Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Biosilk Summer Therapy

 photo Biosilk_zps6f867705.png

Nu het zonnetje weer schijnt smeren we ons allemaal goed in. Maar ik denk dat heel veel van jullie niet aan je haar denkt. De zon is zo ontzettend slecht voor je haar en kleur! Het is dus ook erg belangrijk om je haar goed te beschermen tegen de zon. Gelukkig heeft Biosilk een speciale Summer Therapy lijn waarmee je je haar goed beschermt. Met een shampoo, leave-in conditioner en een serum. Ik testte ze de afgelopen dagen met prachtig weer en zon voor jullie uit!

 photo Biosilk1_zps249639f3.png

Biosilk Summer Therapy Silk Bath – € 11,40

In de zomer wordt het haar al snel beschadigd door invloeden van buiten af, daarom kan uw haar wel wat extra verzorging gebruiken. De Biosilk Summer Therapy Silk Bath is een shampoo dat het haar herstelt en het vocht terug brengt in het zeer uitgedroogde en beschadigde haar. De Biosilk Summer Therapy Bath bevat eiwitten die diep in de buitenste laag van het haar doordringen waardoor het haar de gezonde glans weer terug krijgt. Door deze rijke en romige formule wordt het haar gereinigd tevens behoud u de kleur van het haar. Door het gebruiken van deze Biosilk Summer Therapy Silk bath gaat het haar weer stralen net als de zon! Het is een shampoo dus het is heel handig te gebruiken onder de douche!

 photo Biosilk2_zpsc312d5f4.png

Biosilk Summer Therapy Silk Protect – € 19,15

Biosilk Summer Therapy Silk Protect is een hydraterende leave-in behandeling die het haar beschermt tegen de schadelijke UV stralen waar het haar dagelijks aan wordt blootgesteld, vooral tijdens de zomer. Tevens beschermt de Biosilk Summer Therapy Silk Protect de haren tegen thermische beschadigingen en vroegtijdige kleurvervaging. De Biosilk Summer Therapy Silk Protect is het ideale product wanneer het haar beschadigd is en het net wat meer verzorging nodig heeft. De Biosilk Summer Therapy Silk Protect laat een mooie, gezonde glans achter op het haar. Het is een leave-in conditioner dus je brengt hem na het wassen aan op je haar en spoelt het niet uit.

 photo Biosilk3_zps2b5ed819.png

Biosilk Summer Therapy Silk – € 16,80

Biosilk Summer Therapy Silk is een gewichtloze haarhersteller voor elk haartype en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook beschermt de silk het tegen de hitte van stylingtools. De Biosilk Summer Therapy Silk Therapy voedt het haar en maakt het glad. De Biosilk Summer Therapy Silk is ideaal te gebruiken voor ieder haartype en te gebruiken op nat en droog haar. Breng de hoeveelheid van een nootje aan op de handpalm en verdeel vervolgens de silk over je haarlokken. Daarna kan je makkelijk je haar stylen met een stylingtool en zal je  haar beschermd blijven.

 photo Biosilk4_zpsac66ba31.png

Ik ben enthousiast over de producten, natuurlijk is het in Nederland het niet het ideale weer om het te testen maar mijn haar voelt wel ontzettend verzorgd aan en mijn puntjes zijn absoluut niet dof geworden door de warmte. Natuurlijk zijn dit producten die je het beste aan het strand of zwembad op je vakantie bestemming kan gebruiken maar hier in Nederland is het met dit weer ook fijn om te gebruiken. Je haar word beschermd en ook de kleur van je geverfde haar. Maar ook zonder zon vind ik ze geweldig, mijn haar voelt super zacht aan en is zeker heel goed gevoed, want het is eigenlijk ook een repair product. De Biosilk Summer Therapy lijn is online te koop bij onder andere John Beerens kan is ook te koop bij de Douglas.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ziet er goed uit! Ik ben al lang fan van de gewone Silk Therapy dus deze lijkt me inderdaad wel geschikter voor het warme weer nu.

  2. Biosilk heeft erg fijne producten! Momenteel gebruik ik van Biosilk de leave-in conditioner en dit is echt een supergoed product!

  3. Dit lijken me erg fijne producten, ik wil ook hun gewone lijn van Biosilk eens proberen. Goede en duidelijke review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *