel tegenvallen. Ook voor de prijs..maar voor een subtiele look is het prima

 • Reply
  Nicole
  8 juni 2016 at 09:14

  Ik vind dit echt zo een mooi product!

 • Laat een reactie achter