Search
Close this search box.

Binnenkijken bij de nieuwe US Candles Store

 photo US Candle Opening16_zpsxqrpxap6.png

Als ik in het centrum van Zwolle ben om te winkelen sla ik eigenlijk nooit de US Candles over. In een korte tijd heb ik een grote liefde voor geurkaarsen ontwikkeld en vind het heerlijk in deze winkel weer lekker aan nieuwe of bestaande geuren te ruiken. Maar vanaf deze maand is US Candles verhuisd naar nog een mooier pand, ik laat jullie graag deze geuren walhalla van Yankee Candle zien!

 photo US Candle Opening17_zpsaotkvnia.png

 photo US Candle Opening5_zpsnmitfdpz.png

De nieuwe winkel van US Candle is te vinden in het mooie centrum van Zwolle aan de Roggenstraat 31, tegenover de ingang van de V&D, niet te missen. Het is een sfeervol en mooi pand dat lekker groot is om alle producten van Yankee Candle te kunnen bewonderen! Ook vind je lekker veel displays met uitgelichte of bijzondere producten.

 photo US Candle Opening13_zpsv9y2osmv.png

 photo US Candle Opening14_zpsyptjaktm.png

Maar natuurlijk is het hele standaard assortiment ook aanwezig!

 photo US Candle Opening11_zpso2t92rbg.png

Leuke display’s met uitgelichte geuren, dit is die van babypoeder, die ruikt echt naar baby’s en Zwitsal, echt heel erg lekker!

 photo US Candle Opening7_zpsnaopqetl.png

 photo US Candle Opening8_zpsrd7bxtfg.png

Nog meer prachtige kaarsen, geurstokjes en bijzondere geuren.

 photo US Candle Opening9_zpsdvo8m6vg.png

Ook een hoekje voor echte strandgeuren voor de zomer!

 photo US Candle Opening4_zpsgjiizeue.png

De nieuwe koffiegeuren!

 photo US Candle Opening2_zpslsuopcvy.png

Ook hebben ze een kast vol met cadeauverpakkingen, super leuk nu moederdag er natuurlijk aan komt!

 photo US Candle Opening_zpsmi4nssaj.png

 photo US Candle Opening1_zpsg9wixdim.png

En dit is het allerleukste, US Candles heeft een eigen boekje ontworpen waar je je stickers van de tart in kan plakken en hier een verhaaltje over kan schrijven zodat je kan onthouden wat je van de geur vond voor een volgende keer of dat je er misschien wel een hele jar van wilt kopen. Super leuk!

 photo US Candle Opening6_zpsdazx0u4h.png

En ze hebben ook een hele leuke actie met lege big en medium jars, lever je deze leeg in in de winkel mag je een gratis tart uitzoeken. Deze jars gebruiken ze dan weer om leuke cadeauverpakkingen van te maken, een super leuk en tof idee!

 photo US Candle Opening18_zpsxjgle38s.png

Bij binnenkomst zie je ook deze prachtige banner, je voelt je er meteen thuis!

 photo US Candle Opening15_zpsfx9sev5l.png

Ik hoop dat ik jullie een beetje een sfeerbeeld heb kunnen geven van deze prachtige winkel! Ik ben zelf echt vaste klant en mijn kast puilt op dit moment echt uit van de Yankee Candle kaarsen, ik moet echt wat minder kopen en meer opbranden! Zijn jullie fan van Yankee Candle en wat is jullie favoriete geur?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Wat een ontzettend mooie winkel. Zo jammer dat ik in de Randstad woon en niet in de buurt. Misschien moet ik maar eens een dagje Zwolle gaan doen. :-)

 2. Wauw al die kleurtjes en potten, ik word er gewoon hebberig van! Vandaag komt mijn eerste pakketje van Yankee Candle binnen! Ik heb ze nog nooit gebrand of geroken dus heb gelijk maar 14 geurtjes besteld haha. Ik ben zó benieuwd, door alle positieve berichten heb ik de lat wel hoog gelegd. Hopelijk zijn ze het waard!
  Liefs, Iris

 3. Ik houd echt van YC! Ik heb mezelf even gestopt met kopen ivm financiën maar ik kan niet wachten om weer wat lekkere geuren te kopen!

 4. Wauww! Super leuk dit! Ik wil zelf ook YC eens proberen. Het boekje wat je erbij koopt/krijgt voor de stickers in te plakken is erg handig lijkt me! Zo kun je nooit vergeten welke geur je het lekkerste vond :-)

 5. Wat een prachtige winkel. Ik ben nog wel naar het oude pand geweest, dit ziet er echt mooi en overzichtelijk uit.

 6. Dit winkeltje ziet er echt super leuk uit! Leuke hoekjes! Jammer dat Zwolle zo ver weg is voor mij maar ik heb volgens mij wel eens online besteld…
  Als ik een keer in Zwolle ben ga ik zeker eens langs!

 7. Oh dat ziet er leuk uit, ik word er direct een beetje hebberig van haha! Heel mooi en die geuren lijken me ook wel lekker met dat baby poeder. Dat boekje is ook echt een super leuk idee !

 8. Haha, ik hield zelf al zo’n boekje bij en dacht dat ik juist een beetje te ver ging :) Leuk dat ze die boekjes nu zelf uitbrengen!
  Jammer genoeg is Zwolle wel ver weg voor mij, dus ik houd het bij de winkel in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *