Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bobbi Brown Repair Nourishing Milk Extra

Urban Decay Shadow Box

Ik heb vast weer onder een steen geleefd waar ik wist helemaal niet dat Bobbi Brown ook actief was op het gebied van skincare. Op het event een tijdje geleden werd ik introduceert aan de nieuwe Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk. Dit is een extra voedend soort van serum wat je voor je dagverzoring aanbrengt. Dit is de perfecte basis voor je make-up of een droge huid. Het is een lichte melk, maar heeft de werking van een voedende olie. Ik ben benieuwd, vooral met dit koude en schrale weer buiten.

Urban Decay Shadow Box
Maar wat is het product nou precies in een notendop? De Extra Repair Nourishing Milk combineert de hydraterende voordelen van de Extra Face Oil met de verjongende voordelen van een herstellende behandeling. De lichte Extra Repair Nourishing Milk is geschikt voor ieder huidtype en is ideaal in combinatie met andere huidverzorging of als basis voor een prachtige make-up look.

Urban Decay Shadow Box

Het is dus een soort van serum of dagcrème, ik vind het er een beetje tussenin zitten. Wel is het een heel erg voedend product, daarom vind ik het echt geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Ik heb een vette huid en daar vind ik hem echt te rijk voor en blijft het echt als een vettig laagje op mijn huid liggen. Maar ik weet zeker dat als jij een droge huid hebt hij meteen lekker intrekt. Je gebruikt hem dus voor je dagverzorging als basis, maar je kunt hem ook als een soort van primer voor je make-up gebruiken zodat je look perfect zit en er heel natuurlijk uitziet.

Urban Decay Shadow Box

Als we naar de ingrediëntenlijst kijken zien we veel prettige dingen voorbij komen, onder andere heel veel voedende oliën. Op het eerste gezicht kan ik eigenlijk niets meteen iets vervelends vinden, alleen ik begrijp hieruit wel dat het inderdaad een extra rijk product is. Ideaal dus voor de winter en de droge huidjes onder ons.

Urban Decay Shadow Box

De Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk heeft een chique verpakking van 30 ml wat een normale inhoud is, maar ik dan toch wel behoorlijk aan de prijs vind. Het flesje heeft een glazen verpakking waardoor je goed de melkachtige substantie kan zien. De dop is in de vorm van een pipet zodat je gemakkelijk het product uit de verpakking kan halen en dit gedosseerd kan aanbrengen. Ik vind het er vooral heel erg mooi en luxe uitzien, daar val ik wel echt voor.

Urban Decay Shadow Box

De Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk heeft een aantal beloftes en die zal ik met jullie delen:

  • Activeert het natuurlijk herstel voor een gezonde uitstraling van de huid.
  • Helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan en helpt ze te liften door het hydraterende effect.
  • De combinatie van olijf-, sesam-, amandel- en jojobaolie hydrateren het gezicht meteen intensief.
  • Natriumhyaluronaat, een natuurlijke vocht magneet, houdt vocht op het oppervlak van de huid voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.
  • Natuurlijke lipiden helpen het bevorderen van de huidbarrière door deze te repareren.
  • De Argireline Peptide Technologie en Clary Sage Ferment helpen bij het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen.

Urban Decay Shadow Box

Het pipetje vind ik heel gemakkelijk in gebruik, je kunt daardoor precies de gewenste hoeveelheid opnemen. Pas wel op dat het product heel erg geconsenteerd en erg voedend dus je hebt echt maar een klein beetje nodig.

Urban Decay Shadow Box

De substantie ziet er echt uit als een dunne melk maar als je hem uitsmeert voel je echt dat hij eigenlijk heel erg vet een voedend is. Mijn huid neemt hem meteen voor een groot deel op, maar een echt droge huid heb ik niet.

Urban Decay Shadow Box

Daardoor blijft er bij mij echt een vettige laag op de huid achter die echt best plakkerig aanvoelt, ook op mijn gezicht. Ik denk dat dit product dan ook alleen echt iets voor je is als je een droge huid hebt die zeker wel wat kan gebruiken. Heb je zoals mij een vettere huid is dit gewoon te veel van het goede. De melk ruikt trouwens wel heel erg lekker, erg kruiderig!

Urban Decay Shadow Box

Ik denk dat dit echt een wonderproduct is voor de mensen met een droge huid. Die heb ik helaas niet dus voor mij vind ik hem echt te rijk. Maar heb je een droge huid en wil je daar wat aan doen is dit denk ik je match made in heaven! De Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk kost wel wat, dit flesje kost namelijk € 95,00 en is onder andere bij de Douglas en de Bijenkorf te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Mooie foto’s heb je ervan gemaakt! En een fijne review, weet ik meteen dat dit niet een geschikt product is voor mij, want heb niet echt een droge huid.

  2. Klinkt geweldig, en ziet er ook zo uit. Alleen denk ik dat iemand met een vette huid deze substantie niet goed kan beoordelen aangezien het niet geschikt is voor dit huid type. Jammer want ik ben wel heel benieuwd naar deze milk. Ik kende het trouwens ook niet hoor :-)

  3. oils of life van de body shop lijkt een soortgelijk product, maar met een fijner prijskaartje. erg fijn voor de (drogere) huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *