Search
Close this search box.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Voor mijn tripje naar Amerika ontving ik iets geks, een verwarmend oogmasker. Aan de verpakking is meteen te zien dat deze trend uit Japan komt en dacht dat je het ergens bij een vage webshop kon kopen, maar niets is minder waar. De MegRhythm Verwarmende Oogmaskers zijn gewoon bij de Kruidvat te koop en ik test ze uit!

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

De maskers zijn bedoeld om jezelf even een rustmomentje te geven en lekker te ontspannen. In Japan weten ze wel hoe je tot rust moet komen, zeker in combinatie met een drukke baan. Juist door hun drukke leven vinden ze het zo belangrijk te ontspannen en dat doen ze onder andere door bijvoorbeeld meditatie. Hierbij doe je je ogen dicht en kom je helemaal tot jezelf. Hoe lekker zou het dan zijn om een verwarmend oogmasker te dragen?

Volgen jullie mij al op Instagram?

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking er behoorlijk Aziatisch uit vind zien en me dat niet echt enthousiast maakt. Ik heb altijd een beetje een dubbel gevoel bij dit soort producten.

Op de verpakking vinden we wel meer informatie over het product. Het kalmeert de vermoeide ogen en ontspant lichaam en geest. Het masker is zelfverwarmend, wordt ongeveer 40 graden en blijf tot 20 minuten lang warm.

In totaal zijn er drie verschillende varianten waarbij alleen de geur anders is. Je hebt een geurvrije variant en nog twee met de geur van lavendel en yuzu-citrus.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker
Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Op de achterkant vinden we wat meer informatie over het product, hoe het werkt en de gebruiksaanwijzing. Ik raad je vooral aan deze eerst goed door te lezen. Niet dat er veel mis kan gaan met het masker, maar het is toch prettig om het met dit soort producten even goed door te nemen.

Het masker warmt dus meteen op na het openen van het zakje waar het masker in zit. Je bevestigd het masker om je oren en daarna kun je heerlijk relaxen in bijvoorbeeld bad, vliegtuig, bank of bed.

Als het masker weer afgekoeld is kun je het weggooien. Het masker is dus maar een keer te gebruiken.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Hier zie je een verpakking waar de maskers stuk voor stuk in verpakt worden. Het doosje dat je koopt heeft een inhoud van 5 losse maskers.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Als je het masker uit de verpakking haalt voel je hem meteen opwarmen tot een aangename temperatuur. Ik moet wel een beetje om de vormgeving lachen, het lijkt namelijk net een maandverbandje. Als je het mij vraagt niet heel charmant voor op je ogen.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

En eigenlijk moet ik nog veel harder lachen om deze foto. Ik voel me net een klein kind dat het maandverband op haar hoofd plakt, het ziet er echt niet uit. No way dat ik zo in een vliegtuig of andere openbare ruimte ga zitten. Qua design hadden ze wat mij betreft wel wat beter hun best kunnen doen.

Maar dan natuurlijk de grote vraag, werkt het ook? Ja, het werkt zeker! Het masker wordt lekker warm en voelt heel comfortabel aan. Omdat het warm is wordt ik helemaal rozig en heb ik ook echt zin om even lekker te ontspannen. Ik ga dan even op de bank of in bed liggen. Het lijkt me trouwens ook lekker voor het slapen gaan als je het koud hebt, ideaal.

Het masker blijft inderdaad gedurende 20 minuten warm. Ook nog wel langer, maar hij koelt dan wel iets af.

Bizarre beauty: MegRhythm Verwarmend Oogmasker

Ik vind de maskers stiekem eigenlijk heel erg fijn. Het ziet er echt niet uit, maar het voelt ontzettend lekker warmte op je ogen. En het subtiele stoom is heel ontspannend. Wel vind ik de geur iets te veel aanwezig. Van de lavendel variant krijg ik hoofdpijn en de yuzu-citrus gaat net. Maar ik zou je gewoon aanraden de geurloze variant te gebruiken, dat is het prettigst.

Het MegRhythm Verwarmend Oogmasker is vanaf nu te koop bij de Kruidvat voor € 7,99 in het groene gezondschapsvak en online.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat leuk dat ze nu ook hier te koop zijn! In Japan zijn ze heel populair. Vooral de lavendel is lekker ontspannen. Zou er ook niet 1-2-3 in het openbaar mee verschijnen.

  2. hahah plak jij ff maandverband op je koppie ging even stuk maar het ziet er verder goed uit alleen durf ik het niet aan want alles wat in de buurt van mijn ogen komt geeft exceem :(

  3. vroeger hadden ze deze ook bij action!! vond het echt superontspannend en werkt ook goed als je hoofdpijn hebt of last aan je ogen van te vaak op schermen te kijken of te studeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *