Search
Close this search box.

Bioré Clear & Bright Cleanser en Exfoliator

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Ik was meteen nieuwsgierig naar deze twee nieuwe Bioré producten. De Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator zijn namelijk bedoeld om de huid goed te reinigen en af te reken met verstopte poriën. Nou heb ik van mijzelf een vette huid en behoorlijk wat verstopte poriën dus ik was heel erg benieuwd naar deze twee producten. Tijd voor een review.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator review

Op het eerste gezicht zien deze twee producten er veelbelovend uit. Ik vind de verpakking vooral erg sprekend. Ook vind je meteen op de verpakking een aantal beloftes staan. Laten we kijken wat Bioré zelf over de producten te vertellen heeft:

“Vuil en vet kunnen zich opbouwen op de huid en zo de poriën verstoppen. Hierdoor kan de huid er grauw uit gaan zien. De nieuwe producten van de Bioré Clear & Bright range zijn ontwikkeld met Bioré’s Japanse technologie, TRIS. Deze technologie dringt door tot in de poriën en verwijdert opgebouwd vuil, zodat de poriën na het reinigen schoner en minder zichtbaar zijn. De producten zijn geformuleerd met yuzu-citroen, ginseng en dragon fruit die de huid ophelderen en glad maken.”

Ook goed om te weten is dat deze producten ook zeer geschikt zijn voor de vette huid. Beide producten zijn olievrij, wat ik zelf een enorm pluspunt vind. Hopelijk bevalt deze cleanser mij beter dan de Bioré Rose Quartz Cleanser.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser – € 10,99

De Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser belooft het opgebouwde vuil uit verstopte poriën te verwijderen. Het is een cleanser, dus het product kun je dagelijks gebruiken, ook als je een gevoelige huid hebt. Bij elk gebruik zouden de poriën schoner en minder zichtbaar moeten worden, met het gewenste resultaat na een week.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

De formule is verrijkt met Yuzu lemon en Gingseng. Maar wat deze ingrediënten nou doen voor je huid is mij onduidelijk, volgens mij is het vooral de verkwikkende en frisse geur (de cleanser ruikt echt heel lekker). Ook vinden we de bijbehorende ingrediënten helemaal onderaan de ingrediëntenlijst, dus echt actief zullen ze niet zijn.

Ik gebruik de Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser dagelijks en wat mij het eerste opvalt is de heerlijke en frisse geur. Ik gebruik iets meer dan een erwtje om mijn gezicht te reinigen. De cleanser is niet heel erg geconcentreerd, dus ik heb wat meer nodig dan normaal.

Wanneer ik mijn gezicht inmasseer merk ik dat hij het vettige laagje van mijn gezicht weghaalt en de laatste make-up resten. Daarna heb ik een super zacht gezicht dat niet trekkerig aanvoelt. Wel denk ik wel dat hij niet voedend (omdat er ook geen olie in zit) genoeg is voor een droge huid waardoor hij wat trekkerig kan aanvoelen.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Bioré Clear & Bright Perfecting Exfoliator – € 10,99

Ik vind het echt heerlijk 1 tot 2 keer per week een scrub voor het gezicht te gebruiken. Door mij vette huid blijft er altijd een vet plakkerig laagje met dode huidcellen op mijn t-zone zitten en dat wil alleen weg met een scrubbeurt. De Bioré Clear & Bright Perfecting Exfoliator verfijnt en verzacht een doffe, ruwe huidtextuur op een veilige manier. De exfoliator vermindert de zichtbaarheid van poriën voor een gladde en stralende huid.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

De Bioré Clear & Bright Perfecting Exfoliator is ook verrijkt met Yuzu Lemon en heeft daarnaast ook nog de zoete Dragon Fruit geur. Qua ingrediënten staan ze wel weer helemaal achteraan in het lijstje, dus qua effectiviteit moet je er niet veel van verwachten. De cleanser ruikt heel fris en de scrub ruikt meer zoet, wel erg lekker.

Eén tot twee keer per week gebruik ik de scrub die hele fijne scrubdeeltjes heeft. Het is niet alsof ik mijn gezicht met schuurpapier aan het behandelen ben, maar ook niet dat het amper iets doet. Het is gewoon de perfecte verhouding. Ik kan trouwens nergens vinden waar de scrubdeeltjes van gemaakt zijn, hopelijk zijn het geen plastic deeltjes.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Rechts zie je de scrub en links de cleanser. De scrub is wat dikker door de toegevoegde scrubdeeltjes. Je hebt er iets meer dan een erwtje van nodig en na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ook de ruwe huid bij mijn t-zone is verdwenen en weer lekker zacht.

De cleanser is wat dunner van structuur en je hebt ook iets meer dan een erwtje nodig. Het verdeelt gemakkelijk over je gezicht en schuimt een klein beetje.

Ik merk geen grote verschillen, maar ik heb wel het idee dat mijn gezicht goed gereinigd is. Ook de olievrije formule vind mijn huid erg prettig, het wordt minder snel vet dan normaal. Van mijzelf heb ik hele grove poriën, maar helaas heb ik niet echt het idee dat dat minder is geworden.

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Exfoliator

Verwacht geen wonderen van deze twee producten, maar het zijn wel hele fijne producten om toe te voegen aan je dagelijkse routine. Ze reinigen namelijk wel goed je gezicht en ruiken super lekker. Ik merk vrij weinig van de vermindering van mijn grove poriën, maar misschien heb ik een te hardnekkige vette huid.

Enthousiast geworden over de nieuwe Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser en Perfecting Exfoliator? De Bioré Clear & Bright range is vanaf februari 2021 beschikbaar bij Etos en diverse kleine drogisterijen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Wat jammer dat ze toch niet helemaal fantastisch zijn! Ze klinken verder wel prima, en ze zien er mega vrolijk uit. Ook niet verkeerd in de badkamer! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *