Search
Close this search box.

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré is een redelijk nieuw reinigingsmerk in Nederland en ik heb er al een aantal dingen van geprobeerd zoals de Bioré neusstrips en de cleansers. Maar nu hebben ze iets nieuws waar ik oprecht heel erg benieuwd naar ben, micellaire reinigers met houtskool en bakingsoda. Ze hebben natuurlijk de functie om je gezicht goed te reinigen, maar de houtskool en baking soda beloven een nog betere reiniging. Ik testte de producten uit!

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré introduceert Micellair Reinigingswater in twee verschillende varianten: Houtskool en Baking Soda! Ze verwijderen make-up, reinigen tot diep in de poriën en verfrissen de huid. In de formules is een innovatieve Japanse technologie verwerkt die ervoor zorgt dat make-up wordt verwijderd, terwijl vuil en vet uit de poriën wordt opgenomen. Na ieder gebruik voelt de huid schoon en verfrist aan, zonder dat je daarvoor hard hoeft te wrijven om zware make-up te verwijderen. Zo verwijder je zelfs je favoriete waterproof mascara in een oogwenk!

De Micellair Reinigingswaters van Bioré maken gebruik van de Japanse technologie. In tegenstelling tot andere micellaire producten, zijn de formules speciaal ontworpen om maximaal te kunnen reinigen. De unieke mix van reinigingsdeeltjes neemt vet en vuil op, reinigt de poriën en verwijdert waterproof make-up op milde wijze. Ik ben heel erg benieuwd! De producten zijn vooral bedoeld voor de normale tot vettere huid met oneffenheden. Fijn daarbij is ook dat de producten olie vrij zijn. Heb je een gevoelige en droge huid, dan zou ik deze skippen.

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool – € 8,99

Eerst moest ik wel even wennen aan deze reiniger, hij heeft namelijk zwart water! De Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool heeft blijkbaar een ontgiftende zwarte tint voor de normale tot vette huid. Het verwijdert make-up van het gezicht, de ogen en de lippen, neemt vuil en vet op uit de poriën en verfrist. Wat me het eerst opvalt bij het gebruik van de reiniger is de geur, die vrij sterk aanwezig is. Gelukkig ruikt hij naar frisse appeltjes wat echt super lekker is.

Ik breng de reiniger aan op een wattenschijfje en haal daarna mijn make-up eraf. Het valt mij meteen op hoe gemakkelijk dit gaat, misschien is dit wel een van de beste reinigers die ik ooit heb gehad! Mijn huid is echt super snel helemaal schoon en voelt heerlijk zacht (en niet droog) aan! De geur vind ik ook heel erg prettig waardoor het gebruik een klein feestje wordt. De toevoeging van houtskool merk ik alleen niet echt, ik heb niet het idee dat mijn poriën beter gereinigd zijn, maar verfrissen doet het zeker wel. Ik vind deze reiniger echt ontzettend fijn!

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Bioré Micellair Reinigingswater met Baking Soda – € 8,99

Deze reiniger is wel gewoon transparant en psychologisch ziet dat er een stuk aantrekkelijker uit. Bioré Micellair Reinigingswater met Baking Soda is bedoeld voor de gemengde huid (maar kan ook prima met andere huidtypes worden gebruikt). Het verwijdert make-up van het gezicht, de ogen en de lippen, neemt vuil op en balanceert de huid op milde wijze zonder uit te drogen. Ook deze reiniger heeft een geurtje en moest volgens mij naar frisse peren ruiken, maar ik vind hem meer naar lijm ruiken, je weet wel waar je vroeger mee mocht knutselen.

Ook deze reiniger doet ontzettend goed zijn werk qua reiniging van de huid. Ik merk bij deze reiniger wel dat hij mijn huid iets minder vet maakt (in combinatie met een goede toner en dagcrème) en dat is positief! Ondanks dat hij al het vet oplost voelt de reiniger niet droog aan op de huid en dat is fijn. Zelf vind ik de geur wel een klein minpuntje.

Bioré Houtskool en Baking Soda Micellair Reinigingswater

Deze reinigers van Bioré zijn echte aanraders, ze verwijderen echt heel gemakkelijk en snel je make-up, daar stond ik echt van te kijken. De geur vind ik denk ik wel een minpunt, die is vrij sterk aanwezig. De geur van de houtskool variant vind ik erg lekker, maar die van de baking soda variant weer niet, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Heb je een vette, gecombineerde of normale huid en ben je opzoek naar een reiniger die echt goed zijn werk doet? Dan ben je bij deze twee aan het goede adres als je wel tegen een geurtje kunt. Bioré is onder andere te koop bij de drogisterijen.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *