Boer zoekt vrouw praat – de stedentrips

Boer zoekt vrouw praat – de stedentrips

Alle boeren gaan op mini vakantie of stedentrip, een spannende tijd waarbij ze elkaar echt leren kennen. Ik heb gesmuld van de aflevering en heb dingen zien opbloeien en hoop toch echt dat het in sommige gevallen toch echt een blijvende match is. Praat je met me mee over de laatste aflevering?

Wim & Marit

In het begin van de hele serie dacht ik dat dit niks zou gaan worden, maar ik krijg steeds meer vertrouwen in hun twee. Ik merk echt dat ze het leuk samen hebben en misschien toch wel meer met elkaar gemeen hebben dan je zou denken. Als ik hun twee zie, zie ik echt een stelletje dat al jaren samen is en het heel leuk hebben.

Gelukkig geven ze aan het eind aan dat ze er echt voor willen gaan en dat het wel goed zit. Maar toch krijg ik bij het laatste shot van de reünie een beetje een onderbuik gevoel dat het niet goed gegaan is uiteindelijk. Wat denken jullie?

Marnix & Janneke

De eerste beelden van de aflevering, vielen me al een beetje tegen. Marnix is zo stug en hij is zo gericht op zijn vier V’s (vlinders, verliefd, vuurwerk en nog wat). Janneke doet zo goed haar best en staat er echt voor open, maar Marnix totaal niet. Ik vraag me ook af of Marnix wel echt verliefd kan worden en hoe hij een relatie voor zich ziet. Wat ze ook zegt, Marnix kom op en ga iets zeggen en doen. Aan het eind van de aflevering zie je ook wel dat ze er helemaal klaar mee is, ik heb het idee dat dit echt niets gaat worden.

Ik denk dat het niet uitgemaakt had wie Marnix had gekozen van alle vrouwen, het had volgens mij nooit goed gekomen. Hij denkt meteen dat het raak is en dat er de vonken vanaf springen. Gelukkig geeft hij zelf ook aan dat hij de lat misschien wat te hoog heeft gelegd. Ja, Marnix, dat heb je en je laat een geweldige dame schieten.

Jaap & Marian

Aaah Jaap en Marian, ik vind deze twee mensen zo leuk met elkaar. Lekker normale Hollandse mensen die op latere leeftijd de liefde weer helemaal vinden. Ze hebben het leuk samen, ze zijn een warm stel en de liefde spat er wel vanaf. Vind het ook mooi dat Jaap eerlijk is en zegt dat het snel gaat en misschien door zo een programma te mooi om waard te zijn is. Maar toch denk ik dat hun twee zich er wel doorheen slaan. Ik denk dat als het stuk loopt het niet lukt met de kinderen en families, hoe ze dat moeten regelen en dergelijke. Maar ik denk wel dat ze samen blijven.

Steffi & Roel

Echt veel in beeld kwamen ze niet deze aflevering, maar ik denk dat het wel goed zit tussen die twee. Vind het alleen jammer dat Steffi nog steeds zo ontzettend onzeker is en afvraagt waarom hij voor haar kiest met al haar moeizame dingen zoals haar gebondenheid met de boerderij. Gelukkig komen ze in het laatste shot samen aanlopen dus ik denk dat het helemaal goed zit tussen die twee.

Michelle & Maarten

Ik vind het bij hun twee vooral heel erg leuk om te zien dat Maarten zo ontzettend lief en zorgzaam is. Ze voelen elkaar heel goed aan en laten elkaar los waar dat moet. Hij doet lekker een biertje op het terras terwijl Michelle lekker de winkeltjes in duikt, heerlijk. Oh en wat schattig tijdens het eten dat Michelle vraagt of ze een echt ‘boer zoekt vrouw’ stel zijn waarbij Maarten bevestigd dat hij dat niet meer kan ontkennen, zó leuk! Hoop echt dat het goed blijft gaan met die twee, denk dat ze wel echt goed bij elkaar passen en elkaar goed aanvullen.

Het is zo leuk om te zien dat Michelle en Maarten echt helemaal verliefd zijn op elkaar, ook in die stukje afzonderlijk van elkaar voor de camera spat het er ook helemaal af.

Ik vond het een leuke aflevering om te zien en hoop echt dat het met de andere stellen (behalve Marnix en Janneke) goed komt. Denk echt wel dat het types zijn die bij elkaar blijven. Wat denken jullie, wie zijn in de aflevering van volgende week nog steeds een stel?

Bron afbeelding: Shutterstock

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Leone
  25 november 2018 at 21:57

  Wim was zonder Marit te zien…. spannend. Was hij de flauwe grappen zat?

 • Reply
  Rachel
  25 november 2018 at 23:05

  Martin is ook echt een drophannes eerste klas. Die gozer is niet gemaakt voor een relatie want Janneke paste perfect bij hem! In wim en steffi heb ik ook wel vertrouwen! Het is jammer dat ze zo verlegen en onzeker is maar ik denk bij haar een beetje aan Diana… precies het ondeugde wat kan je kan zien in haar ogen!

 • Reply
  Romy
  26 november 2018 at 07:36

  Ik vond het ook zo’n leuke aflevering gisteren. Ik hoop echt dat Steffi en Roel nog samen zijn. Ik vond hem zo leuk samen en Steffi is echt een lieve meid. Hopelijk kan Roel haar ook een beetje van haar onzekerheid afhelpen. Michelle en Maarten, en Jaap en Marian zie ik ook helemaal zitten. Ik ben heel benieuwd! Jammer dat Marnix niet inzag hoe leuk Janneke wel niet is!

 • Reply
  chucky1012
  26 november 2018 at 08:58

  Zo leuk was het ?
  Gezellig….

  Xoxo

 • Reply
  Simone
  26 november 2018 at 09:51

  Ja, helemaal mee eens! En ook ik vraag me af wat Marnix nu eigenlijk verwacht, want zo kun je toch nooit een normale relatie opbouwen!

 • Reply
  Simone
  26 november 2018 at 13:42

  Wat een hork die Marnix….geen enkele poging gewaagd om er ook maar iets van te maken. Janneke verdient beter ;) Respect dat ze het nog zo lang volhield. Wim en Marit is denk ik maar tijdelijk… de vriendinnen vroegen zich vorige week al af hoe lang het dit keer zou duren… Denk dat ze Wim toch saai gaat vinden. Marian en Jaap zijn net twee verliefde pubers… vond het ook wel komisch hoe ze hun hebben vastgelegd…Marian in haar zijden kimono en jaap met het hemd open, allebei glinsterende oogjes alsof ze net een hete nacht hadden gehad haha. Leuk om je mams zo terug te zien op tv :D Maarten en Michelle vinden rust bij elkaar en Steffi en Roel hebben elkaar ook gevonden, al is het onzekere gedrag van Steffi wel vermoeiend maar lijkt me ook wel lastig om dat zomaar te laten schieten als ze daar al haar hele leven last van heeft. Tot zover mijn conclusies haha. Op naar volgende week, dan weten we meer !

 • Laat een reactie achter