Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Zonder make-up geen kwasten, zonder kwasten geen make-up. Kwasten zijn natuurlijk de basis van een goede en mooie make-up look – vind ik dan – en daarom is het belangrijk goede en mooie kwasten te hebben om je make-up fantastisch te kunnen aanbrengen. Boozyshop stuurde mij deze enorme set van 16 verschillende kwasten op voor het gezicht en de ogen. Je kunt natuurlijk begrijpen dat mijn handen meteen aan het jeuken waren om deze te proberen!


Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Boozyshop omschrijft deze prachtige witte kwastenset met rosé gouden details als dé aanvulling op je standaard kwastencollectie. En dat zie je wel meteen terug, het zijn wat meer kwasten die je niet standaard hebt. Maar mocht je nog helemaal geen kwasten hebben kun je met deze kwasten ook goed uit de voeten want er zitten ook gewoon hele goede en handige basics tussen. De kwastenset heeft een goede prijs van € 39,95 waar je dus 16 mooie kwasten voor terug krijgt.

De kwasten zijn allemaal gemaakt van synthetische haren en zijn luxe afgewerkt met rosé gouden details en mooie wit houten handvaten. Ik vind de kwasten er echt prachtig uitzien en we worden geleverd in een mooi en handig tasje. De haren voelen trouwens super zacht aan op de huid en zijn er voor gemaakt om poeder goed op te pakken. De kwasten zijn trouwens ook antibacteriëel en hypoalergeen. Laten we naar de kwasten gaan kijken!

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Fan Brush – 3500

Deze kwast is voor het aanbrengen van lichte highlighter op de jukbeenderen en het wegvagen van oogschaduw fall out. Ik vind de kwast vooral heel erg prettig om heel lichtjes highlighter aan te brengen en overtollig poeder weg te vegen. Wel is de kwast heel erg groot en lomp, ik had hem liever iets kleiner gezien.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Large Powder – 2300

Deze kwast is een grote poederkwast die natuurlijk geschikt is voor het aanbrengen van poeder op het gezicht. Ik vind het een fijne en grote kwast die lekker fluffy is die makkelijk poeder aanbrengt en heerlijk zacht op het gezicht aanvoelt.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Flat Contour – 4200

Deze kwast is ontworpen om je gezicht te contouren en te shapen. Je brengt met deze kwast heel makkelijk schaduwen strak aan en kunt ook makkelijk de lijn vervagen, ideaal voor degenen die van de contour trend houden. Zelf doe ik er niet echt wat mee dus voor mij is ‘ie overbodig.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Flat Buffer – 1600

Wil je dat je foundation perfect zit, dan is deze kwast daar zeker geschikt voor. Ik gebruik hem met veel plezier voor mijn foundation en het resultaat ziet er daarna perfect uit. Je kunt makkelijk blenden zonder dat de dekking echt minder wordt.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Angled Brush – 2700

Deze kwast is perfect om blush mee aan te brengen, te shapen en te contouren. De haren van de kwast zijn lekker luchtig en zacht. Zelf vind ik dit een fijne kwast, een goede basic. Maar ik vind hem wel een beetje aan de dunne en slappe kant. Ik heb liever mijn MAC kwast, maar die is bijna net zo duur al de hele kwastenset…

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Met deze kwast breng je concealer heel precies aan en kan je het mooi uitwerken, ideaal! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit concealer dus weet niet of het echt handig is. Maar als ik beauty video’s kijk zie ik vaak dat er een kwast gebruikt wordt, dus het zal wel!

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Fluffy Blender – 6700

Met deze kwast blend je heel makkelijk oogschaduw met elkaar of vind ik het fijn lichtjes een kleur aan te brengen in mijn crease. Ook highlighter lichtjes aanbrengen op je neusbrug gaat heel gemakkelijk met deze kwast.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Smudge – 5600

De naam zegt het natuurlijk al een beetje. Met deze kwast werk je de oogschaduw uit en vervaag je de harde lijnen. Ideaal om de oogschaduw onder je onderste wimperrand uit te werken.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Pointed Blender – 6200

Deze kwast vind je alleen exclusief in deze set en is niet los te koop. Met deze kwast kun je heel fijn in de crease oogchaduw aanbrengen of blenden. Ik vind deze eerlijk gezegd fijner dan de fluffy blender omdat hij wat voller is.
Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Lash & Brow 8000

Moet ik nog veel over deze kwast vertellen, je kamt hier heel makkelijk je wimpers en wenkbrauwen mee in vorm. Zelf vind ik deze kwast altijd erg fijn om mijn wenkbrauwen na de gel even door te kammen zodat de klonters gel verdwijnen.

 

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Spot Liner – 7600

Ook deze kwast zit alleen in deze set en is niet los te kopen. Deze kwast moet het makkelijk maken een strak lijntje te zetten onder bijvoorbeeld je onderste wimperrand. Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat ik met deze kwast moet.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Shader – 5150

Deze kwast is perfect om gewoon oogschaduw mee aan te brengen. In deze set heb je een grote en kleine variant en dit is de kleine. Je kunt hier makkelijk en heel precies mee werken, erg prettig!

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Bent Eyeliner – 7300

Deze kwast snap ik eigenlijk niet zo goed, want ik vind dit echt totaal niet fijn werken voor een eyeliner en heb geen idee waar je hem anders voor kan gebruiken. Deze kan je naar mijn idee dus beter skippen. Of zijn er wel mensen die deze kwast fijn vinden?

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Large Shader – 5200

Natuurlijk heb je ook een basic oogschaduw kwast nodig om gewoon oogschaduw aan te brengen op het ooglid. Met deze grote kwast kan dat heel erg makkelijk en snel! Ik vind deze heel erg fijn in gebruik, blijvertje!

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Angled Brow – 8100

Deze kwast vind ik echt de bom, deze is echt heel erg prettig om je wenkbrauwen mee bij te tekenen en dat doe ik dan ook elke dag. Hij werkt prettig, scherp, en neemt genoeg product op om makkelijk mee te kunnen werken.

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Lip – 9000

Ik gebruikte deze kwasten eerst nooit maar nu ben ik groot fan omdat je hiermee echt netter en beter je lipstick kan aanbrengen. En het handige is dat je hem kan inklappen zodat je hem mee kan nemen zonder alles smerig te maken. En met rosé goud ziet hij er natuurlijk fantastisch uit!

Boozy Cosmetics Rose Gold BoozyBrush Advanced Set

Wat vind ik van deze kwastenset? Ik vind hem op het eerste gezicht heel erg mooi, hij ziet er super chique en classy uit. Ik vind het ook leuk zoals al aangegeven dat het geen standaard kwastenset is. Maar dan moet je wel vrij veel make-up gebruiken om al deze kwasten te kunnen gebruiken. Doe je dat, dan kan ik je deze set zeker aanraden. Gebruik je alleen heel basic make-up, dan zou ik hem aan je voorbij laten gaan. De hele set met handig etui kost € 39,95 en is te koop bij Boozyshop. Je kunt trouwens ook bijna alle kwasten los kopen, ook heel erg handig als je niet alles meteen wil kopen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Qua uiterlijk vind ik ze al prachtig en ook totaal niet duur. Misschien dat ik wel wat losse kwasten zou willen. De set wordt het niet voor mij, want ik heb al veel vergelijkbaars.

  2. Ik vind dit zo’n prachtige serie! Ik heb een aantal brushes van Boozy, en vind ze super fijn werken. Deze set is mooi als je nog helemaal geen make-up brushes hebt. Voor mij zit er teveel in wat ik al heb of niet gebruik.

  3. Ja ik! Over die gebogen eyeliner kwast. Ik heb een vergelijkbare van zoeva en gebruik altijd die voor gelliner. Met zo’n schuin afgesneden eyeliner kwast kan ik geen net lijntje zetten maar met deze wel :) maar alsnog minder makkelijk dan liquid liner!

  4. zit er wel mooi uit ik zou er zeker wel een paar willen bestellen en ga dat ook doen.
    Vooral de eyeliner kwast voor om gel liner aan te brengen lijkt me erg fijn.
    bedankt voor de review.
    liefs Aarti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *