Boots – Gorgeous Feet moisturiser

Ik reed gisteren langs de Boots en dacht laat ik eens eventjes binnen lopen! Ik ben zelf enorm fan van de Boots, want ze hebben er echt heerlijke spulletjes! En voor heel erg weinig geld. Ik keek de schappen door en vond dit potje Gorgeous Feet, Deeply Intensive Moisturiser van Boots zelf. Ik heb zelf heel erg last van droge voeten. En voor die prijs kon ik het al helemaal niet laten staan. Ik heb hem meegenomen en thuis gelijk getest. Eerlijk, ik vind het echt superfijn!

Zo ziet de binnenkant eruit. Het potje bevat 50 ml en kost  € 1,75 (echt geen geld toch). Het is heerlijk romig en ik vind het zelf heel lekker ruiken. Het ruikt heel zoet.
Gebruiksaanwijzing volgens het label;

Intensieve voet moisturiser. Royaal aanbrengen op schone, droge voeten.

Zo ziet het er op mijn voeten eruit. Ik heb meer gebruikt maar dit was eventjes voor een voorbeeldje. Het smeert makkelijk uit, en laat helemaal geen vettige laag achter. Het wordt heel erg snel opgenomen! Wat ik zelf heel fijn vind, ik hou er absoluut niet van om met van die plakkerige, vette voeten rond te lopen. We hebben laminaat dus dan kun je ook nog eens makkelijk uitglijden. Na een minuut of 5/10 was het helemaal ingetrokken! Mijn voeten werden er ook heerlijk zacht van.

Nog eventjes een voor en na foto. Hier kun je zien dat mijn hakken heel erg uitgedroogd zijn. Ik vond het zelf een behoorlijk verschil. Nu ik dit stukje schrijf, ongeveer een halve dag nadat ik het heb opgebracht ziet het er nog steeds zoals op de na foto uit. Dus het werkt perfect!

De Gorgeous Feet, Deeply Intensive Moisturiser van Boots is te koop voor € 1,75 bij de Boots aphotheek.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply
    Carmen
    11 augustus 2010 at 20:15

    ziet er fijn uit!

    xx

  • Laat een reactie achter