Search
Close this search box.

Boer zoekt vrouw praat – de reünie

Boer zoekt vrouw praat – de reünie

Na weken lang wachten en genoten te hebben van de afleveringen van de boeren die hun liefde zoeken was het vandaag eindelijk zo ver, de reünie! Welke boeren stelletjes zijn nog bij elkaar en welke boeren is het niet gelukt de liefde te vinden, ik klets jullie bij over de laatste aflevering.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik moet eerlijk toegeven, ik vond dit seizoen een beetje saai, het miste en beetje liefde en vonken. Toch genoot ik van iedere aflevering en vond ik het leuk om te zien. Na de aflevering van vorige week was er een voorstukje te zien van deze aflevering en kwamen de nodige speculaties, wie zijn er nog bij elkaar en wie niet?

Wim & Marit

In het voorstukje zien we dat Wim alleen binnen komt lopen en ik wist het zeker, Wim en Marit zijn niet meer bij elkaar. Marit ging het wellicht allemaal een beetje vervelen, houdt te veel van reizen en haar vriendinnen vertelde ons al dat ze snel verliefd is. Maar wat blijkt, Marit is voor haar werk en het goede doel mensen aan het helpen in het buitenland en ze zijn nog steeds bij elkaar! Ik vind het een leuk stel en ik denk dat dit ook echt wel goed komt. Ze kijken en zijn verliefd naar elkaar en de chemie en de humor die in de afleveringen vaak ontbrak is er nu zeker wel. Ik hoop dat hun boerderijtje, boompje, beestje lukt voor in de toekomst!

MARNIX & …?

Marnix, wat moet ik daar nou toch op zeggen. Het was een moeilijke en stugge boer waar Janneke wel wat in zag. Na een stedentrip dat niet goed afliep was het klaar, Marnix voelde niets en had dus geen vrouw… In de terugblik aflevering vond ik wel meteen dat hij er goed en verzorgd uitzag, zou het dan toch? Zouden vrouwelijke invloeden hem een beetje een leuke outfit aan laten trekken? En ja hoor, daar komt ze dan (ik ben haar naam even kwijt), de nieuwe vlam van Marnix. Ze kennen elkaar al 20 jaar en zijn elkaar altijd mis gelopen. Ze woont in België, is zeven jaar jonger en prikt meteen door Marnix heen (hoe dan?!). Het blijkt een schot in de roos en ik vind het leuk om te zien hoe verliefd ze zijn. Ik hoop op het beste voor hun beide, maar ik denk dat het wel kan werken.

JAAP

Ik had een beetje een onderbuikgevoel bij Jaap, de laatste shots van vorige week beloofden niet veel goeds, te twijfel sloeg (alweer) toe. Jaap, sprong het hele seizoen al van links naar rechts, dan weer die of dan weer de ander. Tot op de laatste minuut kon hij (voor mijn gevoel) niet kiezen en heeft uiteindelijk maar iets besloten. Marian bleek het uiteindelijk niet te zijn (jammer vond ze echt leuk samen!) en hij had misschien wel spijt dat hij niet voor Petra had gekozen. Hij zou haar nog wel gaan bellen, maar helaas ook dat liep uit op niets. Ik vond het sneu om te zien, hij was zichtbaar aangeslagen. Hopelijk vind hij in de toekomst nog een fijne en lieve vrouw om mee oud te worden, dat gun ik hem.

STEFFI & ROEL

Ja, deze twee zijn nog samen en helemaal verliefd! Ik heb eigenlijk niet veel over dit stel te vertellen, behalve dat ik het erg leuk vind dat ze nog samen zijn en er gelukkig uitzien. Ze hebben elkaar echt gevonden en ze zien er goed uit samen. Ik denk dat Roel een stukje onzekerheid bij Steffi weg kan nemen en dat het allemaal wel goed komt. Ik voorspel een mooie toekomst voor hun.

MICHELLE & MAARTEN

Ik had gedacht dat Michelle en Maarten nog wel bij elkaar zouden zijn, maar zeker doen wist ik het niet. Michelle heeft een vrij sterke mening en Maarten is wat voorzichtiger. Maar blijkbaar is het nog steeds een hele goede match. Ze vertrouwen elkaar volledig, begrijpen elkaar en voelen zich prettig. Ik denk dat de rustige en zorgzame Maarten (zo komt hij tenminste over) precies is wat Michelle nodig heeft en dat het tussen beide ook helemaal goed komt in de toekomst.

Rudi & Rianne

Boer Rudi kreeg aan het begin van het seizoen een aantal brieven en belde meteen Rianne, de zaterdag daarna hadden ze meteen een afspraakje. Rudi komt over als een hardwerkende boer die een tikkeltje onzeker is en ook niet echt op zoek is naar de liefde. Des te leuker dat het zo goed uitgepakt heeft met Rianne. Het is blijkbaar een succesvolle eerste date geweest want ze hebben al meerdere maanden een relatie. Als ik het zo snel heb gezien passen die twee perfect bij elkaar en denk ik ook wel dat dit wat gaat worden.

Boer Wilfred

Ook voor Wilfred is er misschien nog een kans van slagen, de boer kreeg een aantal brieven en heeft nu contact met een leuke dame. Ze komt na de reünie aflevering bij hem logeren voor een weekje en ik hoop dat er meer ontstaat, ik gun het hem zo, lieve man.

En dat was hem weer voor dit seizoen. Ik vond het seizoen wat saai, maar ik heb wel weer genoten. Ik vind het leuk dat toch nog zoveel boeren de liefde hebben gevonden en ik hoop dat ze ook bij elkaar blijven en dat er nog meer boer zoekt vrouw baby’s bij mogen komen. Wat vonden jullie van dit seizoen? Tot volgend jaar!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Leuk weer! De vriendin van Marnix heet Emmie, en als je op de Boer zoekt Vrouw website kijkt zie je dat boer Wilfred en boerin Saskia allebei een partner hebben gevonden!

  2. Ik vond het zo leuk om te zien, maar ook zo jammer dat Jaap alleen over bleef! Ik gun hem echt een leuke vrouw en ik vond hem echt goed bij Marian passen. Helaas.. En Steffi & Roel en Michelle & Maarten vond ik ook hele leuke matches! Voor mij is dit elk jaar weer smullen hoor haha. <3 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *