Search
Close this search box.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

De lente komt er weer aan en dan mogen de vrolijke en felgekleurde lipsticks weer de kast uit! Als ik nu naar buiten kijk heb ik nog niet helemaal het lente gevoel, maar als ik naar deze lipstick kijk wel. Een tijdje geleden kreeg ik deze prachtige lipstick van Bobbi Brown in mijn goodiebag en deze knalroze kleur lipstick verdient gewoon een review.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Het merk Bobbi Brown kennen we volgens mij allemaal wel, maar toch is het hier in Nederland niet zo geliefd als met merk MAC. We hebben zelfs een Bobbi Brown counter hier in Zwolle en in alle eerlijkheid moet ik zeggen dat ik er vaak langsheen loop. Waarom weet ik eigenlijk niet, want het merk heeft echt fantastische producten met mooie kleuren en een goede kwaliteit.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Vandaag ga ik jullie de Luxe Lip Color laten zien, het eerste wat ik me dan eigenlijk afvraag is wat hier zo luxe aan is. Want het doosje ziet er niet anders uit dan anders, ik krijg er niet meteen een luxe gevoel bij. Volgens de site is het een ‘luxe’ product door de gouden huls en de knallende kleur met een ontzettend goede dekking. Nou, ik ben benieuwd! Ik ontving trouwens de kleur Rasberry Pink en in totaal zijn er 30 verschillende kleuren Luxe Lip Color.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Op de achterkant van het doosje vinden we nog de ingrediënten van de lipstick. Ik ben geen echte kenner van ingrediënten, maar op het eerste gezicht ziet dit er prima uit.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Als we de lipstick uit de verpakking halen zien we inderdaad een gouden huls. In alle eerlijkheid weet ik niet of ik dit nou mooi of een tikkeltje ordinair moet vinden, het ziet er in ieder geval wel luxe uit. De huls is gemaakt van stevig plastic en sluit goed. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de dop er af vliegt in je tas.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Op de huls vinden we voor de rest weinig informatie over het product. Op de onderkant vinden we de naam en subtiel het logo van Bobbi Brown. Toch denk ik dat ik de normale lipsticks van Bobbi Brown er in de zwarte huls mooier uit vind zien. Maar aan de andere kant, hij valt wel op, snel kwijtraken doe je hem dus niet.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Als we de dop van de lipstick afhalen komt daar een prachtige lipsticks tevoorschijn in een knallende roze kleur. Een kleur die heel geliefd is in de lente en zomer, zie dit soort kleuren ontzettend vaak voorbij komen. Volgens mij is het ook een vrij tijdloze kleur die nog jaren mee kan. Ik vind hem in ieder geval fantastisch.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

De formule van de lipstick belooft zo zacht als boter te zijn en over de lippen heen te glijden. Ook hydrateert hij de lippen intens, waardoor ze comfortabel en beschermt aanvoelen, zelfs nadat de je de lippenstift verwijderd hebt. Ik kan niet wachten om hem te testen!

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Wauw, de lipstick is inderdaad heel zacht en glijdt echt over de huid heen en laat meteen een ontzettend mooie kleur achter met veel pigmentatie. Ik ben onder de indruk!

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Wonderen zijn de wereld nog niet uit, omdat deze lipstick zo een fijne vorm en zachte structuur heeft tijdens het opbrengen kan ik zelfs redelijk netjes mijn lipstick aanbrengen. Ik ben echt onder de indruk en de kleur is echt geweldig vinden jullie niet?

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Het is dan nog wel geen lente of zomer, maar door deze vrolijke en knallende kleur krijg ik er echt zin in. Het is nog even een kwestie van durven, maar ik wil deze lipstick heel erg graag veel gaan dragen!

Bobbi Brown Luxe Lip Color Rasberry Pink

Ik vind de Bobbi Brown Luxe Lip Color in de kleur Rasberry Pink werkelijk waar fantastisch, wat een kleur! Hij voelt ook ontzettend zacht op de lippen aan, zoals een lippenbalsem. Dat is helaas wel meteen een minpuntje, daardoor blijft hij niet heel lang zitten en moet je hem echt even bijwerken. Ook moet je flink in de buidel tasten voor deze lipstick, want hij is maar liefst € 35,00. Bobbi Brown is onder andere bij counters in de Douglas en Bijenkorf te koop en natuurlijk in hun eigen webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Wauw, wat een mooie lipstick! Hij staat je ook ontzettend goed. Ik heb al mijn winter kleding al uit de kast gegooid. Ik ben het zat.

  2. Zelf heb ik ook een Luxe Lip color laatst gekocht alleen heb ik er wel een klein beetje spijt van. De kleur is namelijk echt perfect maar ik vind dat de lipstick gaat bloeden en al snel uitloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *