Search
Close this search box.

Bourjois Colorissimo Lip Palette

Jullie zijn allemaal wel bekend met de oogschaduw paletten van Bourjois, maar nu heeft Bourjois iets nieuws een lippalette die verdacht heel lijkt op de oogschaduw paletten. Ze komen uit met een aantal verschillende Colorissimo paletten die elk 3 soorten kleuren lipstick hebben die je makkelijk kan aanbrengen met vingers of kwastje, ideaal dus voor onderweg!

Ik heb het 01 Rouges Collection in mijn bezit, dit is volgens mij het palette met de donkerste kleuren die allemaal een rode kleur hebben. Het palette heeft kleine pans die net iets kleiner zijn dan een 5 cent denk ik. De pans bevatten ook 1,8 gram, dat is dus eigenlijk niks. Als je een favoriete kleur hebt die je vaak wilt gaan gebruiken zou hij erg snel op zijn, een lipstick is dan een beter alternatief!

Hij het palette zit een handig kwastje geleverd waarmee je makkelijk de gloss of lipstick ik weet niet zou goed hoe ik het moet noemen op je lippen kan aanbrengen. Zelf vind ik dit niet echt heel erg handig, zal eerder voor een lippenseeltje kiezen!

Swatches, het zijn prachtige gepigmenteerde kleuren op de huid! Alleen op de lippen zie je er iets minder van terug en ik vind de palettes ook totaal niet handig aanbrengen. Met de vingers word het een grote smeerboel, het bijgeleverde sponsje is ook geen succes en met een lippenseel lukt het nog het beste maar die heb ik niet altijd bij me.

Wel leuk aan deze palettes is dat je hier makkelijk ombre lips mee kan maken, wat is hieronder op de foto ook heb geprobeerd, maar je ziet er helaas niet heel erg veel van terug. De lipstick blijft trouwens goed op de plek zitten en overleeft een boterham wel!

De palettes zijn er in 4 verschillende kleuren en ze kosten per stuk € 13,99 en te koop bij de Etos, Douglas en andere drogisterijen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Deze laat ik wel aan me voorbijgaan.. De kleuren zijn prachtig (staan je ook goed!), maar voor de prijs koop ik liever een lipstick waar ik veel langer mee doe..

 2. Iewl lelijke kleur die je op hebt! Ligt niet aan jou natuurlijk maar aan dat doosje :P. Vind het idee van met je vinger erin ook erg onhygienisch en onhandig..

  Ben benieuwd naar die nieuwe lipstick met 2 kanten voor ombre lips die binnenkort uitkomt!

 3. Ik vind het best prijzig voor wat je krijgt…
  Daarbij zijn het ook niet zulke mooie kleuren ik zou dit niet kopen..

 4. Mooie kleurtjes! Aan de ene kant is de verpakking wel handig, ik bedoel je hebt meerdere kleuren in een doosje. Maar het lijkt me toch echt wel héél vervelend werken. Geef mij dan toch maar liever een stick. Dat voelt ook veel ‘vrouwelijker’ aan om het zo lekker op je lippen te smeren.

 5. Ik heb de variant met de koraaltinten, nog niet geprobeerd maar ik vind ze wel mooier dan deze combinatie!

 6. De kleuren vind ik wel mooi, maar ik vind het zo onhygiënisch, dan zal ik het wel echt aanbrengen met een lippenseel.

 7. Hmm staat je we leuk, maar kon idd beter vanaf een lipstick of lipgloss komen, 1) te prijzig mbt de inhoud 2)oogt cheap haha 3) lijkt me niet prettig werken

 8. Hmm.. het staat je wel goed, maar alleen vind ik de verpakking er zo goedkoop uitzien en dan de prijs.. nee, sorry :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *