Boozyshop Bestelling

Ik was een beetje op het heb aan het surfen en kwam in een artikel de webshop Boozyshop tegen. Natuurlijk kende ik die webshop al maar had er nog nooit wat besteld. Ik klikte erop om even te kijken of ze wat leuks hadden en toen zag ik een groot plaatje staan Color Club 25% korting alleen vandaag! Nou ik klikte erop om te kijken of ze nog wat leuks hadden en ik vond 2 nagellakjes die me wel aanstonden. Ik wou al een tijdje nagellak wielen hebben dus hier bestelde ik er ook een aantal van. Ik wou helemaal geen grote bestelling dus ik hield het hier maar bij.

Ik had 2 nagellakjes van Color Club besteld in de kleuren Uptown Girl (paars) en Covered In Diamonds. Ik wou nog een mooie lichte paarse nagellak die lekker creamy was en deze paste precies bij mijn wensen dus bestelde deze. En ik zag Covered In Diamonds, ik dacht eerst dat het een soort flakie was, wat het ook wel is maar hij is heel erg grof van structuur het zijn echt grote stukjes plastic om het zo maar te noemen wel een beetje een tegenvaller, maar ik vind hem wel mooi! Ik heb ze gekocht voor € 3,71 per stuk.

En ik had nog 4 nagellak wielen besteld, ik heb ze niet echt nodig maar ik vind het wel leuk om te hebben. Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen. Misschien ga ik ze wel in mijn stash leggen en op elke nagel een kleur doen zodat ik snel kan kijken wat waarbij past. Of misschien wel voor swatchen van mijn nagels als ik al een andere kleur op mijn eigen nagels heb zitten. De nagellak wielen waren € 0,75 en op elk wiel zitten 20 nagels.

Hier nog een swatch van de 2 nagellakjes, best een leuk effect toch?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Maccia
  10 januari 2011 at 09:18

  Leuke spulletjes heb je besteld en je hebt er ook direct een leuke NOTD mee gemaakt :D

 • Reply
  Manon
  10 januari 2011 at 09:50

  Ooh ik vind die covered in diamonds juist wel een leuk effect hebben!

 • Reply
  Claudia
  10 januari 2011 at 19:40

  Leuke dingetjes heb je gekocht

 • Reply
  Silva
  10 januari 2011 at 20:24

  Leuk! Ik vind je nagellak ook zo leuk :)

  • Reply
   Aranka
   10 januari 2011 at 20:29

   Ja ik ook! Zoiets had ik nog niet, lekker vrolijke kleurtjes.

 • Reply
  Suzanne
  11 januari 2011 at 11:34

  leuk, zo op elkaar!

 • Reply
  unefemmecoquette
  12 januari 2011 at 17:21

  Inderdaad, op elkaar heeft het een uniek effect maar wel mooi !

 • Laat een reactie achter