Zoek
Sluit dit zoekvak.

Botanical Choice Clean + Bright Oxygen Bubble Mask

 photo Peach-Mask_zpse5f5e9c3.png

Laatst kreeg ik van Lara twee maskertjes opgestuurd met een briefje erbij dat ze super enthousiast was over deze maskers en dat het zeker artikelwaardige maskers waren! Ze vertelde me dat ze heel bijzonder waren en helemaal niets kostten, ik was meteen heel benieuwd en kon niet wachten ze te testen, maakte er snel foto’s van en smeerde het op mijn gezicht! Echt, dit is het meest leuke, bijzondere, makkelijke en lekkerste masker dat ik ooit heb gehad!

 photo Peach-Mask2_zpseb0d4e67.png

De maskers zijn van het merk Botanical Choice, ik kende het merk niet maar Lara heeft het bij haar apotheek gekocht voor € 1,- en ik zag dat het ook gewoon bij de DA en de Op = Op Shop te koop is voor € 1,50 per verpakking. De verpakkingen bevatten twee maskers dus eigenlijk is het maar € 0,75 cent per masker wat een hele goede prijs is. Maar wat is er nou zo bijzonder aan deze maskers! Nou, dat ga ik je vertellen! Als je het masker aanbrengt op het gezicht veranderd het is schuim, hoe tof is dat!

 photo Peach-Mask1_zps8c7bf0d3.png

Het masker bied zoals de voorkant zegt een diepe reiniging van de huid waardoor je een stralende teint krijgt. Het is een speciale formule waardoor je op een droge huid schuim krijgt en dit goed in de huid trekt. En last but not least het masker ruikt heerlijk naar perzik en papajaextract.

 photo Peach-Mask3_zps9f7e0866.png

Het masker is heel makkelijk te gebruiken. Je zorgt dat je een lekker schoon gezicht heb en dat deze goed droog is. Het masker moet je namelijk op echt een droog gezicht aanbrengen. Breng het vloeibare masker aan op de huid en verdeel dit over het gezicht, naarmate je het uitsmeert veranderd het makser meteen in een heerlijk schuim! Handig, zo kan je meteen zien welke gedeeltes je gehad hebt! Masseer het gedurende 30 seconden of een minuutje in en daarna kan je het weer heel makkelijk verwijderen met lauw-warm water!

 photo Peach-Mask5_zpsc082126d.png

Als je het masker uit de verpakking haalt ziet het er gewoon uit als een vloeibaar masker, niets bijzonders aan!

 photo Peach-Mask4_zpsa7840bc1.png

Voor het masker nog even een shotje van mijn gezicht voor het masker!

 photo Peach-Mask6_zpsd8ef2ce6.png

Nu gaan we het aanbrengen! Je hebt echt maar een klein beetje nodig! Het masker ontwikkeld zich al een beetje als schuim als je goed kijkt!

 photo Peach-Mask8_zps00845b8a.png

En inmasseren maar! Kijk dat schuim op mijn handen!

 photo Peach-Mask7_zps5c99d6a4.png

Na het inmasseren van het masker na 30 seconden ziet mijn gezicht er zo uit! Het lijkt wel alsof ik lekker in een bad vol met schuim heb gelegen! Het schuim voelt heel zacht op het gezicht aan zonder te irriteren. Het tintelt niet, prikt niet maar ruikt alleen heel erg lekker naar perzik en papaja!

 photo Peach-Mask9_zps2d909718.png

Het perzikextract wat in het masker zit zorgt voor een goede hydratatie en laat daardoor de huid weer stralen. De papaja-, groene thee- en bamboe extracten zorgen voor een heerlijk zachte en soepele huid die ook de oneffenheden aanpakken!

 photo Peach-Mask10_zps41aef157.png

Het masker is echt ontzettend makkelijk te verwijderen met water omdat het niet hard is geworden op het gezicht. Na afloop vind ik echt dat mijn gezicht er ontzettend gezond en stralend uit ziet, je ziet dus echt wel verschil! Mijn huid voelt ontzettend zacht en comfortabel uit, dit vind ik fijn omdat ik vaak na een masker te hebben gebruikt een trekkerig gezicht heb. Maar dit masker doet dat dus niet. Qua onzuiverheden kan ik er niet veel over zeggen omdat ik die niet echt heb maar naar mijn idee zijn mijn poriën wel een beetje kleiner geworden.

 photo Peach-Mask11_zps2d76a26c.png

Ik ben echt razend enthousiast over dit masker, ik ben blij dat Lara deze pareltjes naar me toe heeft gestuurd om te testen voor de site! Ik kan iedereen deze maskers aanraden om het leuke effect, maar ook zeker omdat ze iets doen. Ze maken je huid heerlijk zacht en daarna voelt het goed gehydrateerd aan. Ze kosten rond de € 1,50 en daar heb je twee treatments voor. Je kunt ze dus kopen bij verschillende apotheken, maar ook bij de DA en de Op = Op Shop! Wat vinden jullie van het schuimmasker?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Geen smeerboel met kleiachtige substanties. I like the idea! Ik ga er op zoek naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *