Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bizarre beauty: Beverly Hills Formula Zwarte Tandpasta

 photo Zwarte-Tandpasta4_zpsf4ffd596.png

Tandpasta, dat hoort gewoon wit te zijn of af en toe met een gekleurd streepje er in. Beverly Hills Formula vond dat dat anders moest en heeft een git zwarte tandpasta in haar assortiment zitten. Deze tandpasta belooft witte tanden door het verwijderen van vlekken, een vieze adem tegen te gaan en meer. Bij mij valt deze tandpasta toch in het straatje bizarre beauty maar ik test hem heel graag voor jullie uit!

 photo Zwarte-Tandpasta_zpsa15ac1d0.png

Beverly Hills Formula is een merk dat in Nederland exclusief te koop is bij Kruidvat. Deze tandpasta vind je dan ook bij elk Kruidvat filiaal gewoon in het tandpasta schap, je kunt er dus heel makkelijk aan komen! Met deze tandpasta wilden ze een andere weg inslaan. Een normale tandpasta ziet er lekker fris en schoon wit uit of een ander fris kleurtje, maar deze is gewoon pikzwart. Dat is toch wel even wennen om een zwart goedje in je mond te stoppen!

 photo Zwarte-Tandpasta1_zps773bc873.png

Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze tandpasta omdat hij zwart is? Daar kan ik snel antwoord op geven, deze tandpasta bestaat voor een groot deel uit actieve kool wat heel goed voor je tanden en adem schijn te zijn! Vandaar de zwarte kleur dus, zo zwart als kool issie!

 photo Zwarte-Tandpasta2_zpsee4c513a.png

Wat beloofd deze tandpasta allemaal?

– De tandpasta helpt diepe vlekken van thee, koffie, wijn en tabak  lichter te maken en het gebit te doen stralen
– Actieve kool helpt bacteriën te bestrijden die voor een slechte adem zorgen
– Tannies zijn bestanddelen die je in koffie, thee, wijn, bessen en kruiden vind die vlekken veroorzaken, deze pakt de tandpasta ook aan
– Je kunt deze tandpasta dagelijks meerdere malen veilig gebruiken
– Natriumfluoride van 0,31% houdt het glazuur van de tanden sterk en gezond
– Je hebt een Hollywood smile met witte tanden en een frisse adem

De verpakking geeft heel wat beloftes weer, ben heel benieuwd of deze zwarte tandpasta echt wonderen verricht!

 photo Zwarte-Tandpasta5_zps464ab3c4.png

Ingrediënten, onderaan zie je de kool staan! Aangeraden wordt de tandpasta 2 tot 3 keer per dag te gebruiken. Zelf hou ik het bij 2 keer per dag!

 photo Zwarte-Tandpasta6_zpsaf6f9f44.png

Genoeg over deze tandpasta, laten we hem gaan testen. De tandpasta is zoals je ziet echt goed zwart. Eenmaal in je mond veranderd de zwarte massa in een lichtgrijs schuim die heel fris naar munt smaakt. Ik vind de smaak erg prettig. De tandpasta is vrij dun, dat vind ik wel jammer, want laat je het iets te lang op je borstel zitten druipt het eraf en je kan hem niet te lang schuin houden.

 photo Zwarte-Tandpasta7_zpsc5f9f505.png

Het grijze schuim vind ik ook niet echt heel handig. Als ik dan mijn mond na het poetsen afveeg aan de handdoek blijft er een grijze vlek achter. Maar aan de andere kant, normaal was die vlek wit.

 photo Zwarte-Tandpasta8_zps358320a8.png

Mijn tanden voor het poetsen met de Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta. Zoals zie ziet hebben mijn tanden best een gele gloed.

 photo Zwarte-Tandpasta9_zpsc9a53aaa.png

Na het poetsen met de Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta. Zoals je ziet hebben mijn tanden een stuk minder die gele gloed en zien er mooi schoon en wit uit. Het verschil is niet enorm maar je ziet wel degelijk verschil tussen de twee foto’s.  Beverly Hills Formula belooft ook meteen resultaat en langdurig resultaat. En die frisse adem gedurende de dag heb ik echt! Ik hoef me niet zorgen te maken of ik een kauwgommetje in de buurt heb want ik heb echt het idee dat deze tandpasta iets doet aan de adem gedurende de dag, dat vind ik fijn!

 photo Zwarte-Tandpasta3_zpseae0bbc8.png

In het begin vond ik het maar raar, die zwarte tandpasta en zal ik het ook zeker niet voor het eerst uit mezelf kopen. Maar Beverly Hills Formula heeft me overtuigd, dit is echt een hele fijne tandpasta dat zijn werk gewoon goed doet! Minpuntjes vind ik het grijze schuim en de dunne formule maar voor de rest is hij echt top! De Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta is te koop bij de Kruidvat voor € 4,49!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Wat leuk en prettig dat je voor de tweede keer een review hebt die niet al bij de andere te vinden was. Gister ook al met de matte nagellak. Die dan vandaag ook bij je collega’s te zien is maar jij wat de eerste ;-)

  2. Huh wat grappig zeg! Eerst natuurlijk die blauwe tandpasta en dan nu zwarte. Ik moet inderdaad zeggen dat je tanden witter lijken en dat de gele gloed inderdaad minder is! Ik wil hem denk ik wel eens proberen. Ik ben op zich wel fan van tandpasta die iets dunner is en daarnaast vind ik het fijn als hij echt een frisse adem geeft :)

  3. Hahaha ze bedenken ook steeds iets nieuws… Ik houd de reclame folders in de gaten, en als die in de aanbieding is, koop ik ‘m zeker om uit te proberen.

  4. Deze wil ik wel proberen! Haha lijkt me best raar de eerste keer om zwarte tandpasta te gebruiken! Je ziet wel resultaat!

  5. Oh, dat is cool! Alleen al leuk voor het gevoel! Nog beter dan de knalblauwe tandpasta met glitters van prodent, die mijn vriend en ik omgedoopt hebben tot de star wars tandpasta….

  6. Ik was wel blij om te zien dat het schuim wit/grijs werd tijdens het poetsen, want zwarte schuim had ik echt niet mee willen werken. Ik had laatst ook een tandpasta die blauw bleef, echt een ramp was dat. Ik houd wel van dit soort aparte dingen, en achja, het doet z’n werk en dan maakt de kleur mij niet zoveel meer uit. xxx Lucinda

  7. Volgens mij had de Body Shop jaren geleden ook zwarte tandpasta van houtskool. Klinkt wel als een goedje dat goed schoonmaakt. Jammer van de prijs, maar even de aanbiedingen goed in de gaten houden dus! :)

  8. Geachte, ik heb nu het produkt van prodent . White Niet Gold. Ik heb een kunstgebit was al wit. Maar wou nog witter hebben. Hij beschadigd niet mijn glazuur van mijn kunt gebit. Mijn tandarts vond het wel okay. Ik merk hij wordt nog witter. Wil ook het Beverly Hills perfect White tandpasta gaan gebruiken. Is die zwarte beter. Wou graag antwoord van u. Succes met uw website. Groet Carolien. Heb ook klik systeem voor mijn gebit gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *