Bourjois Beauty’Full Volume mascara

Bourjois is weer met een nieuwe mascara uitgekomen, namelijk de Beauty’Full volume mascara. Een mascara die ervoor moet zorgen dat je 10x meer volume krijgt zonder klontjes en andere dingen die je liever niet hebt van een mascara. Klinkt goed niet waar? Ik was erg benieuwd naar deze mascara dus testte hem voor jullie uit!

Wat meteen aan deze mascara opvalt is de grote opvallende verpakking, de huls is echt heel erg dik en valt dus lekker op. Ook de roze kleur kan je niet ontlopen. De mascara belooft volgens de verpakking 10 keer meer volume en mooie gescheiden wimpers, kijk daar hou ik van! Een mooie mascara die mooie beloftes maakt, maar zullen deze ook echt zo zijn?

Wat nieuw is aan deze mascara is het maxiborsteltje! Een nieuw borsteltje voor een nieuwe formule! Het maxiborsteltje zorgt voor een perfecte en regelmatige dekking van de wimpers  en bedekt ze vanaf de aanzet tot de puntjes, zonder klontjes te vormen. Ook moet de mascara zo opdrogen dat ze nog makkelijk te bewegen zijn, dus geen keiharde wimper resultaat.

wimpers zonder mascara

wimpers met mascara

Goed, wat vind ik van deze mascara? Daar kan ik eigenlijk heel erg kort over zijn, dit is een hele erge fijne mascara! Hij maakt mijn wimpers mooi lang en heeft volume, wel is waar geen 10 keer maar het resultaat mag er zeker wezen! Ook belooft de mascara lekker zacht te blijven en niet keihard te worden, ook deze belofte komt de mascara na, mijn wimpers zijn lekker zacht en buigzaam.

De mascara heeft ook een goede hold, aan het eind van de dag heb ik geen last van een zwarte waas onder mijn ogen (waar ik wel last van heb bij Chanel en Dior!) en een middagje in bed liggen en tv kijken overleeft de mascara ook prima. Al met al kan ik spreken van een erg fijne en goede mascara die gewoon lekker makkelijk in de winkels te koop is!

De mascara is vanaf nu te koop bij de drogisterijen voor € 13,49 per stuk!

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Kim
  13 mei 2012 at 10:57

  Ik vind het effect niet zo heel mooi, ik hou het liever bij max factor deze keer.

 • Reply
  Eva
  13 mei 2012 at 11:26

  Ziet er goed uit !!!

 • Reply
  Joyce
  13 mei 2012 at 11:27

  Ziet er goed uit! Vind die groene oogschaduw ook mooi! :)

  • Reply
   Aranka
   13 mei 2012 at 11:29

   Dat is een heel fijn palette van Essence!

 • Reply
  Esmay
  13 mei 2012 at 11:29

  Ziet er goed uit, zeg! Ik heb niet zulke goede ervaringen met Bourjois mascara, maar misschien moet ik ’t nog maar een kans geven :)

 • Reply
  Eline
  13 mei 2012 at 11:34

  Ik wil je even wat feedback geven over je foto’s! Ik vind zelf namelijk de achtergrond heel erg storend, misschien dat je daar rekening mee kan houden de volgende keer ;)
  En zoals gewoonlijk, leuk geschreven!
  Vind persoonlijk het resultaat van de mascara niet super ;)

 • Reply
  Souhailla
  13 mei 2012 at 12:06

  Deze mascara sla ik over!

 • Reply
  Awkward Chicks Etcetera
  13 mei 2012 at 12:26

  Ik zie toch wel degelijk klontjes eigenlijk!

 • Reply
  Charile
  13 mei 2012 at 12:53

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Mariska
  13 mei 2012 at 13:03

  Ik heb eigenlijk altijd mascara’s van Bourjois en ben er elke keer weer blij mee! Ben bijna toe aan een nieuwe, dus deze ga ik zeker proberen

 • Reply
  Anke
  13 mei 2012 at 13:55

  Waauw, ziet er inderdaad goed uit ! Net wat ik nodig heb voor mijn kleine wimpers *zucht* ;)

 • Reply
  Simone
  13 mei 2012 at 15:16

  Mooi!

  Chica de Ahora

 • Reply
  Kelly
  13 mei 2012 at 18:30

  Ik vind het effect toch net even te klonterig moet ik eerlijk bekennen! Mooie oogschaduw draag je!

 • Reply
  Charlotte
  13 mei 2012 at 18:59

  wauw mooie mascara~xx

 • Reply
  Jana
  13 mei 2012 at 19:23

  Lijkt me een fijne mascara ^^ x

 • Reply
  LottedeJ
  14 mei 2012 at 13:39

  Dat ziet er inderdaad uit als een hele fijne mascara!

 • Reply
  Miranda
  14 mei 2012 at 21:54

  Ziet er uit als een prettige mascara;D

 • Reply
  Pernilla
  4 januari 2015 at 09:13

  Ik heb deze mascara, maar ik heb hele lang volle wimpers, deze mascara zorgt ervoor dat ik drie grote dikke zwarte klonten als wimpers heb terwijl ik hele makkelijk wimpers heb, ik heb tot nu toe nog nooit zo een slecht effect gehad, ik heb maybelline tot miss sporty gehad en allemaal waren ze prachtig maar deze is echt belabberd, helaas want hij was ook niet wat je noemt goedkoop

 • Laat een reactie achter