Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Mascara, I love it! Maar dan wel een goede mascara die mijn wimpers lekker veel volume en body geeft. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara gaat nog altijd door en ben altijd weer benieuwd of een nieuwe mascara me weer weet weg te blazen. Ik heb nu een geweldige mascara van L’Oréal maar toen ik deze Eye Opening Mascara van Bobbi Brown kreeg moet ik toegeven dat ik hier ook wel heel erg benieuwd naar was. Want hé, het is wel effe een Bobbi Brown mascara!


Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Bobbi Brown kent iedereen die een beetje bekend in beautyland is wel van naam. Maar ik moet jullie toch eerlijk bekennen dat ik met het merk zelf niet heel veel ervaring heb. Ik heb wel een aantal producten van hun mogen testen, maar nog niets is echt bij mij blijven hangen waardoor ik het veelvuldig gebruik. De Shimmer Bricks zijn natuurlijk ongekend populair, maar iets weerhoudt me steeds om het aan te schaffen. Goed, de Bobbi Brown mascara, iets waar totaal nieuw voor mij is, want ik hoor er eigenlijk nooit iemand over en heb nog nooit een mascara van Bobbi getest, let’s go!

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

De eerste indruk van de mascara is een beetje saai, basic en niet echt luxe. Terwijl Bobbi Brown normaal prachtige en luxe, maar toch ook wel minimalistische verpakkingen heeft. Wat dat betreft past deze mascara toch ook wel weer in het straatje. Het is een simpele mat zwarte huls met daarop het logo bedrukt.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

De mascara heeft een normaal formaat en is aan de dikke kant. Als je de mascara 180 graden omdraait zie je de naam van het product staan maar daar houdt het dan ook wel mee op. Op de onderkant vind je nog een klein stickertje met de inhoud van 12 ml en het gegeven dat de mascara zwart is. Minimalistisch, maar toch stijlvol. Omdat het Bobbi Brown logo op de verpakking staat maakt het me toch al automatisch enthousiast.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

De naam zegt natuurlijk al een beetje wat Bobbi met deze mascara wil bereiken, een sprekende en open look. Maar het gaat verder, dramatische volume en een impactvolle krul, daar gaan ze echt voor met deze mascara. Nou, daar word ik wel vrolijk van! Ik ben super benieuwd hoe deze mascara gaat werken.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Het borsteltje ziet er een beetje twijfelachtig uit voor wat betreft volume. Dikke en ‘harige’ borstels geven naar mijn mening juist amper volume. Daar heb je juist de siliconen borstels voor nodig, maar wie niet waagt wie niet wint, we testen hem dus gewoon uit. De borstel heeft trouwens wel ontzettend veel product op zich zitten, dus misschien is dat het geheim wel!

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Mijn wimpers zonder mascara.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Mijn wimpers met de Bobbi Brown Eye Opening Mascara.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Nou Bobbi, niet slecht! Mijn wimpers hebben inderdaad meer volume! Maar een betere krul zie ik niet meteen terug, maar dat komt misschien ook omdat mijn wimpers van zichzelf al een beetje rond staan. Ik vind het effect mooi, maar eerlijk gezegd niet bijzonder. Helemaal niet als je weet dat je € 29,50 voor deze mascara betaalt. Dan vind ik – het is bijna erg om te zeggen – een mascara van Essence net zo goed.

Opgemaakt: Mijn favoriete foundation

Qua houdbaarheid en flexibiliteit is deze mascara prima in orde. Hij zit zo vast als een huis en je wimpers voelen nog buigzaam en zacht aan, Ik vind zoals ik al zei het effect mooi, maar niet bijzonder. Mocht je veel geld over hebben voor een mascara kun je hem prima kopen, maar ik denk dat je met een goede mascara van Essence net zo goed uit de verf komt. De Bobbi Brown Eye Opening Mascara kost € 29,50 en is onder andere bij de Douglas en de Bijenkorf te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Britt
  19 januari 2017 at 07:08

  Ziet er mooi uit, maar ik blijf denk ik gewoon maar lekker bij mijn Essence budgettoppers!

 • Reply
  chucky1012
  19 januari 2017 at 07:24

  Het ziet zo mooi uit!
  Fijne review.
  Het resultaat is mnimaal.
  Zo zie je maar weer dat een duur merk niet altijd goed hoeft te zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  19 januari 2017 at 08:20

  Jammer dat de mascara niet helemaal werkt zoals je had verwacht, ik zie inderdaad ook niet zo veel bijzonders. Misschien ligt de prijs dan toch ook aan de houdbaarheid, want zelf vind ik het wel fijn als de mascara niet vlekt en met Essence gebeurt dat meestal wel! Malou x

 • Reply
  Susan
  19 januari 2017 at 08:27

  Oh nee, voor 29 euro zou ik deze niet kopen. Dan zijn er goedkopere die beter zijn!

 • Reply
  Desirée
  19 januari 2017 at 08:30

  Hij ‘verlengt’ wel mooi vind ik, maar ik mis inderdaad wat volume en krul die ik dan wel verwacht voor die prijs. Fijne review!

 • Reply
  svenja
  19 januari 2017 at 09:08

  Ik vind het effect van de mascara er heel mooi uitzien! Vooral prachtig lange wimpers! Zelf staat de prijs mij wel een beetje tegen, ik ga meestal ook toch eerder voor een budget mascara, die ik vaak net zo goed vind werken.

 • Reply
  rachel
  19 januari 2017 at 09:47

  vind het mooi maar net wat je zegd essence kan dat ook en een stuk goedkoper

 • Reply
  Sharon van Bommel
  19 januari 2017 at 10:48

  Ahh ik ben er juist zo blij mee! Bij mij geeft ‘ie juist zo’n lekker dramatisch effect. Jammer dat hij bij jou niet zo fijn werkt!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  19 januari 2017 at 11:29

  He jammer, ik vind de huls er wel prachtig uitzien, met dat matte zwart zo. Love it! <3 Ik heb de L'Oreal momenteel, maar aan het einde van de dag ben ik toch weer zwart boven mijn ogen. Als die op is, ga ik dus op zoek naar wat anders. Blijft een eeuwige zoektoch, ha. Fijne, eerlijke review!

 • Reply
  nicolished
  19 januari 2017 at 13:03

  Ik vind het een mooie mascara maar ik vind Bobbi Brown altijd zo overdreven duur. Deze vind ik qua prijs op zich nog wel meevallen, maar ondanks dat het effect mooi is zou ik hem toch niet snel kopen omdat ik het effect niet heel erg speciaal vind.

 • Reply
  aboutsbstyle
  19 januari 2017 at 14:00

  wat een mooi effect krijg je hiermee, maar zoals je kan zien inderdaad heb je al mooie wimpers van jouzelf.Ik ben benieuwd wat het effect op mijn kleinere kortere wimpers zouden hebben. liefs soraya

 • Reply
  femketje
  19 januari 2017 at 14:26

  hmmz, voor die prijs zou ik ‘m niet scoren!

 • Reply
  Mariska
  19 januari 2017 at 20:02

  Voor de prijs zou ik het inderdaad ook laten, ziet er niet super slecht uit. Dan houd ik het mooi bij mijn Catrice mascara :)

 • Reply
  Danielle
  19 januari 2017 at 20:40

  Idd erg prijzig. Volume geeft die zeker. Niet mijn geld waard :)

 • Reply
  Nicole Sczasny
  19 januari 2017 at 22:45

  Hmm het borsteltje vind ik al niks haha. Het resultaat vind ik mooi maar voor een kleiner prijsje krijg je het zelfde resultaat.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 januari 2017 at 12:41

  Ik heb deze mascara ook en vind hem echt su-per fijn!

 • Reply
  anonymousangels
  29 januari 2018 at 16:50

  Hoi

  Allereerest wat heb je een fantastische site!
  Jammer dat deze mascara tegenvalt. Ik ben je site af aan het gaan om erachter te komen welke mascara jij het beste vind, maar ik kan het niet vinden. Kan je me dat vertellen?

  Maak je deze dame erg blij mee :)
  X Charlotte

 • Laat een reactie achter