Boer zoekt vrouw praat – alle boeren hebben gekozen

Boer zoekt vrouw praat – alle boeren hebben gekozen

Jullie weten inmiddels wel dat ik groot fan ben van Boer zoekt Vrouw en dit elke zondagavond trouw achter de buis. Ik vind het altijd heerlijk om er even over na te praten, maar niet iedereen in mijn omgeving volgt het. Dus ik ach, laat ik er eens een blogpost over schrijven! Mocht je dus de aflevering nog niet hebben gezien, dan zou ik niet verder lezen!

Vanavond was aflevering 11 alweer op de televisie, de laatste boeren maakte hun keuze en ze gingen bij hun nieuwe geliefde op bezoek, ik ben erg benieuwd!

Boer Jaap

Jaap heeft nog niet gekozen en dat doet hij eindelijk deze aflevering. Ik heb al de hele tijd in mijn hoofd dat hij voor Petra kiest, de gezellige huiselijke dame waar je meteen een goed gevoel bij krijgt. Maar toch kiest Jaap voor Marian, wat ik niet verwacht had! Toch vind ik ze goed bij elkaar passen en je ziet echt de chemie tussen beide. Petra pakt het trouwens super goed op dat ze niet gekozen werd, chapeau voor haar!

Na het keuze moment gaat Jaap op bezoek bij Marian en super schattig dat hij prachtige bossen bloemen voor haar en haar dochters mee neemt, vind het echt leuk om te zien dat ze zo ‘verliefd’ op elkaar zijn. Denk wel dat het goed komt tussen die twee, ze komen heel verliefd over.

Boerin Michelle

Vorige week heeft Michelle al voor Maarten gekozen en ik vind ze zo schattig samen, je ziet echt dat ze dol op elkaar zijn. Maar toch heb ik het idee dat het contact een beetje stroef gaat. Michelle is best druk en aanwezig en Maarten vooral heel stil, soms komt het op tv een beetje stroef over ofzo? Maar ik denk dat ze elkaar wel perfect aanvullen!

In het voorstukje van de citytrip zie je dat ze naar Athene gaan, super leuk! Michelle is ziek en dan zie je wel dat haar humeur een beetje omslaat. Hopelijk kan ze zich daar een beetje overheen zetten en Maarten de aandacht geven die hij verdient, hij is zo lief voor haar. Hopelijk niet te lief dat het gaat vervelen maar dat gaan we zien!

Boer Wim

In het begin dacht ik dat Marit en Wim gedoemd was te mislukken, dat ze bij elkaar kwamen terwijl dat eigenlijk niet helemaal de bedoeling was. Maar ik vond ze deze aflevering super leuk. Ze hebben zichtbaar lol met elkaar en de chemie spat er vanaf. Wim is een super leuk en sociaal persoon en staat ook echt open voor de vriendinnen van Marit. De vriendinnen geven wel aan dat ze snel verliefd is, dus hopelijk is ze niet snel verliefd op Wim geworden doordat Paula opgegeven had.

In het voorstukje van de volgende aflevering ziet het er in ieder geval positief uit! Ze hebben beide humor en denk dat ze daar een eind mee komen. Ook vind ik het leuk dat Wim niet jaloers aangelegd is en Marit gewoon haar ding laat doen, denk dat dat goed is.

Boer Marnix

Marnix vind ik vanaf dag één al een bijzondere boer, hij heeft een bepaalde soort humor die ik niet echt snap en ik denk met mij vele anderen. Je moet wel een persoon zijn die dat ook kan waarderen of begrijpen en dat is misschien best lastig. In deze aflevering maakt hij de keuze voor Janneke wat ik wel had verwacht, Bertine leek me te lief en was niet van het tegengas geven terwijl Janneke dat duidelijk wel doet.

Ik heb zo een vaag vermoeden dat dit niet goed gaat aflopen, de chemie is er gewoon niet. Het keuze moment was koeltjes, kon geen knuffel of kus vanaf, wat bij de andere boeren wel het geval was. Ook met de ontmoeting bij Janneke thuis miste ik de chemie en komt hij aan met een worst in plaats van bloemen en benoemt dit dan ook. Dan denk ik alleen maar, gast geef gewoon bloemen! Ook de wandeling door het natuur gebied vond ik een beetje akward ofzo. Aan het eind van de aflevering geeft Marnix aan dat er nog heel wat moet gebeuren en dat denk ik ook, ik denk dat deze prille liefde snel eindigt.

Boerin Steffi

Ik heb echt een zwak voor Steffi, ik vind het zo een lieve dame en ik vind het gewoon sneu om te zien dat ze zo onzeker is. Ik vind het super leuk dat ze de vorige keer voor Roel heeft gekozen (terwijl ik dacht dat ze voor Harold zou gaan) en dat die vonk bij elkaar ook echt overslaat. Ze straalt ook echt helemaal als ze het over hem heeft en dat vind ik echt leuk om te zien.

Wel vind ik het contact nog een beetje stroef, ook als ze hem eindelijk weer ziet na vier weken (hij komt wel meteen naar haar toe, zo lief!). Een omhelzing en een kus, maar meer niet. Maar misschien komt dat ook wel door de camera’s en omdat het allemaal nieuw is. Ik hoop dat ze een beetje ontdooit en zich zekerder gaat voelen, want ik denk dat ze beiden goed bij elkaar passen.

En dat was hem weer de aflevering Boer zoekt Vrouw van vanavond. Hebben jullie ook gekeken en wat vonden jullie er van? Ik heb wel zin om even na te kletsen! Dus brand los in de comments.

Bron afbeelding: Shutterstock

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 november 2018 at 21:50

  Het was zo leuk ??
  Ik kijk het programma ook elke week.
  Het wordt spannend.

  Xoxo

 • Reply
  Fleur
  19 november 2018 at 08:54

  Haha, Marnix had in het begin ook al aangegeven dat het de eerste en de laatste keer was dat hij bloemen zou geven en daar houdt hij zich blijkbaar aan, vandaar die worst.

  • Reply
   Aranka
   19 november 2018 at 10:22

   Haha, ja dat is zeker zo! Maar vind het wel grappig dat hij dan weet dat een vrouw liever een bloemetje heeft en dan toch met een worst aankomt. Maar misschien siert dat hem ook wel!

 • Reply
  racheltjuh
  19 november 2018 at 09:56

  Oke…. ik heb dit nog nooit gezien hahah. is gewoon niet mijn ding

 • Reply
  Amélie
  19 november 2018 at 10:11

  Ik kijk er wel naar maar vind de boeren/boerinnen niet echt leuk ofzo dit jaar en tot de keuze momenten vond ik het ook erg saai. Marnix erger ik me gewoon aan, wat een hork/irritante vent. Ben benieuwd of er überhaupt een relatie gaat stand houden dit jaar, misschien Steffi.

  • Reply
   Aranka
   19 november 2018 at 10:23

   Ja, het is wel een stroef seizoen hè? Ik hoop echt dat er relaties stand houden! Ik heb juist mijn vraagtekens bij Steffi omdat ze zo onzeker is, maar misschien komt dat wel helemaal goed!

 • Reply
  margriet
  19 november 2018 at 19:36

  Jaa, was weer een superleuke aflevering. Ik denk er eigenlijk wel hetzelfde over. Michelle was een beetje jammer dat ze ziek was op citytrip; hopelijk blijft ze hier niet in hangen, Steffi is idd een beetje koeltjes nog,maar ze zijn wel heel leuk samen. Wim en Marit valt me heel erg mee hoe leuk die het samen hebben en Jaap lijkt nu helemaal in love…. Al weet ik niet wat het voorstukje voor volgende week te betekenen had dat we zagen. Daar leek hij twijfels in te hebben maar inmiddels weet ik ook hoe ze het kunnen monteren.

 • Laat een reactie achter