Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation & Concealer

Automatische concepten

Sinds kort heeft Bourjois een nieuwe foundation en concealer in het assortiment, de Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation & Concealer. Bourjois wil met deze collectie graag een perfecte foundation en concealer aanbieden. Eentje die goed blijft zitten, mooi dekt en natuurlijk oogt. Ik ben erg benieuwd geworden dus test hem graag uit.

Automatische concepten

Ben je opzoek naar een fluweelzachte, semi-matte finish? Dan ben je volgens Bourjois met deze foundation aan het goede adres. Een lang houdend, optimaal resultaat en comfort? – check, check, check! Daarnaast zorgt het voor een perfect en ‘poreless’ resultaat, en bevat het een olievrije samenstelling (handig als je een vette huid hebt zoals ik) en huidvriendelijke ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, vitamine E en een SPF20 bescherming – alles in een hoogwaardige, zacht aanvoelende luxe, glazen flacon met een chique roségoudkleurige dop.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik vind de producten er echt heel erg mooi uitzien, ze doen ontzettend luxe aan. Ook zijn de flessen van glas gemaakt waardoor ze nog luxer aanvoelen.

Automatische concepten
Automatische concepten

En dan heb ik nog meer goed nieuws, de nieuwe foundationlijn heeft in totaal 15 verschillende kleuren, van de allerlichtste Rose Ivory (#100) tot de donkerste Cappuccino (#620). Ik heb zelf een paar van de lichtste kleuren gekregen om te testen.

De 15 tinten zijn:

 • #100 Ivoire Rosé
 • #110 Vanille Clair
 • #120 Ivoire Clair
 • #125 Ivoire
 • #200 Vanillie Rosé
 • #210 Vanille
 • #310 Beige
 • #400 Beige Rosé
 • #410 Beige Doré
 • #415 Sable
 • #420 Sable Clair
 • #510 Caramel Doré
 • #520 Caramel
 • #600 Chocolat
 • #620 Capuccino

Ik denk trouwens niet dat je in iedere winkel de 15 kleuren kan kopen, dat zal vooral bij de grotere schappen zijn en online.

Automatische concepten
Automatische concepten

Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation – € 18,99

Zoals ik al zei ziet de foundation er ontzettend mooi uit. De foundation heeft een inhoud van 30 ml wat een normaal formaat is. Er zit een handig pompje op om gemakkelijk en gedosseerd de foundation uit de verpakking te halen.

Automatische concepten

Van links naar rechts zie je hier de kleuren 110, 120 en 125. Dit is dus nog niet eens de lichtste kleur. Zelf gebruik ik 125 omdat die anderen gewoon te licht voor mij zijn en dat is echt een goed teken voor de hele bleke huidjes, want normaal heb ik echt de lichtste kleur nodig.

De foundation heeft een medium dekking die je kunt opbouwen tot een goede dekking. De foundation ruikt heel fris en brengt gemakkelijk en natuurlijk aan met een kwast of spons.

Automatische concepten
Automatische concepten

Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Concealer – € 13,99

De foundationlijn wordt aangevuld met zes tinten concealer. De perfecte partner als je look een kleine extra retouch nodig heeft. Het combineert een olievrije formule die niet afgeeft met een crèmige, lichtgewicht textuur die perfect met de huid versmelt voor een volledige dekking van donkere kringen en ongeveer al het andere wat je wilt camoufleren. De concealer heeft een applicator met een sponsje voor een precies en praktisch gebruik.

De concealer komt ook in meerdere tinten zodat er altijd een juiste match tussen zit:

 • #100 Ivory
 • #200 Vanille
 • #400 Beige Rosé
 • #450 Golden Beige
 • #500 Caramel
 • #600 Chocolat
Automatische concepten

De applicator werkt heel prettig waardoor je gemakkelijk de concealer kunt aanbrengen op de plekken die je graag gecamoufleerd wil hebben. Het is gewoon een standaard recept wat altijd goed werkt, niets op aan te merken dus.

Automatische concepten

De concealers zijn er dus ook in meerdere kleuren, links zie je 100 en rechts 200. De structuur is wat dunner maar laat zich heel makkelijk aanbrengen en blenden zonder dekking te verliezen. Daarna ziet het er ook heel natuurlijk uit.

Automatische concepten

Mijn gezicht zonder enige make-up.

Automatische concepten

Mijn gezicht met de Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation & Concealer aangebracht.

Zoals je kan zien is mijn roodheid compleet verdwenen uit mijn gezicht, ook zijn de poriën minder zichtbaar. Ik merk ook erg goed in combinatie met mijn vette huid dat deze foundation veel langer blijft zitten dan mijn huidige foundation (en dat is een pluspunt!). Hij ziet er ook ontzettend mooi en natuurlijk uit.

Automatische concepten

En dan de complete look, ziet er goed uit toch? Ik gebruikte de kleur 120 Light Ivory en de 200 Vanilla concealer.

Automatische concepten

Ik ben heel erg te spreken over de nieuwe Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation & Concealer. Het zijn mooie producten die hun beloftes waar maken. Vind de prijs wel aan de flinke kant, maar gelukkig kun je het vaak wel in de aanbieding scoren.

De Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Foundation & Concealer is te koop bij de drogisterij en bol.com (hier is die met 40% korting te koop).

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Ik vind het ook best prijzig inderdaad, maar het resultaat is wel mooi. Fijn dat steeds meer merken ook hele lichte en hele donkere kleuren in het assortiment hebben.

  1. Ziet er goed uit! Ben toevallig op zoek naar een nieuwe foundation en concealer. Maar ik vind het altijd zo waardeloos om op de gok (via internet) een kleur te bestellen. Dus ik denk dat ik deze toch aan me voorbij laat gaan.

   1. Ik gebruik hem nu een paar dagen; de kleur 120 is prachtig maar helaas is hij niet geschikt voor de droge huid! Hij is te droog en daardoor krijg ik meer velletjes lijkt het en wordt hij korrelig op mijn gezicht aan het eind van de dag. Ook vind ik de geur te overheersend. Ik ga dus weer terug naar mijn Max factor foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *