Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bottega Veneta, Jil Sander Ultrasence, Marc Jabos Daisy Hot Pink & Dior Miss Dior

 photo Parfum1_zps87d0b779.png

Geuren, je kan er niet genoeg van hebben al zeg ik zelf. Ik vind het heerlijk lekker te ruiken en een speciale geur voor een bepaalde gelegenheid te hebben. De parfum stroomde weer binnen en ik kon het niet laten deze vier prachtige en heerlijke geuren met jullie te delen. Twee prachtige geuren voor haar en twee stoere geuren voor hem.

 photo Parfum2_zps1f237eb8.png

Daisy Hot Pink – Marc Jacobs

Dit is zeker niet meer een nieuwe geur. Ik weet nog wel dat ik met mijn eerst verdiende geld bij de Douglas stond, te kwijlen bij Daisy, ik wilde hem zo graag hebben. Maar ik moest nog eventjes sparen. Nu een paar jaar laten staan er drie prachtige verpakkingen op mijn kasje. Speciaal voor dit seizoen is er een nieuwe verpakking.

 photo Parfum3_zps01ca4eba.png

Daisy Hot Pink heeft dezelfde geurnoten als de eau de toilette. De concentratie van de essentiele geurnoten is bij Daisy Hot Pink eau de parfum een stuk intenser, wat extra verfijnd en geeft je meteen een luxueus effect.

De natuurlijke frisheid van de wilde aardbeien is de topnoot van deze geur. In het hart bloeien de viooltjes helemaal op. Ook jasmijn en gardenia die een vintage twist geven ruiken we terug in het hart van de geur. In de vrouwlijke basis vloeien de akoorrden van witte houtsoorten zoals berken en cederhout. Hierdoor krijg je een heerlijke warme en sensuele geur, perfect voor nu!

Marc Jacobs Daisy Hot Pink 100 ml – € 66,-

 photo Parfum5_zps653ec7cc.png

Ultrasense – Jil Sander

Deze levendige geur van Jil Sander comprimeert alles dat deze man uniek maakt. Het is een moderne geur waar iedereen zich in weet te vinden, zowel de man als de vrouw. Toen ik deze geur rook was ik meteen verliefd, als mijn vriend deze draagt zou ik het liefst de hele dag tegen hem aanliggen om deze heerlijke geur te ruiken.

 photo Parfum6_zpsacc7d245.png

In de topnoot onthullen levendige bergamot en kruidige zwarte peper subtiel de ondertonen van sparrenbalsem en salie in het aromatische hart van de geur. In de basis, met witte muskus als signatuur, is het de sensuele aura die hij uitstraalt.

Jil Sander Ultrasense 40 ml – € 40,-
Jil Sander Ultrasense 60 ml – € 55,-
Jil Sander Ultrasense 100 ml – € 75,-
Jil Sander Ultrasense shampoo – € 22,-
Jil Sander Ultrasense deodorant – € 22,-

 photo Parfum7_zpsa05d089a.png

Miss Dior – Dior

Dit is echt het perfecte parfum flesje, schattig, krachtig en helemaal Dior. Een echte Miss Dior verpakking, het kan bijna niet anders. De geur is heerlijk fris en zoet, precies waar ik van hou. Het is echt een unieke geur die je niet snel ergens anders tegenkomt of waar een geur op lijkt. Het straalt luxe uit en dat ruik je ook.

 photo Parfum8_zps13b68f29.png

De topnoot van deze heerlijke geur is Tunesische neroli. Die worden na enige tijd achtervolgd door heerlijke hartnoten van Bulgaarse en Turkse rozen. Wat daarna overblijft zijn de krachtige basisnoten die de hele dag goed blijven hangen. Deze bestaat uit heerlijke patchoeli.

Dior Miss Dior 50 ml – € 76,-
Dior Miss Dior 100 ml – € 96,-

 photo Parfum4_zps6ee9c682.png

Bottega Veneta – Pour Homme

Bottega Veneta pour Homme is een frisse, intrigerende en ingetogen geur, waarbij de karakteristieke Bottega Veneta noten van kostbaar Labdanum, Sparrenbalsem en Bergamot samensmelten in een zinnelijke, lederachtige signatuur met de kracht om te betoveren. De houtachtige, aromatische, lederachtige geur, verweven met zeldzame en edele materialen, neemt ons mee op een inspirerende reis in tijd en plaats. Zelf vind ik het een hele krachtige en kruiderige geur, echt een geur met wat meer karakter.

Alleen als het windstil is en de zon op haar hoogst staat, kan het mysterie van Bottega Veneta pour Homme beginnen, want het hart wordt gedistilleerd uit een geurig hars dat onttrokken wordt aan de Cistus plant. Verfrissende, aromatische topnoten van Calabrisch Bergamot, Siberisch Pijnhout en Jeneverbessen uit de Balkan, worden gevolgd door de warme hartnoten van Jamaicaans Pimento, Canadees Sparrenbalsem en Mediterraans Salie. Tot slot zorgen de basisnoten van Indonesische Patchouli en een nostalgisch lederakkoord voor textuur en een elegant geurspoor.

Bottega Veneta pour Homme 50 ml – € 61,-
Bottega Veneta pour Homme 90 ml – € 85,-
Bottega Veneta pour Homme after shave – € 50,-
Bottega Veneta pour Homme shower gel – € 30,-
Bottega Veneta pour Homme deodorant – € 29,-

 photo Parfum_zpsdcf995b3.png

Dit waren vier prachtige geuren voor het najaar. Ik ben wel benieuwd, wat is jullie favoriete geur voor het najaar? En welke lijkt jullie lekker voor jezelf of je vriend?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *