Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Iedereen kent het wel, het drama verhaal om de juiste kleur foundation voor jouw gezicht te vinden. Ik heb zelf al tig flessen versleten en eigenlijk heb ik nog nooit dé perfecte kleur gevonden en doe ik het vrijwel altijd met een kleur die goed in de buurt komt. Boots kent dat gevoel en komt met een foundation die zich aanpast aan de kleur van je huid. Speciaal voor na de zomer zodat het bruine tintje veilig wat minder kan worden zonder een kleurverschil in foundation te zien.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Boots omschrijft deze foundation als een foundation die zich meteen aanpast aan de kleur van de huid. Dat niet alleen, de foundation is ook verrijkt met een SPF6 en Vitamine A en E om het gezicht te beschermen en te verzorgen. De foundation heeft een hele lichte structuur waardoor de huid en poriën niet verstopt raken. Nu hoor ik je denken – en dat denk ik zelf ook -, een zelfkleurende foundation werkt nooit…

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

De ingrediëntenlijst van de foundation is niet gek lang maar het woordje minerale olie valt me meteen op (goed dat ze dat gewoon duidelijk aangeven) en de vele siliconen. Vermijd je deze ingrediënten? Dan is dit wellicht niet de juiste foundation voor jou.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

De foundation zit in een handige tube van 40 ml wat aan de ruime kant is, je zult hier dus wel een tijdje mee vooruit kunnen. Maar ik moet er wel bij zeggen dat de foundation vrij vloeibaar is en dat je al snel te veel gebruikt. Dus ik weet niet of je in praktijk hier ook langer mee doet. De tube vind ik er voor de rest prima uitzien, misschien wel een beetje basic.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Defoundation belooft fluweelzacht aan te voelen en is snel en makkelijk aan te brengen met onder andere de vingertoppen of een sponsje. De foundation heeft een hele subtiele dekking waardoor je zongebruinde gezicht mooi in zicht blijft maar net even wat meer egaliteit krijgt. Ik ben heel erg benieuwd.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Maar met het swatchen schrik ik al een beetje af, ik heb namelijk de foundation in de kleur light gekregen en dit vind ik alles behalve light, misschien wel dark! Er zijn trouwens drie verschillende varianten: Light, Medium en Dark. Maar als dit de light is ben ik erg benieuwd hoe donker de andere kleuren zijn. De foundation is trouwens vrij dun en smeert heel makkelijk uit. Tijdens het uitsmeren merk ik wel dat de kleur een stuk lichter wordt, ben benieuwd wat het gaat doen op het gezicht.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Mijn gezicht zonder enige make-up en een beetje gebruind na mijn vakantie.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Mijn foundation met de Boots No7 Intelligent Colour Foundation. Eigenlijk ben ik blij verrast, de kleur past zich perfect aan en ziet er niet oranje uit – wat ook vaak het geval is bij de zelfkleurende foundations -. Mijn bruine kleur komt nu goed tot zijn recht en de rode plekken zijn geëgaliseerd. Ik vind het er eigenlijk heel mooi en natuurlijk uitzien. Het is zelfs zo natuurlijk dat je hem echt niet ziet of voelt zitten.

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Hoe bang ik voor deze foundation was dat hij zou tegenvallen met zijn donkere kleur, hoe enthousiast ik er eigenlijk nu over ben. De kleur wordt gelukkig een stuk lichter op het gezicht en ik kan eindelijk eens zeggen dat dit een goed werkende kleur aanpassende foundation is! Mijn gezicht zit er ontzettend natuurlijk uit en heeft een mooie egale teint, ik ben blij!

Boots No7 Intelligent Colour Foundation

Ja, deze foundation van Boots No7 heeft me echt verbaasd en ik ben er eigenlijk heel erg enthousiast over. Maar het is wel echt een foundation als je iets zoekt met een lichte en natuurlijke dekking. Heb je toch iets meer te verbergen dan zal dit geen geschikte foundation voor jou zijn. De houdbaarheid is prima, omdat hij zo licht is zie je amper dat hij er af smelt. De Boots No7 Intelligent Colour Foundation is te koop voor € 16,95 bij Boots apotheken en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Het wordt helaas niet meer geproduceerd, was een super foundation. Heb jij al een alternatief gevonden?
    groetjes Zilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *