Zoek
Sluit dit zoekvak.

Biodermal Acne huidverzorging

Sinds een aantal jaar heb ik totaal geen last meer van puistjes of andere onzuiverheden (met uitzondering van mee-eters) maar ineens kreeg ik er weer ontzettend last van. Ik probeerde van alles maar kwam er gewoon maar niet vanaf. Ineens bedacht ik me dat ik nog een paar producten van Biodermal had liggen voor de Acne huid, ik besloot ze te gaan gebruiken in de hoop dat ik van mijn puistjes af kwam.

Van Biodermal is dit een uitzonderlijke lijn die echt speciaal bedoeld is voor de acne huid, oke ik had veel meer puistjes dan normaal maar een echte erge acne huid had ik niet, maar ik wou gewoon dat ze weg gingen en besloot dit dus goed uit te testen.

Als eerst de acne crème, het is eigenlijk een product wat je echt op de plaats van het probleem moet aanbrengen, maar ik bracht het gewoon aan als een gewone dagcrème.

Reinig het gezicht ’s ochtends en ’s avonds met Biodermal Face gel en breng vervolgens Acne crème aan op de onrustige delen. Zo beschrijft Biodermal zelf het product om het te gebruiken.

De crème is erg fijn in gebruik en trekt snel in zonder een vettige laag of iets anders achter te laten op het gezicht. De crème heeft een licht kruiderige geur, echt zo een geur van een crème die voor je gevoel dan echt moet gaan werken. Na het intrekken van de crème heb ik nergens last van, hij is gewoon erg prettig in gebruik.

De crème zelf, een hele luchtige subtantie. Of het product echt heeft gewerkt lees je zometeen!

Dan hebben we nog de face wash van Biodermal die ook bij deze lijn hoort. Deze gebruik ik elke ochtend onder de douche met een borsteltje om mijn huid goed schoon te krijgen. Hij is ontzettend fijn in gebruikt, trekt niet, maakt goed schoon en laat voor mijn gezicht een heerlijk zachte huid achter.

Ook goed om te weten is dat product parfum vrij is en pH huidneutraal is!

Een fijne face wash, voelt gewoon aan als een zeep.

Goed, heeft het product gewerkt? Ik had heel erg veel last van acne op mijn t-zone en op mijn kaak lijn en al mijn puistjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, ik heb ook het idee dat mijn mee-eters en grove poriën een stuk minder zijn geworden. Je zier hier en daar nog een uitgedroogd korstje van een puistje die dus weg zijn gegaan door dit product (en best snel ook!). Ik ben erg tevreden over deze producten en ga ze zeker weer gebruiken als ik ineens weer erg last van acne krijg. Ik ben echt heel erg tevreden, in tegenstelling tot alle andere dingen die ik heb geprobeerd tegen dit probleem.

Je kan de Biodermal producten gewoon bij de drogisterij kopen voor € 13,95 (acne creme) en € 10,95 (face wash) bij onder andere bol.com.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Wat grappig dat het bij jou zo goed werkt, ik heb de pcle creme van biodermal voor de littekens en dat werkt ook goed. Ik vind dat biodermal erg fijne spullen heeft!

  xkelly

 2. Your skin is almost perfect, you dont need these kind of creams! :D My skin is AWFUL, and nothing helps, meh :(
  I always see this brand in the stores but never tried it, but maybe I will, because it is not even expensive! Thanks for the review!
  (yeah, I speak Dutch but I rather write comments in English, thats faster :D ).

 3. Oh dankjewel voor je review. Ik zag net de producten staan en ik wist dat Biodermal op zich een prettige lijn was, maar ik wist niet wat ik precies moest kopen. Ik ga deze producten ook een keer proberen;D

 4. ik vind dat je op die fotos nauwelijks puistjes hebt.. Als ik je vergelijk met mezelf heb jij echt een perfecte huid..
  Bedoel t niet onaardig, maar jou huid is toch p”rima?

 5. Oooh, ik heb deze producten nog niet gezien in de Belgische drogisterijen?
  Het lijkt me een heel fijn merk ! Misschien toch eens naar Breda rijden !

 6. Oh ik ben echt onder de indruk! Zelf heb ik ook wel een beetje last van acne, niet heel erg maar toch wel aardig wat puistjes en onzuiverheden. Veel producten werken niet goed bij mij dus ik ben erg benieuwd. Hoelang heb je deze producten gebruikt? Misschien ga ik hem vanmiddag nog even kopen, bij etos is er 30% Korting op biodermal producten dus dat is altijd fijn :D

  Liefs, Linsey

 7. Ik heb het ook geprobeerd en ik kreeg er een vreselijke rood en jeukende huid van… mn acne werd ook veel erger. Ik heb het een week vol gehouden maar heel mn huid ging strak staan, en ik kreeg ontzettende pijn erdoor. Dus ben er daarna meteen mee gestopt… nu is mn huid wat rustiger maar de acne is niet minder, hebben jullie tips?

 8. Mijn dochter heeft er hele opgezwollen, rode wangen van gekregen. Ze is er nu maar even mee gestopt. Kijken of het dan beter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *