Zoek
Sluit dit zoekvak.

Biocura Aqua-Depot

Een hele tijd geleden had ik ooit een potje Biocura Aqua-Depot meegenomen bij de Aldi. Hij was volgens mij € 2,50 wat echt geen geld is. Het beloofde een rijke vocht in brengende creme. Dit was een jaar geleden dat ik het potje mee naar huis nam. Ik gebruikte het met veel plezier en maakte mijn gezicht echt heerlijk zacht en totaal niet droog. Maar het heeft een hele tijd in de kast staan de verstoffen (mijn  2de potje inmiddels) en nu gebruik ik het weer. Wat is het eigenlijk een fijn product!

Dit is dus Biocura hydraterende gezichtsverzorging “Aqua-Depot” een hele fijne crème die mijn droge huid in dit tijdstip van het jaar een geweldige boost geeft. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht en totaal niet droog. Hij maakt het zelfs een klein beetje vettig. Maar dat kan je wel weer wegwerken met een compact powder.

 Gebruik: Naar behoefte dagelijks meermalen op het gereinigde gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zacht insmeren.

Zoals je in het potje kan zien is het een blauwe gel/crème zoals aangegeven wordt op de verpakking. De geur van het product is best wel aanwezig ik vind het zelf naar aftersun ruiken en ik vind het heerlijk ruiken maar sommige mensen vinden het stinken. Dat is dus wat je zelf fijn vind! De crème bevat een uv-bescherming hoeveel het is kan niet terug vinden want dat staat niet aangegeven op de verpakking.

Hier kun je zien hoe het eruit ziet op de huid. Zoals je op de 2de foto kan zien laat het een klein beetje een vettig laagje achter maar dat trekt wel in. En wat ik net zei, je gezicht gaat er wel van glimmen maar dat kan je dus prima wegwerken met een poeder. De verpakking bevat 50 ml wat heel normaal is voor een crème.

Ik vind het echt een heel fijn product en gebruik het dan ook met plezier in deze tijd van het jaar!

Je kan het bij de Aldi kopen voor ik dacht dus € 2,50

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

    1. Ja ik ook! Soms zitten er echt fijne dingen tussen voor heel weinig geld. Zoals de wattenschijven van de Lidl zijn echt de beste van alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *