Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil

Automatische concepten

Hier was ik oprecht heel erg benieuwd naar, de nieuwe Bondi Sands zonnebrand producten. Ik was al groot fan van de Bondi Sands zelfbruiners, maar sinds kort hebben ze ook een uitgebreide collectie met zonnebrand producten. Een paar weken geleden was het heerlijk weer en besloot ik deze Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil eens goed uit te testen!

Automatische concepten

Bondi Sands Suncare

De Bondi Sands Suncare collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Etos en Douglas. Er zijn meerdere soorten producten in de collectie:

 • Protect & Tan – een olie met SPF 15 en zelfbruiner
 • Zonnebrand Olie – een olie met SPF 15 en SPF 30
 • Zonnebrand Lotion – een lotion met SPF 30 en SPF 50+
 • After Sun – een gel spray en lotion

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Alle producten voor de zonbescherming hebben een heerlijke kokos geur en de after sun ruikt heel subtiel naar Aloë Vera, lekker fris. Zelf vind ik de kokosgeur echt heerlijk, maar daar moet je natuurlijk wel van houden.

Automatische concepten

Als eerst vind ik de verpakking er ontzettend leuk uitzien. Het ziet er zomers uit en ook chique, zeker niet goedkoop in mijn ogen. De verpakking bevat 150 ml wat normaal is voor een zonnebrand.

De verpakking vertelt ons dat het een SPF 30 is en dat hij water resistant is. Daarnaast biedt hij een UVA en UVB bescherming.

Automatische concepten

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product en de ingrediëntenlijst. Echt heel veel informatie over deze producten kan ik niet vinden. Het is een beschermend product met hydraterende kokosolie, maar verder heeft het niet echt speciale eigenschappen. Wel belooft het de volgende dingen:

 • Bescherming SPF30 UVA- en UVB-straling
 • Sneldrogende, niet-vette formule
 • 2 uur waterbestendig
 • Gemakkelijk aan te brengen spray
 • Kenmerkende tropische geur
Automatische concepten

De verpakking heeft een handige spray verstuiver. Alleen nu zeg ik wel dat dat handig is, maar in praktijk vind ik dat vaak helemaal niet. De eerste keer gaat super, maar daarna (wanneer je handen vet zijn door de zonnebrand) glijden ze langs de fles waardoor je geen kracht kan zetten en er amper wat uit krijgt. Maar goed, ik denk dat iedereen dat probleem wel heeft.

Automatische concepten

Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil review

Ik heb de Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil met SPF 30 getest op een hete zomerse dag. Samen met mijn moeder ging ik kanoën en dan moet je je natuurlijk wel goed insmeren.

Het eerste wat mij opvalt is dat de zonnebrand heel sterk naar kokos ruikt, zelf vind ik dat erg lekker. De zonnebrand is echt een olie en smeert makkelijk uit, wel vind ik dat het redelijk vettig aan blijft voelen, zeker als je het er wat royaler opsmeert (dat is toch de bedoeling met zonnebrand). Zelf hou ik niet echt van dat gevoel.

Qua bescherming ben ik eerlijk gezegd nog niet helemaal overtuigd. Ik had mijn goed ingesmeerd en we zijn een uur tot anderhalf uur het water op geweest en ik had ’s avonds toch wel een beetje verbrande schouders. Maar misschien had ik mij ook nog een keer moeten insmeren op het water.

De Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil en andere Bondi Sands zonnebrand producten zijn te koop bij de Douglas en Etos voor € 15,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Ik ben zelf niet zo’n fan van een kokosgeur, dus ik denk dat ik deze oversla! Balen dat je schouders alsnog verbrand waren, maar het hangt ook misschien af van hoe dik de laag is die je smeert. Dat olie-achtige gevoel vind ik voor mijn lichaam niet zo erg (bij mijn benen juist wel fijn), maar voor mijn gezicht gebruik ik dan het liefst een zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht.

 2. Ik ken ze inderdaad ook alleen van de zelfbruiners (van naam, nooit geprobeerd). Ik ben niet zo’n fan van kokosgeuren, dus ik laat deze even aan me voorbij gaan!

 3. Goed om te weten dat die toch wat vettig blijft. Ik hou er ook totaal niet van en helemaal niet op een strand in het buitenland omdat het zand dat zo blijft plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *