Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blogazine! Het tijdschrift met alleen maar bloggers!

 photo Blogazine_zpse0515f3f.png

Kennen jullie het Blogazine magazine nog? Vorig jaar bracht Fashionista de eerste versie uit en nu is er een deel twee die vanaf vandaag te koop is bij alle winkels waar ze tijdschriften verkopen. Hij staat boordevol met verhalen van bloggers en natuurlijk over het bloggen. DIY’s, interviews, favorieten, how-to’s en nog veel meer leuke dingen! Ben je dus gek op bloggen of lees je het liefst de hele dag blogs? Dan is deze speciale editie van de Fashionista vast iets voor jou!

 photo Blogazine7_zpsd922f748.png

 photo Blogazine3_zps998a59e5.png

Alle bloggers zijn meegenomen in het Blogazine, onder andere de fashionbloggers en hun vrienden of misschien beter gezegd hun fotografen, echt leuk om te lezen!

 photo Blogazine2_zpsc45228d1.png

De grote bloggers hebben een super leuk interview, bijvoorbeeld het interview van Cynthia.

 photo Blogazine5_zpsdc9b5e9f.png

Ook staan er allemaal leuke DIY’s in van onder andere Silja en Lotte!

 photo Blogazine6_zps4f28cdba.png

Oja, en ik sta er zelf ook nog klein in met mijn aanraders! Met mijn all time favorite Lush Tea Tree Toner!

 photo Blogazine4_zps95fea587.png

En het leuke van al, ben je een blogger vergeten te volgen? Dan hebben ze op de laatste bladzijde van het blad een handig overzicht van alle bloggers! Handig zo vergeet je geen enkele blog!

 photo Blogazine1_zpsf9f00e4f.png

Enthousiast geworden? Het Fashionista Blogazine ligt vanaf vandaag in de winkels voor € 4,99 en is ook online te koop bij de Fashionista. Gaan jullie hem kopen? Ik vind het zeker een heel leuk blad geworden om lekker lui op de bank te lezen!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Ik denk dat ik ze beide nog wel ga aanschaffen! Lijken mij leuke magazines. En superleuk dat je er in staat natuurlijk! Maar kon ook niet anders!!!!! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *