Search
Close this search box.

Bodyblender by Beautyblender + win

Bodyblender by Beautyblender + win

Door Kim: De beautyblender is niet meer weg te denken in beautyland, een handig roze sponsje waarmee je perfect je foundation aan kan brengen. Het is tegenwoordig niet alleen meer die roze beautyblender, er zijn heel wat nieuwe kleuren en formaten bij, allemaal met een andere functie.Dit is een cariatie op de beautyblender, maar dan speciaal voor je lichaam. Je kan hem met alle soorten bronzers gebruiken, zelfbruiners, makeup voor je lichaam en zelfs glitters, het maakt niet uit in welke substantie. Ik testte hem voor je uit!

Bodyblender by Beautyblender + win

Ik gebruik de beautyblender afwisselend met mijn expert face brush graag voor mijn foundation. Ik weet zeker dat je veel lovende verhalen hebt gehoord over de échte beautyblender. Want er zit wel degelijk verschil tussen een echt en een nep eitje. Wat eigenlijk nog ontbrak was een beautyblender voor het hele lichaam, en nu is die er, een bodyblender.

Bodyblender by Beautyblender + win

Volgens de verpakking is het een make-up spons voor het hele lichaam, maar wie gebruikt er nou make-up voor het hele lichaam? Voor make-up artists is het bijvoorbeeld heel handig om dit te gebruiken voor foundation in de nek, borst of eventueel andere ledematen. De spons is een stuk groter waardoor je in één keer veel meer huid mee kan pakken.

Bodyblender by Beautyblender + win

Om te beginnen is het materiaal een beetje hetzelfde als die van de beautyblender. Hij is vrij zacht en soepel, en wordt ook groter in water. Er wordt geadviseerd om deze wel, nadat je hem in water gehouden hebt, goed uit te knijpen in een handdoek. Dit zal waarschijnlijk invloed hebben op het effect van je bronzer, zodat je minder vlekken krijgt en dat hij mooi egaal aanbrengt. En ook slim: de spons is zwart. Mensen die vaker een bronzer met een tool aanbrengen zullen weten: je krijgt maar moeilijk de bruine kleur eruit. Handig dus dat deze zwart is, dan zie je er geen vlekken op als je hem vaker gebruikt

Bodyblender by Beautyblender + win

Op naar de voorbereidingen! Van tevoren heb ik mijn huid gescrubt zodat de bronzer straks mooi egaal pakt. Ik heb wel een vrij lichte en droge huid, daarom heb ik dit keer ’s ochtends gescrubt en ingesmeerd met een lichte bodylotion (Vaseline), en ’s avonds bracht ik de bronzer aan zodat mijn huid niet te droog was en ik minder vlekken kreeg.

Ik koos expres voor een bronzer die mij voorheen wel vlekken gaf (L’Oreal Zachte zelfbruinende melk) om goed het effect te kunnen bepalen van de spons. Ook kleurt deze vrij donker zodat ik goed het kleurverschil kan zien.

Bodyblender by Beautyblender + win

Met mijn benen begon ik, ik hield de spons vlak in de hand, deed er bronzer op en begon het uit te wrijven. In het begin ging dit goed maar na een paar keer zuigt de spons zich natuurlijk helemaal vol met product en gleed hij telkens uit mijn hand. Dus probeerde ik het aan te brengen door te deppen, nog steeds met de spons plat in mijn palm. Ook dat werkte niet, hij gleed nog steeds uit mijn hand. Toen besloot ik hem aan het puntje vast te pakken en hem te laten glijden over mijn lichaam. Dat werkte wel goed en zo heb ik mijn hele lichaam gedaan (behalve mijn gezicht). Het werkte uiteindelijk wel makkelijk en zelfs je handen kan je zo netjes doen.

Bodyblender by Beautyblender + win

Echter zag ik wel bij het uitspoelen van de spons dat ik er gaatjes in had gemaakt met mijn nagel door het vasthouden… Tja, dat vond ik nogal een domper. Ik zou niet weten hoe ik hem anders vast zou moeten houden? Misschien zijn mijn handen wat te klein voor de grootte van de spons?

Bodyblender by Beautyblender + win

Gelukkig maakte het effect van de spons het helemaal goed. Ik had bijna geen vlekken op mijn rug (wat heel goed is voor deze bronzer!) en ik was super bruin! Misschien nog wel bruiner dan voorheen met gebruik van een andere spons. Ik was helemaal onder de indruk dat alleen een tool zoveel effect kon hebben! Wat dat betreft kan ik iedereen die vaker een bronzer gebruikt deze body blender aanraden. Ook al is hij wat beschadigd, hij werkt super.

Wil je een impressie krijgen van hoe je hem moet gebruiken, kijk dan even dit filmpje!

Bodyblender by Beautyblender + win

Wil je de spons weer reinigen? Dan kan dat met de speciale blendercleanser. Je maakt de spons nat, doet er wat cleanser op, sopt hem goed in en spoelt hem weer grondig uit. Maar uit ervaring weet ik dat je ook prima babyshampoo kunt gebruiken om hem goed te reinigen!

Bodyblender by Beautyblender + win

Win een Bodyblender met cleanser

Om het enthousiasme over de bodyblender te delen mag ik er ook ééntje weggeven aan jullie. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

 • Laat in een reactie achter waarom je deze bodyblender wilt winnen
 • Laat een geldig e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje
 • Meedoen kan tot en met 25 oktober
 • Daarna mail ik de winnaar, hier wordt niet over gecorrespondeerd

De bodyblender doet wat het belooft, gebruik je graag een zelfbruiner, dan is dit zeker een uitkomst. Je moet even puzzelen hoe je hem het beste kan gebruiken, maar daarna ga je er zeker plezier aan hebben. Wel jammer dat de bodyblender snel scheurtjes krijgt, maar wellicht als je weet hoe je hem moet gebruiken dat dit minder tot niet is. De bodyblender kost € 28,95 en is online in verschillende webshops te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. Leuke revieuw.wat zou ik deze graag willen winnen.2 keer per week gebruik ik bruiningsspray van marc inbane en deze bodyblender zou mij helpen om het product beter en streeploos aan te brengen.

 2. Oeh wat een handig ding! Ik heb een licht getinte huid maar in de herfst/winter begin ik altijd een beetje geel uit te slaan.. ik zou hem graag willen winnen zodat ik ook in de herfst/winter mijn tintje kan houden!

 3. Ik had hier al e.e.a. van gezien, wat een leuk ding! De bodyblender wil ik zeker winnen. In november ga ik op vakantie en ik wil mezelf dan graag wat bruiner maken om daar mooi gebruind rond te kunnen wandelen en p foto’s geen wit spookje ben ;-)!

 4. Toffe actie, ik doe mee.
  Ik wil graag winnen, omdat ik het altijd lastig vind om mijn huid wat warmte te geven en ik het daarvoor vaak oversla. Zonde al zeg ik het zelf! Misschien dat het me met de bodyblender wel gaat lukken
  X Stephanie

 5. Goeiemorgen Aranka en Kim!

  Met mijn witte huidje mag ik mezelf wel écht sneeuwwitje noemen. Zelfs in de zomer zit bruin worden er voor mij niet echt in, terwijl ik het liefste altijd in een jurkje rondloop. Zeker nu kerst eraan komt (mijn favoriete tijd van het jaar!) wil ik daar een keer mooie bruine benen hebben onder mijn kerstjurkje. De zelfbruiner heb ik al, alleen nog geen product om het mee aan te brengen! De bodyblender zou mij pas echt een hele mooie kerst schenken! Ik doe dus graag mee met de actie!

  Liefs,
  Ellen

 6. Ik gebruik zelf nooit zelfbruiner, dus niks voor mij.
  Het enige wat ik mis bij deze review zijn voor en na foto’s. Ik was wel benieuwd hoe het effect op de huid was.

 7. Ik heb echt teint casper van mezelf en heb daarom al vaak zelfbruiner geprobeerd. Doekjes, lotion, melk, duur en goedkoop, maar het enige wat ik ervan kreeg waren vlekken. En natuurlijk ook altijd wanneer ik ergens heen moest dus van een spook naar giraffe :p Dus ik ben wel benieuwd naar deze spons en wil graag meedoen!
  Ook een handige uitgebreide review.

 8. Ik gebruik een spons elke dag voor mijn make up. Alleen is hij nep en heel erg vies. Ik wilde al graag deze spons uitproberen alleen vind ik hem daar te duur voor.

  Leuke winactie btw.

 9. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee, want hoewel ik vaak best blij ben met mijn witte huid voel ik me soms net iets beter in m’n vel als m’n huid toch een beetje kleur heeft!
  Verder lijkt hij me ook handig te gebruiken icm Mac Face & Body foundation, die ik afentoe gebruik om wat oneffenheden op m’n lichaam te camoufleren

 10. Wat een leuke winactie is dit! Ik heb in de zomer altijd een getint kleurtje door de zon. Helaas verdwijnt dit snel, ik heb al verschillende merken zelfbruiner geprobeerd maar er nog geen een gevonden die egaal aanbrengt. Ik zou graag de body beautyblender willen winnen zodat ik toch het hele jaar door een mooi bruin kleurtje heb.

 11. Mijn lichaam voorzien van een makeupje lijkt mij niet zo heel erg praktisch. Draag in mijn werk een wit ziekenhuis pak, waarbij ik niet zou willen dat de makeup af zou laten.. Maar, de bodyblender lijkt mij daarentegen een uitkomst voor het egaal aanbrengen van zelfbruiner. Het proberen meer dan waard!

 12. Wat tof! Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de beautyblender, maar deze bodyblender ziet er ook interessant uit!
  Ik heb zo’n zelftanning spray maar wanneer ik deze gebruik kan ik hem niet goed uitvegen met mijn handen zonder vlekken te krijgen. Misschien dat deze bodyblender daarvoor goed van pas kan komen?

 13. als echt Sneeuwwitje doe ik graag mee.
  Mijn huid is echt wit in de winter en melkflessen zijn er niks bij.
  Lijkt me geweldig om met behulp van deze tool en wat zelfbruiner wat meer het tintje te krijgen van jasmine!

 14. Ik wil heel graag meedoen! Omdat het me nooit lukt om bronzer mooi egaal en natuurlijk te krijgen en ik hoop dat dit me gaat helpen. In de winter wordt ik altijd een spook, dus een gezond kleurtje kan ik wel gebruiken!

 15. Wauw, dat lijkt me echt perfect!
  Ik heb in de winter best wel een bleke huid, daarom wil ik graag bronzer aanbrengen alleen lukt me dit niet streep-/vlekloos waardoor ik het heb opgegeven. Hiermee zou het misschien eindelijk kunnen lukken om een mooi resultaat te krijgen :)

 16. Hi Aranka,
  De laatste tijd heb ik erg veel puistjes rondom mijn borsten gekregen, dit zou ik graag willen verbergen. Alleen is dit niet mogelijk met een normale spons. Daarom zou ik het érg leuk vinden om deze winactie te winnen!

  Kusjes,
  H

 17. Super leuk artikel en ben helemaal enthousiast geworden na het zien van het filmpje erbij ook! Echt ideaal om egaal een tint aan te brengen op je body! Echt perfect!!! ? ? iloveit

 18. Ik gebruik inderdaad wel vaker een zelfbruiner. Probleem daarbij vind ik trouwens vooral dat ik mijn rug niet helemaal kan bereiken en dat wordt met deze blender niet opgelost. Maar wel handig om het spul beter te verdelen verder. Dus ik maak graag kans.

 19. OMG ja superhandig dit! In de zomer krijgt mijn lichaam altijd een prachtig bruin kleurtje die het tot in de winter vast houdt, alleen kleurt mijn gezicht nooit mee xD Wat dus betekent dat mijn gezicht en hals een dikke tint verschillen qua kleur en ik echt met bronzer in de weer moet om niet zo’n vreselijk lelijk randje te krijgen. Deze beautysponge lijkt me dus echt de uitkomst om dit prachtig op te lossen! ♡

 20. Wat een interessant product. Ik doe graag mee. Misschien dat ik dan uit mijn beginnend winterdip kan komen als ik een zomers tintje heb :)

 21. Dat klinkt veelbelovend! Ik ben erg benieuwd hoe dit mij zal bevallen.. Ben altijd nog opzoek naar DE perfecte ‘make-up’ spons!
  Groetjes ilsiee

 22. Wat lijkt mij dit een goede tool! Al veel positieve verhalen gehoord over de beautyblender en daarom ga ik binnenkort ook een beautyblender aanschaffen.
  De bodyblender zou voor mij een zeer goede uitkomst zijn, ik ben namelijk ontzettend wit van mijzelf. Als ik de zon wil opzoeken wordt ik helaas alleen maar rood, ja ook als ik mijzelf met een hoge factor insmeer en in de schaduw blijf. Om deze reden blijf ik daarom het liefste uit de zon om mijn huid zo min mogelijk te beschadigen. Wat dus betekend dat ik niet bruin wordt.. Hiervoor gebruik ik wel zelfbruiners, alleen is het aanbrengen soms te zien ;) (hallo tegen verkeerd uitgesmeerd en bruine handen!) Hierdoor weerhoudt het mij om mijzelf vaker te voorzien van een bruin kleurtje.
  Hopelijk, door het winnen van deze bodyblender, iets meer kleur en iets minder vragen of ik ziek ben (leuke bijkomstigheid voor mensen die heel wit zijn.. not )
  Ik ga duimen en hopelijk binnenkort weer flink selftannen (als dat een werkwoord is..)

  Liefs

 23. Ik doe mee met de winactie!! Wat leuk en wat een goede uitgebreide review. Ik zou graag zo een bodyblender willen winnen, omdat ik het nodig heb/ wil testen. I cross my fingers! Duimen duimen duimen haha! Succes iedereen :D

 24. Misschien ben ik nu heel eigenwijs, maar ik zou hem graag willen winnen om toch voor m’n gezicht te gebruiken. Ik vind een gewone druppelachtige spons juist te klein en zou het chill vinden om hier tijd mee te besparen :-) i’m in!

 25. Lijkt mij ideaal, ik gebruik wel eens zelfbruinen!
  Ben sowieso fan van de Beautyblender, zou deze graag willen uitproberen! Ik doe mee:)

 26. Lijkt me super handig! Ik heb zelf nogal een bleek velletje en aangezien zonnebanken echt ongezond is gebruik ik in de winter ook wel eens een bronzer! Maar ik krijg hem nooit echt mooi aangebracht! Ben dus wel benieuwd om deze te testen!

 27. Ik doe graag mee omdat ik nog nooit zelfbruiner heb gebruikt omdat ik dat niet goed durf…. hiermee zou ik het graag proberen! Mijn melkflessies kunnen dat goed gebruiken

 28. Oh my, mijn witte huidje jubelt het uit van plezier bij het lezen van deze blog! Bij het gebruik van een zelfbruiner (iets waar ik me regelmatig schuldig aan maak, maar at least is het gezonder dan zonnenbanken! ?), is mijn huidje namelijk ook dikwijls helemaal ontsiert door die lelijke bruine of zelfs (oh, the horror!) oranje vlekken, dus deze bodyblender mogen winnen maakt mijn huidje alvast heel erg blij! ?

 29. Aangezien ik zo wit als papier ben, houd ik wel op z’n tijd van wat zon uit een potje ;-) Maar we kennen allemaal de struggle om dit zonder strepen/vlekken effect op te krijgen! Ik zou super graag deze blender willen proberen!!

 30. Ah super leuk dat ze nu ook de bodyblender hebben! Ik gebruik de beautyblender altijd met veel plezier en zou deze graag willen uitproberen in de winter (ik ben nogal wit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *