Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Color Edition 24H Collectie

 photo Collectie_zps945f78f6.png

Ook Bourjois kan niet achter blijven met een prachtige kerstcollectie. Een kerstcollectie waar ik zelf heel erg benieuwd naar was, en jullie ook volgens mij. In de collectie zitten namelijk 6 oogschaduws die verdacht veel op de ontzettend populaire color tattoo’s lijken. Benieuwd of deze oogschaduws, prachtige lippotloden en nagellakjes de moeite waard zijn? Kijk dan mee!

 photo Collectie3_zpsb9ac6f9f.png

Bourjois Color Boost Lipcolor

Deze producten kennen we nog wel, ze kwamen niet uit in de zomer en ze waren ontzettend populair. Ze zijn ontzettend fijn en hebben een goede pigmentatie. Deze twee kleuren zijn nieuw en passen perfect in de kerstcollectie. Dankzij de glanzende finish en medium dekking volmaakt de Color Boost Lipcolor de kleur van je lippen. Hierdoor zijn deze donkere kleuren voor iedereen draagbaar!

 photo Collectie6_zps3aa79947.png

Ze hebben twee kleuren in de kerstcollectie. De prachtige rode met de naam Red Island en dan nog de itens rood-paarse kleur met de naam Plum Russian.

 photo Collectie7_zps8cca4e67.png

Beide kleuren hebben een medium dekking zodat ze voor iedereen draagbaar zijn maar toch wel met een wat heftigere kleur. Ik ben echt fan van deze producten. Ze brengen heel makkelijk aan – ik ben niet zo een held met lipstick aanbrengen -, want ik kan het zelfs netjes met deze pennen. Ze glijden echt over je lippen heen en ze houden ze lekker zacht. Oja, en ze blijven ook nog eens verrassend goed zitten. Na een kop thee en heel wat speculaasjes zat hij er nog prima op! En geen vieze randen aan mijn beker van de lipstick, dat vind ik zeker een pluspunt.

 photo Collectie2_zps90eada23.png

Bourjois 1 Seconde Vernis

Met deze nagellak van Bourjois zijn we al heel wat jaren bekend, als je het mij vraagt ook de fijnste nagellak wat er is met het brede kwastje. In een streep ben je klaar met je nagels lakken. Wel is helaas het kwastje te breed voor mijn pink, maar dat moet ik dan maar voor lief nemen. Ze zijn er in twee feestelijke tinten, chique rood en fonkelend zilver!

 photo Collectie9_zps30d1554b.png

It’s Raining Stars: een effen kleur van perfect dekkende zilveren glittertjes. Dankzij het mengsel van parelmoer en zilver geeft het je nagels een echt feestelijk effect. Hier zijn twee laagjes aangebracht. Ik zou nog een derde adviseren voor een echte goede dekking en hij is ook erg leuk als topcoat over een andere kleur heen.

 photo Collectie8_zps842db384.png

Red Dingue: tijdloos, een donkerrood op de top van elegantie. Dit is voor mij echt de chique rood kleur. Dekt perfect in twee laagjes.

 photo Collectie1_zps0b5691a0.png

Bourjois Color Edition 24H

Dan misschien wel het spannendste van de collectie de nieuwe oogschaduws in vloeibare vorm dat de hele dag moet blijven zitten. Ik was erg benieuwd, veel zijn altijd ontzettend enthousiast over deze producten. Alleen ik ben niet echt het juiste testpersoon voor deze producten. Ik breng ze aan zonder oogschaduwbasis, want ze beloven 24 uur te blijven zitten, dus dan testen we dat dus zonder. Maar bij mij blijven de color tattoo’s ook niet zitten, dus houdt dat eventjes in de achterhoofd :).

Voor de winter lanceert Bourjois haar metallic finish smokey eye Color Edition 24H oogschaduws. De kleur moet beter zijn dan de gewone poeder oogschaduw en het moet ook zonder problemen 24H blijven zitten.

 photo Collectie4_zpsc004e564.png

Dit zijn de kleuren! Eventjes van links naar rechts, van boven naar beneden:

Merveille D’Argent: eindelijk een makkelijk te dragen oogschaduw! Niet te licht en niet te donker. De kleur wordt verzacht met een vleugje pauze.

Prume Nucturne: een bruine, oplichtende basis met purperen reflecties, voor een intens maar geraffineerd resultaat

Pétale de Glace: een oplichtend, ijzig roze kleur met een parelgrijze basis.

Kaki Chéri: een metallic kaki met gouden reflecties, erg chique.

Or Désir: de meest feestelijke tint van allemaal! Een metallic goud met een heldere, bronzen basis.

Blue Ténébreux: een diep blauw, bijna zwarte kleur met een parelmoer finish. Voor een echte mysterieuze blik.

 photo Collectie5_zps0d184600.png

Door de warmte van de huid smelt de oogschaduw als het ware en kun je het makkelijk aanbrengen op de huid. De pigmentatie van de oogschaduw is goed, alleen tegenwoordig zijn alle oogschaduws zo goed gepigmenteerd dat ik ze niet beter vind dan een gewone poeder oogschaduw.

 photo Collectie12_zps3d5ffdb4.png

De oogschaduws beloven je een perfecte smokey eye te bezorgen. Zelf ben ik het hier niet mee eens. Hier ben ik echt lang mee bezig geweest, helaas verliest de oogschaduw veel pigment op het oog omdat veel op je vinger blijft zitten. Ook met een kwast vind ik deze oogschaduw niet prettig aanbrengen. Ook blenden met deze oogschaduw kan niet goed. Nee, leuk als een basiskleur maar een echte smokey eye ermee maken vind ik niet geslaagd.

En ook de houdbaarheid is bij mij zeker geen 24 uur. Na 3 uur was alles in de lijntjes getrokken en hield ik 2 vette bruine streepjes over, heel erg jammer! Maar ik heb dan ook vette oogleden, maar toch houden de Color Tattoo’s  en de Paint Pots bij mij echt een stuk langer.

 photo Collectie11_zps07442187.png

Wel ben ik helemaal verliefd op de prachtige lipkleur!

 photo Collectie10_zpsa708452d.png

De Bourjois Color Edition 24H Collectie ligt vanaf 25 november in de winkels bij onder andere Etos, Douglas en ICI Paris XL. Prijzen zijn € 11,99 voor de Color Edition 24H, € 9,99 voor de Color Boost lipstick en € 8,49 voor de 1 Seconde Vernis nagellak.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Jammer dat de oogschaduws tegenvallen, in de verpakking zien ze er zo mooi uit! Dan kies ik toch liever voor een color tattoo :)

  2. Oh wow! Hele mooie kleuren nagellak en lipstick! Jammer dat de oogschaduw tegenvalt, maar ik vind dat je wel een mooie look hebt gemaakt :)

  3. Wat jammer van de Color Edition 24H , daar had ik toch wel meer van verwacht. De Color Boost Lipcolor zien er wel erg mooi en goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *