Zoek
Sluit dit zoekvak.

Biodermal CC-Fluïde met P-CL-E

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E6_zpsgwparh0h.png

De P-CL-E crème van Biodermal is al tijden een zeer geliefd product. Het is een soort van wondermiddeltje voor de huid. Mijn zusje gebruikt hem ook altijd en is er altijd erg over te spreken en werkt perfect voor haar huid met acne. Je hebt hem in twee verschillende soorten, een dikkere crème en een dunnere fluïde. Maar vanaf nu komt daar ook nog een CC-Fluïde bij, die je huid ook nog eens een mooie egale teint geeft.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E_zpsfe3aw5ra.png

De beroemde P-CL-E crème van Biodermal heeft er een zusje bij: een luchtige CC-fluïde met dezelfde verzorgende eigenschappen heeft plus licht-reflecterende pigmenten, die de teint egaliseren en de huid direct laten stralen. Klinkt allemaal heel goed, maar ik vind het toch wel een beetje spannend dat er maar één kleur is, vaak pakt dat niet helemaal goed uit. De kleur moet zich trouwens wel aanpassen naar de kleur van jouw huid.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E2_zpszd3fkvai.png

In 1977 was er een historisch moment voor Biodermal. De oprichter Hans Schreuder ontwikkelt het allereerste Nederlandse huidverzorgingsproduct dat het natuurlijk herstellend vermogen van een (probleem)huid ondersteunt. Dat deed hij met een filosofie: elke huid is prima in staat zichzelf te beschermen en te ‘repareren’. Het heeft alleen voedingsstoffen in werkzame concentraties nodig, die ze makkelijk herkent en opneemt. Nu, ruim 35 jaar later, is de rijke water-in-olie P-CL-E crème nog altijd één van de Biodermal bestsellers. De unieke probleemoplossende formule beschermt en voedt de huid, en ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen zodat elke huid weer in balans raakt.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E3_zpsfvq5gplu.png

Na de hype van de BB Creams zijn we aangekomen bij de CC Creams – ik vraag me nog steeds af wanneer de DD en EE Creams komen -. Biodermal vond het tijd daar in mee te gaan. De beroemde P-CL-E fluïde kon wel wat meer gaan bieden. Een colour correction forumule die de huid een egale teint geeft door lichtreflecterende pigmenten. Voor de rest is de formule helemaal hetzelfde gebleven en heeft het nog steeds dezelfde krachtige werking en vertrouwde geur.

Wat belooft het?

  • Licht reflecterende CC-Cream die roodheden en oneffenheden verbergen
  • Ceratonia-extract vormt een beschermend laagje op de huid en helpt het beschermen en herstellen
  • Huideigen glycoproteïnen en vitamine E stimuleren het herstellend vermogen van de huid.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E5_zpsxwwz9yhg.png

Ingrediënten van de Biodermal CC-Fluïde met P-CL-E.

Ceratonia-extract, afkomstig uit de Johannesbroodboom, dat ook in de beroemde formule van P-CL-E crème is verwerkt. Het spant een beschermend laagje over de huid dat de natuurlijke hydratatie helpt te verbeteren en de huid ondersteunt zichzelf beter te beschermen tegen externe invloeden. Natuurlijke glycoprotëinen, ook wel bekend als bindweefselproteïnen, die de vorming van collageen ondersteunen, de huidweerstand versterken en het herstellend vermogen van de huid stimuleren. Vitamine E, één van de krachtigste antioxidanten voor het behoud van een gezonde, sterke huidconditie. De bekende huidvitamine verzacht en verbetert de elasticiteit.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E7_zps04bvijgi.png

De Biodermal CC-Fluïde met P-CL-E zit in een grote pompflacon van 50 ml wat best een hele inhoud is voor een CC-Cream maar natuurlijk een normale inhoud is voor een ‘dagcrème’. De verpakking ziet er vrij saai uit maar dat straalt het merk natuurlijk ook wel uit.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E8_zpsdkurgvxa.png

Het enige nadeel aan de verpakking vind ik wel het enorme grote gat waar het product uit komt. Als je het pompje helemaal af maakt door het zeg maar helemaal naar beneden heb je genoeg voor 4 gezichten mee te bedekken, daar moet je dus wel mee even oppassen.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E9_zps5hcwuasn.png

Dit is de Biodermal CC-Fluïde met P-CL-E, op het eerste gezicht ziet hij er vrij donker uit. Gelukkig is de structuur wel heel fijn. Niet te dik en niet te donker, eigenlijk precies goed.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E10_zpsiys32b3t.png

Maar uitgesmeerd schrik ik er toch wel een beetje van, jeetje wat is deze donker. Hopelijk past hij zich nog een beetje aan naar mijn lichte gezichtskleur.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E11_zpsvxqxqnu4.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E12_zpsjdm2nqus.png

Met Biodermal CC-Fluïde met P-CL-E.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E13_zpsdtr8nzwu.png

Mijn gezicht met alle make-up. Ik moet zeggen dat ik toch wel verrast ben, de kleur was echt ontzettend donker maar past zich goed aan. De crème is natuurlijk niet heel erg dekkend maar haalt inderdaad wel al mijn roodheden weg en ziet er wel goed uit. Als je nog even naar mijn hals kijkt zie je dat hij nog wel nét iets te donker is. Maar hij is niet meer zo dramatisch bruin als eerst. Ook voelt hij prettig aan op mijn gezicht en totaal niet vettig of plakkerig. De houdbaarheid heeft mij ook doen verbazen na een dagje in de regen in Amsterdam zat hij er nog redelijk op. Dat had ik totaal niet van zo een product verwacht.

 photo Biodermal CC-Fluiumlde met P-CL-E1_zps7fpypmsv.png

Goedkoop is de Biodermal CC-fluïde met P-CL-E niet, hij kost € 29,95 en is vanaf nu te koop bij de drogisterijen.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Oei, ik vind hem toch wel heel oranje/bruin. Hopelijk komen er ooit meerdere tinten.
    En de DD creams zijn al gespot in korea. Dus dat gaat er al aankomen. Hihi!

  2. Ik blijf hem toch wel iets te donker vinden.. ook met al je make-up op vind ik andere BB/CC creams mooier bij je staan!

    Dan zou ik toch eerder kiezen voor de originele creme en dan zelf nog een foundation aanbrengen.

  3. De kleur is echt niet donker ,ik vind het zelfs vrij licht,en het ligt ook aan hoeveel je er op smeert natuurlijk,past inderdaad aan je huid aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *