Bourjois Colorissimo Lip Palette

Jullie zijn allemaal wel bekend met de oogschaduw paletten van Bourjois, maar nu heeft Bourjois iets nieuws een lippalette die verdacht heel lijkt op de oogschaduw paletten. Ze komen uit met een aantal verschillende Colorissimo paletten die elk 3 soorten kleuren lipstick hebben die je makkelijk kan aanbrengen met vingers of kwastje, ideaal dus voor onderweg!

Ik heb het 01 Rouges Collection in mijn bezit, dit is volgens mij het palette met de donkerste kleuren die allemaal een rode kleur hebben. Het palette heeft kleine pans die net iets kleiner zijn dan een 5 cent denk ik. De pans bevatten ook 1,8 gram, dat is dus eigenlijk niks. Als je een favoriete kleur hebt die je vaak wilt gaan gebruiken zou hij erg snel op zijn, een lipstick is dan een beter alternatief!

Hij het palette zit een handig kwastje geleverd waarmee je makkelijk de gloss of lipstick ik weet niet zou goed hoe ik het moet noemen op je lippen kan aanbrengen. Zelf vind ik dit niet echt heel erg handig, zal eerder voor een lippenseeltje kiezen!

Swatches, het zijn prachtige gepigmenteerde kleuren op de huid! Alleen op de lippen zie je er iets minder van terug en ik vind de palettes ook totaal niet handig aanbrengen. Met de vingers word het een grote smeerboel, het bijgeleverde sponsje is ook geen succes en met een lippenseel lukt het nog het beste maar die heb ik niet altijd bij me.

Wel leuk aan deze palettes is dat je hier makkelijk ombre lips mee kan maken, wat is hieronder op de foto ook heb geprobeerd, maar je ziet er helaas niet heel erg veel van terug. De lipstick blijft trouwens goed op de plek zitten en overleeft een boterham wel!

De palettes zijn er in 4 verschillende kleuren en ze kosten per stuk € 13,99 en te koop bij de Etos, Douglas en andere drogisterijen!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Manon
  20 juni 2012 at 09:06

  Deze laat ik wel aan me voorbijgaan.. De kleuren zijn prachtig (staan je ook goed!), maar voor de prijs koop ik liever een lipstick waar ik veel langer mee doe..

 • Reply
  Savannah
  20 juni 2012 at 09:19

  Wat een mooie kleuren ik hou alleen niet van dit soort lipproducten

 • Reply
  Dita
  20 juni 2012 at 10:04

  Vind het wel mooi, alleen erg klein en niet echt mn ding.

 • Reply
  Jana
  20 juni 2012 at 10:09

  Vind ze ook nogal geprijsd voor wat het maar is, voor dit geld koop ik liever een aantal lipsticks van catrice…

 • Reply
  Meer
  20 juni 2012 at 10:34

  Iewl lelijke kleur die je op hebt! Ligt niet aan jou natuurlijk maar aan dat doosje :P. Vind het idee van met je vinger erin ook erg onhygienisch en onhandig..

  Ben benieuwd naar die nieuwe lipstick met 2 kanten voor ombre lips die binnenkort uitkomt!

 • Reply
  Bofkont
  20 juni 2012 at 11:53

  Bedoel je met 5 cent centimenter of een muntje van 5 cent??? :P
  xxxx>?

 • Reply
  charile
  20 juni 2012 at 12:05

  Mooie kleuren, jammer van de verpakking!

 • Reply
  larissa
  20 juni 2012 at 12:55

  Ik vind het best prijzig voor wat je krijgt…
  Daarbij zijn het ook niet zulke mooie kleuren ik zou dit niet kopen..

 • Reply
  Lifesplash
  20 juni 2012 at 13:05

  Mooie kleurtjes! Aan de ene kant is de verpakking wel handig, ik bedoel je hebt meerdere kleuren in een doosje. Maar het lijkt me toch echt wel héél vervelend werken. Geef mij dan toch maar liever een stick. Dat voelt ook veel ‘vrouwelijker’ aan om het zo lekker op je lippen te smeren.

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  20 juni 2012 at 13:11

  Ik heb de variant met de koraaltinten, nog niet geprobeerd maar ik vind ze wel mooier dan deze combinatie!

 • Reply
  Souhailla
  20 juni 2012 at 13:14

  Leuk, zo’n palletje maar lijkt me onhandig en irritant om mee te werken :P

 • Reply
  Jennifer
  20 juni 2012 at 13:33

  Oh jak. Ik hou ook niet zo van lippalettes. altijd zo’n gesmeer en geklieder.

 • Reply
  Miranda
  20 juni 2012 at 16:58

  De kleuren vind ik wel mooi, maar ik vind het zo onhygiënisch, dan zal ik het wel echt aanbrengen met een lippenseel.

 • Reply
  Snoepje
  20 juni 2012 at 17:33

  Hmm staat je we leuk, maar kon idd beter vanaf een lipstick of lipgloss komen, 1) te prijzig mbt de inhoud 2)oogt cheap haha 3) lijkt me niet prettig werken

 • Reply
  Esmay
  20 juni 2012 at 17:59

  Mooie kleuren, maar ik heb toch liever echt ’n stick!

 • Reply
  jana
  20 juni 2012 at 19:55

  Mooi en best wel handig :D x

 • Reply
  Robin
  20 juni 2012 at 20:37

  Is dit gemaakt met je nieuwe camera? Erg mooi die foto waar je zelf mee op staat.

 • Reply
  Lotte
  20 juni 2012 at 21:11

  Mooie lipsticks, maar als er een geliefd is gaat hij wel snel op..

 • Reply
  Lianne
  21 juni 2012 at 11:40

  Hmm.. het staat je wel goed, maar alleen vind ik de verpakking er zo goedkoop uitzien en dan de prijs.. nee, sorry :’)

 • Reply
  Mariel
  21 juni 2012 at 19:13

  Mooie kleuren, jammer van de verpakking!

 • Reply
  Bertine
  21 juni 2012 at 19:49

  Ik vind de kleuren zo gaaf !! Maar wel jammer dat ze een vaste vorm hebben en in een palette zitten.

 • Reply
  Myrthe
  22 juni 2012 at 18:16

  Wauw, wat een prachtige kleurtjes!

 • Laat een reactie achter