Bottega Veneta Essence Aromatique

 photo Essences4_zps8c870c4f.png

Bottega Veneta, een merk wat misschien niet heel bekend onder de Nederlanders maar wel een luxe merk met veel karakter. Het is een echt Italiaans merk met luxe, allure en kracht. Het motto van het merk is dan ook niet voor niets “When your own initials are enough”. De initialen van jouw geur moeten genoeg zeggen over wie jij bent. En ik vind de geuren van Bottega Veneta ook kenmerkend voor sommige personen, laten we snel verder kijken.

De nieuwe geur van Bottega Veneta is Essence Aromatique. Een geur doe het ‘la dolce vita’ bij je oproept, een speciaal moment in het leven van de vrouw. Een zomerse bries gaat door de geur heen maar toch straalt de geur nog genoeg kracht en karakter uit. De fles is prachtig fris groen wat de prachtige zee moet voorstellen zoals wij die hier kennen en de frisheid van een zomerse dag.

 photo Essences_zps7c474747.png

Essence Aromatique is een eau de cologne die de hele dag krachtig bij je blijft hangen, waardoor je maar een klein beetje nodig hebt van deze geur. De geur is in de eerste instantie fris en daarna ontwikkeld zich een klassieke eau de cologne die de vrouw nog rijker maken. Ook zit er in de geur amber verwerkt waardoor de geur nog krachtiger is. Het is een echte klassieke en elegante geur maar echt van de vrouw van nu. En ik denk dat ik de geur zo het beste kan omschrijven. De geur is klassiek maar zeker in een modern jasje waardoor ik hem zelfs lekker vind, maar nog niet zo bij mijn levendige leeftijd vind passen. Dit is echt voor de vrouw van eind 30 begin 50, die alles op dit rit heeft, goede baan, gezin en ga zo maar door. De klassieke, luxe en elegante vrouw.

 photo Essences1_zpse78533d9.png

De topnoten in de geur zijn Italiaanse bergamot en de Oekraïense koriander, wat een beetje fris is maar ook pikant. Daarna vervolgt de reis in de hartnoten van Turkse rozen en patchoeli uit Indonesie. Daarna zijn we bij de basis aangekomen die bestaat uit Australisch sandelhout die textuur aan de geur geeft.

 photo Essences2_zpsae86eefc.png

Ik vind de geur zeker lekker, maar dan vooral de basis. Alleen ik vind mezelf nog net iets te jong voor deze geur. Mocht ik halverwege de 20 zijn en bijvoorbeeld een spannende zakelijke afspraak heb weet ik zeker dat ik kracht en zelfvertrouwen uit deze geur haal. Zoals ik al zei, het is een klassieke geur in een modern jasje waardoor het meer dan geschikt is voor de moderne, elegante, luxe en klassieke vrouw!

Bottega Veneta Essence Aromatique eau de cologne 50 ml – € 69,94
Bottega Veneta Essence Aromatique eau de cologne 90 ml – €94,63
Bottega Veneta Essence Aromatique Shower Gel 200 ml – € 35,50
Bottega Veneta Essence Aromatique Body Lotion 200 ml – € 38,83

De geur ligt al in de winkels en ik raad je zeker aan om even te ruiken als je je kan vinden in de omschrijving van de geur, ik weet zeker dat dit een geur is waar krachtige vrouwen van houden!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Linda
  1 april 2014 at 12:06

  Ha, ik ben een moderne, elegante, luxe en klassieke vrouw ;-)

 • Reply
  elegantic
  1 april 2014 at 12:52

  Klinkt fijn!

 • Reply
  Ceciel
  1 april 2014 at 14:55

  Klinkt goed ben benieuwd!

 • Reply
  Tess Evea
  1 april 2014 at 15:53

  De geur klinkt in elk geval erg goed.

 • Reply
  MySimplySpecial
  1 april 2014 at 18:39

  Ik ben benieuwd of ik dit een lekkere geur vind!

 • Laat een reactie achter