Bourjois Airco Deodorant

Vandaag een revieuw over de Airco Deodorant van Bourjois.

Deze deodorant ruikt heerlijk fris, waar ik zelf heel erg van hou. Maar wat beloofd dit product nou eigenlijk?

Antiwarmtepieken, Regulerend Bestanddeel: De micro-vochtreceptoren worden actief bij transpiratie pieken. Ideaal bij intense activiteit of temperatuurwisselingen gedurende de dag.

24 Uur doeltreffend tegen transpiratie: de regulerende formule voorkomt de vorming vangeuren zonder het natuurlijke transpiratie proces te verstoren.

Maar maakt hij dit deel waar?  Ik vind van wel, ik heb geen last van zweetplekken en mijn zweet geur komt ook niet na een tijdje door de deo heen tevoorschijn! Positief dus!

Ook fijn is dat het product geen alcohol en parabenen bevat! Fijn dat er geen alcohol in zit want daar kan ik echt niet tegen, als ik dan ’s ochtends de deo opspuit wordt ik een uur daarna nog gek van de jeuk. Niet fijn dus.

De bus heeft een inhoud van 200  ml dus een flink grote bus waar je een tijdje mee voor kan!

Het enige nadeel aan dit product wat ik heel erg jammer vind is dat hij vreselijk plakt! Als ik het heb opgespoten en het aan het opdrogen is plakken mijn oksels echt helemaal aan elkaar. En dat voelt heel erg onprettig. De plakkende oksels gaan weg als het product helemaal goed opgedroogd is. Maar ik vind het wel heel erg vervelend.

Bourjois deodorant is te koop bij de Drogisterijen voor € 3,99

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  anne
  19 augustus 2010 at 17:54

  ik gebruik gewoon axe, de beste deo die er is
  en het ruikt wel naar man, maar niet zo heel erg
  x

 • Laat een reactie achter