Search
Close this search box.

Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick

 photo Bourjois Color Boost5_zpsed9axkbf.png

Voorlopig is dit het laatste Bourjois nieuwtje, de nieuwe kleuren Color Boost Glossy Finish Lipstick! Ik vind deze potloodjes echt ontzettend leuk, ze hebben mooie vrolijke kleuren. Ik krijg echt de lente kriebels bij deze kleuren, tof! Ik laat jullie snel deze drie nieuwe kleuren zien.

 photo Bourjois Color Boost1_zpssqfnfk05.png

Bourjois doet het goed met de Color Boost lipsticks, je ziet ze eigenlijk elke keer wel met nieuwe kleuren verschijnen. Maar dat vind ik helemaal niet erg, want ik vind deze echt heel erg fijn werken. Ze hebben een mooie glossy en vrij transparante finish waar ik van hou! Het mechanisme werkt ontzettend handig door de onderste draaidop en het potlood brengt makkelijk aan!

 photo Bourjois Color Boost2_zpsyg0ntzih.png

De verpakking vind ik er ook leuk uitzien, het is zeker niet iets bijzonders vergeleken met vergelijkbare producten, maar ze zijn wel lekker vrolijk en knallen er echt uit. Handig dat je aan de huls kan zien welke kleur je te pakken hebt, handig!

 photo Bourjois Color Boost4_zpsenazzdyv.png

Ook deze lipsticks beloven wat. Zo beloven ze comfort en hydratatie te geven aan je lippen en wel 10 uur te blijven zitten! Omdat dit een vrij zachte lipstick is met een glossy finish geloofde ik daar niet zo in, maar we gaan het meemaken! Naast de comfort en hydratatie zit er ook nog een SPF 15 in om je lippen te beschermen tegen de zon.

 photo Bourjois Color Boost3_zpsi5cpzvry.png

In totaal zijn er drie nieuwe kleuren:

 • 09 Pinking Of It
 • 08 Sweet Macchiato
 • 07 Proudly Naked

Mijn twee favorieten zijn toch wel Pinking Of It en Proudly Naked. Sweet Macchiato is ook wel een mooie kleur maar past wat minder bij mij vind ik.

 photo Bourjois Color Boost6_zpstudnmatr.png

Als je de dop van de potloden af haalt komt er een prachtige lipstick in de vorm van een potlood tevoorschijn. Jullie weten allemaal wel dat ik niet zo handig ben met het aanbrengen van lipstick, maar met deze potloden gaat het altijd perfect! Daarom ben ik heel erg fan van de potloden, ik kan gewoon eindelijk netjes werken!

 photo Bourjois Color Boost7_zpsfh3ima21.png

De punten zien er vrij hard uit en dat zijn ze ook. Maar op je lippen glijden ze echt als boter en geven een mooie kleur af met inderdaad een glossy finish. Omdat de potloden vrij hard zijn wordt er niet veel product afgegeven en zijn de potloden daarom zuinig in gebruik, fijn!

 photo Bourjois Color Boost8_zpsvmbtdmas.png

Natuurlijk ben ik benieuwd of je wel waar voor je geld krijgt, want je betaald namelijk € 9,99 per stuk. Dat vind ik een prima prijs en helemaal niet duur. Maar daar wil ik wel een mooie volle lipstick voor krijgen. Dit is hem helemaal uitgedraaid, prima! Ik vind het best een grote en prima inhoud hebben, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit!

 photo Bourjois Color Boost14_zpsmnjkxjsl.png

 photo Bourjois Color Boost11_zpsetxxt8lf.png

Pinking Of It

Dit is mijn favoriete kleur, zeker omdat we heel zachtjes aan alweer naar het voorjaar toe gaan! Een mooie knallende roze kleur die meteen je gezicht een stuk fleuriger maakt! Hij heeft een prachtige pigmentatie en glans! I love it!

 photo Bourjois Color Boost12_zpsd3i3t8nm.png

 photo Bourjois Color Boost9_zpskbt0dw3m.png

Proudly Naked

Ook dit vind ik een fantastische kleur, ik hou van natuurlijke en subtiele tinten. Proudly Naked past daarom perfect in het rijtje! Hij heeft een hele mooie nude kleur, een kleur die je eigen lippen er eigenlijk net iets mooier uit laat zien, fantastisch! Deze beland zonder twijfel in mijn vaste stash!

 photo Bourjois Color Boost13_zps8vtw6o6m.png

 photo Bourjois Color Boost10_zpsbpjk0xdl.png

Sweet Macchiato

Dit vind ik persoonlijk de minst mooie van de drie, maar dat is ook omdat ik de kleur niet echt passend bij mij vind. Ik vind dit meer een kleur voor de wat oudere vrouwen onder ons. Maar alsnog geeft hij een mooie kleur af en zit hij erg fijn op mijn lippen!

 photo Bourjois Color Boost_zpsbvzpy4zp.png

De lipsticks voelen heerlijk comfortabel aan op mijn lippen, net alsof ik een lippenbalsem op heb. Maar dan natuurlijk de grote vraag, blijven ze ook echt 10 uur zitten. De kleur hecht zich echt aan je lippen waardoor de kleur inderdaad heel erg goed blijft zitten. Wel moet ik erbij zeggen dat het glossy effect na het eten van een boterham zo goed als verdwenen is maar de kleur blijft wel prima zichtbaar. Je moet echt wachten tot de kleur er vanaf gesleten. In dat opzicht haalt hij wel 10 uur, maar ik vind wel dat je hem moet bijwerken, ook voor het mooie glossy effect!

De nieuwe kleuren van de Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipsticks liggen vanaf nu in de winkels voor € 9,99 bij onder andere Etos, ICI PARIS XL en Douglas.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Pinking Of It vind ik een hele mooie tint! Tof dat ze zo goed blijven zitten! Begrijpelijk dat je ze moet bijwerken voor het glanzende effect. Persoonlijk zou ik dat geen probleem vinden.

 2. Ik vind deze er erg leuk uitzien! Maar ik weet uit ervaring dat ik zulke producten niet zo vaak gebruik! :-) Wel vind ik Bourjois een erg fijn merk!

 3. Mooie kleuren! Zulke producten vind ik altijd fijn, want ik hoef niet zo nauwkeurig mee te werken (vergeleken met een lipstick) en het geeft een mooi kleurtje af.

 4. de foto’s die je ervan gemaakt hebt zijn prachtig, ik moet wel eerlijk bekennen dat ik van het product niet zo enthousiast word omdat ik denk dat er mooiere budget varianten zijn, als ik meer geld uitgeef aan een product moet het wel beter zijn voor mij anders vind ik het zonde! maar ik vind de foto’s in ieder geval wel heel mooi!

 5. Wat goed dat ze je lippen zo hydrateren, da’s toch altijd wel heel belangrijk voor mij. De kleuren zijn ook best mooi.

 6. Wat een fijne formule is het als het zo lang blijft zitten. Bij zulke lipsticks heb ik namelijk altijd dat het er snel af gaat. Ik ga deze toch eens testen want ik ben wel benieuwd geworden.

 7. Ik wilde proudly naked vandaag eigenlijk kopen, maar ze hadden hem alleen bij de Douglas en dan alleen nog maar de tester.. vond hem in de winkel ook heel mooi!

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *