Search
Close this search box.

Binnenkijken bij Primark Zuidplein Rotterdam

 photo PrimarkZuidplein14_zpsbca43cd8.png

Primark nummertje zoveel opende vandaag haar deuren in Rotterdam aan het Zuidplein. Er zat al een Primark in Rotterdam, maar nu zit er nog een filiaal die net een stukje groter en mooier is natuurlijk! Ik mocht een exclusieve preview van het filiaal hebben en nam mijn camera mee zodat jullie hem ook van binnen kunnen bewonderen, kijken jullie mee?

 photo PrimarkZuidplein_zps21d63b70.png

Het Rotterdam Zuidplein is een heel compleet en gezellig winkelcentrum dat gemakkelijk met het OV te bereiken is – Metro en Bus -, het heeft een beetje het Rotterdam Alexander idee, maar volgens mij is dit nog iets groter. De Primark ligt vanaf het metro station op een kleine loopafstand van een paar minuten. Het is niet het grootste filiaal wat we in Nederland hebben maar met 4.375 vierkante meter kan je je budget fashion hart zeker verwennen!

 photo PrimarkZuidplein1_zps0ca422c7.png

 photo PrimarkZuidplein3_zpsadc1c753.png

 photo PrimarkZuidplein7_zps1d04f388.png

 photo PrimarkZuidplein2_zpsfaf5abba.png

 photo PrimarkZuidplein46_zps730f0972.png

 photo PrimarkZuidplein47_zps3cf4f845.png

Op de begane grond vind je natuurlijk de Atmosphere dames kleding! Ik vind dit stuk helaas wel wat krapjes opgezet in de winkel.

 photo PrimarkZuidplein8_zps9da24794.png

 photo PrimarkZuidplein10_zps0634db95.png

Denim!

 photo PrimarkZuidplein11_zps3f905050.png

 photo PrimarkZuidplein12_zps53b501cd.png

Alles voor je voeten en benen kun je hier ook vinden, maillot’s, leggings, sokken en sloffen! In allerlei vrolijke kleuren en printjes.

 photo PrimarkZuidplein5_zps7339da27.png

 photo PrimarkZuidplein4_zpsdde96309.png

 photo PrimarkZuidplein9_zps769ace18.png

 photo PrimarkZuidplein6_zps42270cbe.png

 photo PrimarkZuidplein19_zpsf5bd6b28.png

 photo PrimarkZuidplein21_zps137f4e7a.png

http://i1120.photobucket.com/albums/l487/byaranka/byaranka001/byaranka001001/byaranka001001002/PrimarkZuidplein20_zpsbed4485b.png

En natuurlijk kunnen de accessoires ook niet ontbreken bij de Primark. Ik had wel het idee dat dit een vrij kleine afdeling was.

 photo PrimarkZuidplein15_zpsf793a744.png

 photo PrimarkZuidplein17_zps978aa310.png

 photo PrimarkZuidplein16_zps4b093b9b.png

 photo PrimarkZuidplein49_zps855f84b2.png

Beauty! Ook maar een paar schappen, maar wel veel leuke items voor weinig geld!

 photo PrimarkZuidplein48_zpsd66cf5a4.png

Sportkleding, ook niet geheel onbelangrijk!

 photo PrimarkZuidplein18_zpsa973c2be.png

 photo PrimarkZuidplein24_zps1c9e04cf.png

 photo PrimarkZuidplein45_zps1378ac6d.png

 photo PrimarkZuidplein44_zps80407611.png

Kerst!

 photo PrimarkZuidplein13_zpsf5328c12.png

Kassa’s op de beneden verdieping, boven vind je er ook nog heel wat! Er zijn dus genoeg kassa’s om aan af te rekenen!

 photo PrimarkZuidplein43_zpsd6b5ed32.png

Het filiaal bestaat uit twee verdiepingen. Benenden vind je Atmosphere voor de dames, beenmode, accessoires en denim. Boven vind je de mannen- en kinderkleding, HOME, schoenen en lingerie!

 photo PrimarkZuidplein34_zps5f10a222.png

 photo PrimarkZuidplein33_zpsb40d835e.png

 photo PrimarkZuidplein36_zps9983d820.png

 photo PrimarkZuidplein35_zps73be97b4.png

Primark HOME, ik vind dat altijd zulke gezellige en leuke spullen! Je vind hier onder andere ook de mooiste fotolijstjes! Jammer ook dat dit een vrij kleine afdeling is!

 photo PrimarkZuidplein22_zps98927087.png

 photo PrimarkZuidplein31_zps23e59e5d.png

 photo PrimarkZuidplein30_zps0b5548b2.png

 photo PrimarkZuidplein32_zps15f0a2f4.png

Mannenkleding! Dit is dan wel weer een vrij grote afdeling!

 photo PrimarkZuidplein23_zpsd37b9c3d.png

 photo PrimarkZuidplein37_zps613aa165.png

 photo PrimarkZuidplein41_zps6d4daa7c.png

 photo PrimarkZuidplein42_zpsdf1db52f.png

Schoenen!

 photo PrimarkZuidplein25_zps997df48d.png

Pyjama’s en Onesies!

 photo PrimarkZuidplein29_zps379dc6be.png

 photo PrimarkZuidplein26_zps9eedf889.png

 photo PrimarkZuidplein27_zpsa4eea06f.png

 photo PrimarkZuidplein28_zps59cc8831.png

Van deze super schattige kinderkleding krijg ik echt rammelende eierstokken! Als ik later – veel later, haha – ooit kinderen krijg doe ik ze alleen Primark kleding aan, haha!

 photo PrimarkZuidplein39_zpseb46ce6d.png

 photo PrimarkZuidplein38_zps6d14fc10.png

Lingerie en nog meer pyjama’s!

 photo PrimarkZuidplein40_zps209aaebf.png

Het Primark Zuidplein filiaal is zeker een mooie aanwinst voor Rotterdam, wel vind ik het jammer dat hij minder mooi is opgezet als Arnhem, maar dat is natuurlijk ook een veel groter pand. Deze is vrij compact en op elkaar gedrukt, dat vind ik wel jammer. Maar voor de rest kun je hier zeker goed shoppen voor weinig geld! Als ik weer een keer in de buurt ben kom ik zeker een keer aan! Naar welke Primark filialen ga jij altijd?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Ik vind de Home afdeling en de accessoires van Primark zo leuk! In België is er helaas maar eentje die ook nog eens heel ver is dus ik ben er nog maar een keertje geweest. Er zou er ook 1 komen in Gent dus ik kijk er naar uit om daar zo af en toe eens snel te kunnen binnenspringen

 2. mooie foto’s! Lijkt me heerlijk, zo’n lege en rustige Primark haha!
  Ik heb het geluk dat ik in Enschede woon, ik woon zelfs op loopafstand van de Primark ;) Ben er trouwens al een tijdje niet meer geweest en ik zie superleuke kerstdingen! Binnenkort maar weer even langs dus!

 3. Wat gaaf dat je weer bij de opening van een Primark filiaal mocht zijn, <3 Ik ga altijd naar de Primark in Arnhem. Jeetje wat is dat een mooie ruimtelijk ding zeg. Ongekend voor een Primark!

 4. Die Primark filialen schieten echt als paddenstoelen uit de grond lijkt het wel. Niet te zuinig. Ik blijf het wel een leuke winkel vinden, maar op gegeven moment heb ik het ook al weer gezien dus voor mij is het tijd voor wat anders. xxx Lucinda

 5. wat een super leuk en uitgebreid verslag. je hebt echt de tijd en moeite ervoor genomen om ons zo een goed mogelijk beeld te geven van de Primark. De fotos zijn ook heel erg mooi. Heb je ook nog wat gekocht? x

 6. Leuk om zo te zien! Rotterdam Alexandrium was altijd het dichst bij voor mij en dus ging ik daar meestal heen. Maar het lijkt erop dat deze niet heel veel groter is. En inderdaad als het zo dicht op elkaar staat lijkt het al snel ook veel drukker. Ik ben van de week voor het eerst in Almere geweest (na altijd alleen in Rotterdam te zijn geweest) en wow, wat is dat ineens veel fijner winkelen! Ook veel meer keus en veel ruimer opgezet! Maar alsnog fijn dat er nu nog een in Rotterdam is, scheelt misschien weer qua drukte haha :)

 7. De Primarks schieten uit de grond. Ik kan me nog herinneren dat er gewoon geen één in Nederland was en nu heel veel!
  Ik moet er echt heen om een onesie te kopen maar zie op tegen de drukte..

  XoXo Melanie

 8. Vind dit wel heel jammer. In Rotterdam 2 filialen en andere wij hier in het Noorden hebben geeneens 1. filiaal. Dichtstbijzijnde is in Duitslans voor mij. Ruim een uur met de auto nog hoorde ik van een vriendin (heb zelf geen rijbewijs) . Zoveel leuks, maar door de reiskosten voor mij al niet te doen want dan hou ik niks over om te besteden helaas….

 9. Ga je nog steeds vaak naar Primark Zuidplein of Alexandrium? Ik blijf je blog en video’s met alle plezier volgen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *