Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Bourjois is lekker bezig, vorige week liet ik jullie al de nieuwe Colorband oogschaduw potloodjes zien, maar er komt nog veel meer nieuws aan! Echt nieuw zijn deze 1 Seconde nagellakken niet, maar de kleuren wel! Bourjois voegt drie nieuwe winterse kleuren toe aan het assortiment nagellak en ik kan kort en krachtig zijn, ze zijn goed!

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Ik heb een soort van haat en liefde verhouding met de 1 Seconde nagellak van Bourjois. Liefde voor de dekking en mooie kleuren. Haat met het borsteltje, het is zo handig zo een breed borsteltje, maar mijn nagels zijn er net te smal voor waardoor alles snel in de randjes trekt zoals je zometeen gaat zien. Heb je dus smalle en gebogen nagels zoals ik dan moet je wel even oppassen met deze lak.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Deze drie nieuwe kleuren maken net zoals de Colorband deel uit van de Paris Très Confidentiel winter collectie. Maar volgens mij worden de producten daarin gepresenteerd en worden ze daarna in het vaste assortiment opgenomen. Helaas is me dat niet helemaal duidelijk, sinds kort komt Bourjois van het hoofdkantoor in België waardoor ik helaas niet alles compleet duidelijk krijg aangeleverd.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Maar wat ik wel weet is dat er drie prachtige kleuren zijn:

 • 47 Indigo For It
 • 48 Nice Tomette You
 • 46 Berry Important Person

Ik vind de drie kleuren allemaal even mooi, het zijn geen hele spannende kleuren, maar wel hele mooie. En ik kan je stiekem alvast verklappen dat twee een geweldige dekking hebben!

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Hier hebben we hem dan, het kwastje wat ik eigenlijk een geweldig idee vind, maar waar je wel heel voorzichtig mee moet zijn. Zoals ik al zei is het borsteltje zo ontworpen dat je met één strijk je hele nagel bedekt hebt met nagellak. Maar heb je wat smallere en gebogen nagels zoals ik kan het nogal snel knoeien. Nu ben ik niet de slechtste lakker – vind ik zelf – maar toch gaat het vrijwel altijd fout met deze lak als ik weer voor het eerst mijn nagels hier mee lak. Zie het resultaat hieronder. De structuur van de lak is trouwens wel prima, niet te dik en ook niet te dun.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Indigo For It

Een prachtige paarse kleur die perfect dekt met één laagje. Ik heb expres mijn nagels zo slordig gelaten om jullie er bewust van te maken dat je echt moet opletten met dit kwastje! Het gaat er ontzettend makkelijk naast.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Berry Important Person

Mijn favoriet, een prachtige warme kleur roze. Nou ja echt roze is het niet, inderdaad meer een berry kleur, heel erg mooi! Deze dekt ook perfect met één laagje en is lekker snel droog!

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Nice Tomette You

Een bijzondere aardetint, als ik hem zo in het flesje zie zal het niet mijn eerste keus zijn, maar eigenlijk vind ik hem op mijn nagels wel heel erg mooi! Deze dekt perfect met twee laagjes.

Bourjois 1 Seconde Nail Polish Winter

Ik vind de drie nieuwe kleuren van Bourjois 1 Seconde Nail Polish zeker een goede toevoeging aan de collectie van Bourjois. Mijn persoonlijke favorieten zijn Indigo For It en Berry Important Person. De Bourjois 1 Seconde Nail Polishes kosten € 8,49 en zijn te koop bij onder andere de Etos, Douglas en ICI Paris XL.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Berry Important Person is mijn favoriet van de drie! Nice Tomette You vind ik ook heel leuk, inderdaad een stuk mooier op de nagels dan in het flesje. Mooie foto’s!

 2. In eerste instantie trokken de kleuren mij totaal niet, maar op de nagels ziet het er een stuk mooier uit dan het flesje doet vermoeden. De Berry kleur is inderdaad erg mooi. xxx Lucinda

 3. Oeh, nice tomette you vind ik echt heel gaaf! Zo’n kleur heb ik nog niet eerder gezien. Wel irritant voor jou, dat het kwastje te breed is. Dat lijkt sowieso voor veel mensen lastig, vooral bij het lakken van pinknagels.

 4. Wat een mooie lakjes! In het potje vond ik ze niet zo speciaal, maar op de nagels zijn ze erg mooi! Ik vind de namen ook erg leuk :)

 5. Wat een prachtige lakjes! Ik vond Bourjois altijd al een fijn merk en met die oogpotloden vorige week en nu deze lakjes, overtuigen ze me weer helemaal! :-) Ik vind het berry lakje het mooist! :-)

 6. Wat een leuke kleurtjes zijn dit! Ik vind deze kleuren perfect bij de tijd van het jaar passen. Fijn dat ze zo snel drogen. 1 seconde, tsja dat kan natuurlijk niet maar snel drogen doen ze wel.

  Fijne dinsdag!
  XoXo Melanie

 7. Ik heb de lakjes nog niet geprobeerd, ik snap meteen wat je bedoelt met het te dikke kwastje je ziet het bij je eerste swatch. Het lijkt me vreselijk om met het dikke kwastje over je pink of andere smalle nagels te gaan. Ik vind het berry kleurtje wel heel mooi!

 8. Die flesjes zijn zo leuk! Ik snap wat je bedoelt met het kwastje; zelf heb ik ook best wel kleinen/smalle nagels, dus is zo’n brede kwast helemaal niet handig! Alle drie de kleuren zijniet daarintegen wel erg mooi! X

 9. Mooie lakjes, en prachtige swatches ook! Goed gedaan :) Het lijken me mooie lakjes. Ik vind Bourjois een fijn merk, maar heb al een tijdje niet meer van ze gehoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *