Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bobbi Brown Rich Chocolate Collectie

 photo Bobbi_zps844193ee.png

Bitterzoete chocolade en rijpe frambozen zijn de inspiratie achter de Rich Chocolate Collectie van Bobbi Brown, en dat is goed gelukt. De kleuren zijn allemaal erg warm en maken een perfecte look voor iedereen. Een collectie om zeker verliefd op te worden. Ik testte een aantal producten van deze collectie uit en ik ben er helemaal weg van, kijk dus met me mee!

 photo Bobbi6_zps63eaff70.png

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick Bittersweet – € 31,-

De collectie haar hoogtepunt is het prachtige chocolade bruine oogschaduw palette, maar die heb ik helaas niet. Wel een prachtig oogschaduw stick. Ik heb vrij weinig van dit soort vergelijkbare producten in mijn collectie maar ik vind hem echt ontzettend fijn. Het is een geweldig goed gepigmenteerde kleur dat echt over je ogen heel glijd. Het laat een prachtige kleur achter en zet zich echt vast op je ooglid waardoor het geen kant meer op kan. Zelfs op mijn vette oogleden gaat het nergens heen.

 photo Bobbi5_zps3f842681.png

De kleur is een mooie bruine tint die ook perfect als basis te gebruiken is voor andere oogschaduw. Maar je kan hem ook gebruiken als gewone oogschaduw voor je oogleden. Ik zet het met potlood een dikke lijn boven mijn ogen en daarna blend ik het mooi uit met een kwastje, dat geeft een erg mooi en chique effect.

 photo Bobbi1_zps9ec5eabf.png

Bobbi Brown Lip Color Berry – € 25,-

Ik ben niet snel verliefd op een product maar op deze zeker weten wel. Deze prachtige kleurige lipstick is net wat anders dan alle andere lipsticks en heeft echt een geweldige kleur. Goed gepigmenteerd en voelt ontzettend fijn aan op de lippen. De lipstick ruikt erg lekker, een beetje zoetachtig, maar op de lippen ruik je daar niks meer van terug. De houdbaarheid is middelmatig een grote maaltijd overleeft hij niet. Maar om de prachtige kleur vind ik het niet erg om hem ondertussen eventjes bij te werken.

 photo Bobbi3_zps300bcc0c.png

Is het geen plaatje? Ik denk dat dit de perfecte lipstick kleur is die iedereen mooi zou staan! Ook die huls ziet er fantastisch uit, gewoon een juweeltje voor je make-up collectie vind je niet?

 photo Bobbi2_zpsffe7dd78.png

Bobbi Brown Blush Pink Coral – € 28,-

Deze lieve roze kleur is geschikt voor alle wangetjes. Wel vind ik het erg jammer dat de pigmentatie me een beetje tegenvalt. Had eigenlijk wel wat meer verwacht, ook na het testen van de andere producten. Maar toch komt hij op de wangen heel subtiel en lieflijk uit. Maar toch had de kleur wat meer body mogen hebben. Maar het is nog steeds een plaatje!

 photo Bobbi7_zpsea91f22f.png

Swatches van de producten

 photo Bobbi8_zps85c599e3.png

Look met de producten, het zorgt voor een prachtige natuurlijk uitstraling met geweldig kleurende lippen, ik ben fan!

 photo Bobbi4_zps7ac890cb.png

Ik ben fan van de Bobbi Brown Rich Chocolate Collectie. Ik had hiervoor nog niks van Bobbi Brown gebruikt en mijn hartje heeft plaats gemaakt voor een nieuw make-up merk, wat een geweldige producten. De collectie is nog tijdelijk te koop bij ondere andere de counters in de Bijenkorf en de Douglas en natuurlijk online. Wat vinden jullie van deze prachtige producten?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *