Search
Close this search box.

Bizar: vrouw verslaafd aan het eten van make-up

Ik en vele van jullie zijn vast ook verslaafd aan make-up, maar dan wel op een andere manier dan deze 22-jarige Brittoni uit Amerika. Zij smeert het niet alleen op haar gezicht, nee ze eet ook nog eens per dag 15 pans make-up leeg! Whut!

Sommige mensen dromen weg bij een lekker pizza of een zak chips maar deze jonge vrouw niet. Ze vind het heerlijk om make-up op te eten en dan wel te verstaan de poederige make-up. Ze zegt er zelf over dat ze het bijzonder en lekker vind zichzelf van binnen te kleuren met de kleuren make-up die ze opeet. Nou, mijn idee niet. Ik heb nog nooit stukje make-up expres gegeten omdat ik benieuwd was hoe het smaakte.

Bijna elke dag is ze wel in een winkel te vinden waar je make-up kan kopen, ze test de smaak even bij een tester en koopt ze vervolgens. Haar vriend is absoluut niet fan van haar make-up eet gewoonte. Daarom verstopt ze haar make-up in de bank, vriezer en zelfs in haar lange haar.

Maar is het dan niet schadelijk? Ja dat is het zeker! De dokter waarschuwt haar zelfs dat het vanaf 10 pans make-up eten per dag dodelijke gevolgen kan hebben, maar daar trekt ze zich nog niet zoveel van aan. Ze is met haar 6e begonnen aan deze verslaving en heeft ondertussen al 10.000 pans leggegeten, wauw!

Ik vind het maar bizar en het trekt me echt niet om toch ook even een hapje uit mijn stash te nemen. Wat vinden jullie hiervan (volgens mij hoef ik het niet eens te vragen)? Oogschaduwtje voor het ontbijt?

Bron afbeeldingen: TLC

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ik heb wel eens van een vrouw gehoord die de fluff van haar meubels/kussens eet, maar dit slaat toch echt wel alles. Als ze er al zo vroeg mee is begonnen, heeft ze dan geen ouders die daar een stokje voor hebben gestoken? Dit moet een oorzaak hebben, dit is te vreemd.

  2. Toch iets positiefs hieraan: eindelijk iemand die veel pans raakt in haar leven! xD (in tegenstelling tot onze make-up berg…)

  3. Dat is inderdaad heel bizar! Maar vooral ongezond.. die producten binnen krijgen is echt niet goed. Waarschijnlijk omdat ze al zo jong begonnen is toen uit nieuwsgierigheid of zo is ze er nooit meer af gekomen.. vreemd!

  4. Echt bizar!! En zonde haha, zoude de duurdere lekkerder smaken? Ik heb wel eens iemand op t gezien die at waspoeder! Ook echt ongelooflijk vies!!! Alleen al het idee van die smaak in je mond…

  5. OMG..! Dit kan toch niet goed zijn voor je gezondheid?! Ik vraag me af waarom ze het eigenlijk doet. Het zit naar mijn idee veel dieper dan het alleen maar lekker vinden. Stoornis, aandacht…?

  6. Bizarrrr. Me broer heeft wel een keer vroeger een hapje van me lipsmacker genomen omdat ie zoo heerlijk rook maar het was niet lekker zei die :) hihi

  7. Dat is zooo raar haha, en goor. Maar ik zag een keer een filmpje van een man die ALLES at, met name spijkers super scherpe voorwerpen enzo. Nou, dan maar make-up haha.

  8. Oh ja heerlijk, regelmatig hoor! Geintje natuurlijk (duh). Ik heb ook wel eens mensen gezien die krijt eten. En eigenlijk is dat precies hetzelfde als poederige make-up… Ik vraag me toch wel af of er kwaliteitverschillen zijn, qua smaak dan. Essence make-upje smaakt als een huismerk en een Dior make-upje als een drie sterren restaurant? Hmm…

  9. bizar , toen ik iets van 3 was had ik de lipstick van mijn moeder opgegeten ten waarde van 300 euro , het was een cadeautje ze was boos maar gelukkig wist mijn vader haar te kalmeren ., ik heb laatst dezelfde voor haar gekocht en ze was happy heb ik het tocht weer goed gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *