Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Big Lashes Oh, Oui! Mascara

Automatische concepten

Bourjois vind ik altijd een erg prettig make-up merk. Sinds kort heeft Bourjois weer een aantal nieuwe producten in het assortiment, zoals deze Bourjois Big Lashes Oh, Oui! Mascara. Een chique knalrode huls trekt meteen je aandacht en ben daarom heel benieuwd naar de werking.

Automatische concepten

Bourjois komt met een ultiem extreem-volume mascara. De nieuwe Big Lashes Oh Oui!, belooft langere en vollere wimpers. Het geheim is een zigzag-vezel borsteltje die de ideale combinatie biedt van ‘coaten’ en kammen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

De positie en afstand van de golvende vezels laden eerst het borsteltje maximaal met de intens zwarte, op collageen gefundeerde mascara formule. Kam vervolgens het borsteltje door de wimpers om zo het volume op te bouwen voor volle, grote wimpers zonder klontjes.

Het super flexibele filmpje in de formule zorgt voor het volume dat je in meerder laagjes kunt opbouwen. Daarnaast past de unieke vorm van het borsteltje perfect bij de ronding van de wimperlijn en creëert het een fabuleuze, volle waaier aan wimpers.

Automatische concepten

Ik vind de mascara er erg mooi uitzien en vooral heel chique door de rode kleur. Het borsteltje is gemaakt van normale halen en heeft een zandloper vorm. Persoonlijk niet mijn favoriete borsteltje, ik ben meer van de siliconen borsteltjes. In mijn ogen geven dat soort borsteltjes meer volume. Ben dus erg benieuwd wat deze mascara met mijn wimpers gaat doen.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Bourjois Big Lashes Oh, Oui! Mascara.

Automatische concepten

Zoals je kan zien zijn mijn wimpers mooi verlengt en hebben ze een goede krul. Ik ben eigenlijk best heel erg tevreden over de mascara. Mijn wimpers voelen nog zacht en flexibel aan. De houdbaarheid van de mascara ia ook prima, hij loopt niet uit gedurende de dag.

Ook het verwijderen gaat prima. Met een normale make-up remover smelt de mascara weg en is hij dus makkelijk te verwijderen.

Automatische concepten

Ik ben eigenlijk best enthousiast over de de Bourjois Big Lashes Oh, Oui! Mascara. Het wordt niet mijn favoriete mascara, maar hij is zeker in orde. De Bourjois Big Lashes Oh, Oui! Mascara is te koop voor € 14,99 bij verschillende drogisterijen en bol.com (waar die nu in de aanbieding is).

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *