Search
Close this search box.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Ik vertelde jullie al dat ik een paar weken geleden compleet in de make-up watten werd gelegd bij Bobbi Brown. Bij de Bobbi Brown counter in Amsterdam kun je voor een leuk bedrag een hele treatment boeken, dat ze helemaal je wenkbrauwen behandelen en je voorzien wordt van een complete make-up look. Mijn wenkbrauwen werden grondig onder handen genomen en daarna was het tijd voor make-up. Tijdens het make-uppen werd deze prachtige highlighter in Pink Glow bij mij gebruikt en die moest ik zelf ook echt hebben.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Ik denk dat de meesten mensen Bobbi Brown vooral van de prachtige shimmer bricks, concealers en gelliners kennen. Maar het merk heeft nog zo veel mooie andere producten, daar kwam ik wel achter tijdens het opmaken. Ook wist ik eigenlijk helemaal niet dat het merk ontzettend veel skincare producten heeft. Tijd om me daar ook maar eens goed in de verdiepen. Terug naar het product waar ik nu wat over wil vertellen, de prachtige Pink Glow highlighter.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

De highlighter zit verpakt in het welbekende vierkante zwarte Bobbi Brown doosje, waar eigenlijk zowat al hun gezichtsproducten in verpakt zitten. Aan de buitenkant lijkt het product niet meteen heel speciaal, maar als je de verpakking open maakt, ziet het er echt prachtig uit, een hele mooie warme marble highlighter.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Het eerste wat ik mezelf wel afvroeg is waarom de highlighter Pink Glow heet, want de highlighter heeft helemaal niets roze kleurigs in het product. Het is alleen een witte met bruine kleur en dat geeft samen een hele warme gloed, die perfect aansluit bij de huid. Ook de prachtige opdruk maakt het product helemaal af. Ik kan hier dus echt bij weg kwijlen…

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Ziet het er niet prachtig uit? De highlighter bevat trouwens 8 gram, wat niet echt veel is, maar aan de andere kant, mijn BECCA Champagne Pop heeft ook 8 gram en die gebruik ik vrijwel dagelijks na een jaar en daar zit ook nog geen pan in. Je zult er misschien dus wel jaren mee kunnen doen. De sluiting kun je trouwens hier goed zien. Het is een handige drukknop en als je deze indrukt floept het dekseltje omhoog, waar ook nog een spiegeltje in zit, ideaal.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Hier de swatches van de highlighter. Links zie je de buitenkant gebruikt met de lichtere kleuren en rechts de binnenkant van de highlighter met meer de bruinige tinten. Het ziet er echt prachtig uit met een hele mooie warme glans.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Mijn wang met alleen bronzer.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Mijn wang met bronzer en de Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder, ziet het er niet prachtig uit? Ik heb hier trouwens gewoon de binnenkant van het palette gebruikt met de wat donkerdere kleuren.

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

En full-face natuurlijk nog! De highlighter heeft een hele mooie, warme en natuurlijke glans die iedere dag kan. Ik vind het mooie aan de wat duurdere highlighters, dat ze er echt als pure glans uitzien en niet zo een poederig effect hebben, wat je toch wel vaak ziet bij goedkopere highlighters. Hij is prachtig en zeker zijn geld waard!

Verhuisupdate: Binnenkijken in onze woonkamer

Heb je meer geld over voor een mooi en kwalitatief goed make-up product? Dan moet je zeker even bij deze prachtige highlighter van Bobbi Brown kijken! De Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder kost € 49,00 en is onder andere bij de Bobbi Brown counters te koop bij Douglas en de Bijenkorf en natuurlijk online in beide webshops. Wat vinden jullie van deze prachtige highlighter?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Jaaa, Pink Glow staat echt bovenaan mijn wishlist! Ik twijfelde laatst al om hem te kopen, maar ben uiteindelijk gegaan voor Sunset Glow. Pink Glow is mijn eerst volgende aankoop. Super mooi!

  2. Wauw, prachtig! Ik heb mijn Bobbi Brown highlighter nu bijna 2 jaar en ik blijf het toch echt de mooiste highlighter vinden. Ondanks de prijs vind ik het zijn geld echt waard. Goedkopere varianten kunnen ook wel mooi zijn maar ik vind ze inderdaad vaak ook te poederig of er zit een te grove glitter in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *