Binnenkijken bij de LUSH Flagship Store Amsterdam Kalverstraat

Ik hou van het merk LUSH, ik baal alleen als een stekker dat ik nu geen bad meer heb zodat ik nog meer van dit merk kan genieten. LUSH is voor mij echt hét merk voor in de badkamer waar ik echt blij van word. Helaas is het niet in Zwolle te koop, maar vanaf vandaag heeft Nederland wel een Flagship Store van LUSH aan de Kalverstraat in Amsterdam. Gisteren ben ik nog snel even bij de persopening langsgewipt om foto’s te schieten! Kijken jullie mee naar deze prachtige winkel?

Na zestien jaar aan de Kalverstraat 98 te hebben gezet is het zover, LUSH opent vanaf vandaag een flagship store aan de Kalverstraat 121-123! Het pand ziet er echt prachtig uit en trekt meteen je aandacht. Je moet er wel even een stukje verder voor lopen (de winkel zit nu vrijwel helemaal achterin), maar het is zeker de moeite waard! Het is namelijk een prachtige winkel geworden met drie ruime verdiepingen en een geweldige sfeer!

Bij binnenkomst staat er meteen een leuke balie klaar voor demonstraties met onder andere natuurlijk de LUSH bruisballen, super tof om te zien in deze transparante baden.

Ook bij de ingang vind je de verdeling van de winkel op de verschillende verdiepingen, het staat echt heel erg duidelijk aangegeven!


En check de hoeveelheid aan kassa’s! Volgens mij is dat drie keer zoveel als ze dat eerst hadden, prachtig! Ik krijg er wel stiekem het Primark idee van trouwens, haha!

Gifts!

De winkel is trouwens echt prachtig ingedeeld en hier zie je een prachtig rek met bodycare en een handige wastafel!

Hier wordt een badliefhebber toch gelukkig van, wat een walhalla!

Nog veel meer bodycare en haircare!

Ook deze store heeft een Hair Lab waar je je haren kan laten doen met de LUSH producten, het ziet er echt super tof uit en ben eigenlijk wel benieuwd naar zo een ervaring! Misschien de volgende keer als het niet zo druk is!

Nog meer bodycare en natuurlijk de welbekende tabs van LUSH! Super leuk ook die display in de vorm van een mond.

En dan is het tijd om naar boven te gaan!

Daar vinden we namelijk de skincare!

De verse maskertjes zijn natuurlijk present!

En de massage bars!

Check deze enorme bar met wastafels zodat je de producten goed kan ervaren, echt super leuk!

Allemaal smeerseltjes voor het gezicht, love it!

Super tof, deze flagship store heeft nu limited edition body butters in allemaal bekende LUSH geuren, echt super lekker!

Het experience hoekje waar nu handgemaakte bruisballen worden gemaakt. Maar het is normaal de bedoeling hier de nieuwe collecties uit te stallen.

En dan lopen we naar boven naar een klein schattig zaaltje. De nieuwe Lush Kalverstraat krijgt een speciale ruimte met door Lush ontwikkelde parfums en muziek waar ook feestjes kunnen worden georganiseerd. In deze Perfume and Music Loungebar zullen speciale albums van het internationale label ECC verkrijgbaar zijn, dat samen met Lush eigen muziek ontwikkelt.

Hier zie je de muziek van het label dat je ook meteen kan luisteren. Ik moet je wel eerlijk toegeven dat het niet mijn kopje thee is, maar wel leuk dat LUSH hier aandacht aan geeft.

Allemaal geuren! Ik moet zeggen dat ik totaal niet bekend ben met de LUSH geuren, als ik binnenkort weer eens langs kom als het rustig is laat ik me eens flink inspireren!

Uitzicht vanaf de tweede verdieping op de eerste verdieping.

En natuurlijk een overzicht over de winkel! Het is echt een prachtige winkel geworden en LUSH heeft natuurlijk rekening gehouden met een duurzaam proces. Zo is alles duurzaam verkregen of geproduceerd en straalt het echt de LUSH sfeer uit. Het is een prachtige ruime winkel en ik vind het echt een aanwinst, zeker de moeite waard om een keertje heen te gaan! Nu ben ik alleen nog maar aan het duimen dat LUSH ooit een keer naar het noorden van Nederland komt!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reageren
  Anouk
  17 maart 2017

  Wauw wat een mooie winkel! En ik ben ook ontzettend voor een lush in Groningen of Zwolle

 • Reageren
  Romy
  17 maart 2017

  Wauw, wat ziet de winkel er groot, mooi en kleurrijk uit. Amterdam is voor mij dicht bij en door jouw foto’s kan ik niet anders dan de winkel snel eens bezoeken! :)

 • Reageren
  chucky1012
  17 maart 2017

  Geweldig, zo een grote mooie winkel!
  Als ik een keer daar in die stad ben ga ik zeker daar langs.

  Xoxo

 • Reageren
  Milou
  17 maart 2017

  Wauw! Het is een prachtige winkel geworden! Ik heb zelf bij lush in rotterdam gewerkt en ben vaak genoeg in Amsterdam geweest voor trainingen en dit is wel even anders!

  Maar eerlijk is eerlijk. Ik vind het eigenlijk niet zo bij het concept lush passen. Voor mij is lush een klein en intiem winkeltje waar je even lekker je ogen uit kan kijken. Ik vind dit zelf niet echt ‘lush’ achtig als ik eerlijk ben. Lush is alles behalve commercieel (najah uit eindelijk natuurlijk wel haha) maar dit vind ik wat kolossaal en commercieel ogen. Dat vind ik jammer!!

 • Reageren
  Kim
  17 maart 2017

  Wat een toffe winkel is het geworden! Hier moet ik snel even een kijkje nemen.

 • Reageren
  Sharon - Choose to Shine
  17 maart 2017

  Wauw wat een gave, grote winkel!! Ik ben het filiaal in Den Bosch gewend wat een gezellig klein en knus winkeltje is. Dan is dit héél wat anders! Ik moet echt een keer naar Amsterdam naar dit filiaal.

 • Reageren
  Susan
  17 maart 2017

  Wat een super toffe winkel is het geworden! Helaas te ver weg voor mij.

 • Reageren
  Desirée
  17 maart 2017

  Oh my, wat is dat een prachtige zaak geworden zo zeg! <3

 • Reageren
  Kelly
  17 maart 2017

  Wat heerlijk! :)

 • Reageren
  Varenka
  17 maart 2017

  Wat een ontzettend mooie winkel….schitterend.
  Jammer dat ik al dat lekkers niet vanaf hier kan ruiken.
  Prachtige foto’s ook.

 • Reageren
  rachel
  17 maart 2017

  is die gaaf of niet :D zo dan!!

 • Reageren
  Sandra
  17 maart 2017

  Wat een prachtige winkel zeg! Wat heerlijk zoveel foto’s :)

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  17 maart 2017

  Mega toffe winkel! Al vind ik eigenlijk iedere LUSH winkel tof!

 • Reageren
  Jessica J.
  17 maart 2017

  Wat een prachtige, ruime winkel, zeg! Ik ga er zeker eens langs als we nog eens een tripje naar Amsterdam maken. Enneuh, ik zie mijn grote favoriet Smugglers Soul bij de parfums staan. ♥ ;-)

 • Reageren
  Linda
  17 maart 2017

  Het is echt een prachtige winkel, net een snoepwinkel, heb mijn ogen uitgekeken gisteren <3

 • Reageren
  Annika
  17 maart 2017

  Het wordt tijd dat ze naar Enschede komen. Ik ben gek op de shampoo bars en ik wil graag nog een keer de massage bar uitproberen. Leuk verslag!

 • Reageren
  Sabina
  17 maart 2017

  Je hebt tegenwoordig ook een opblaasbaar bad, je moet maar eens op https://tubble.com/nl/ kijken!
  Ik heb geen grote badkamer maar dit past precies en ik lig er heerlijk in.
  Dan kan je weer genieten van lekkere badproducten!

 • Reageren
  Tessa
  18 maart 2017

  Ik krijg door deze foto’s zo’n zin om de winkel eens te bezoeken! Heb je zelf ook nog wat gekocht?

 • Geef een reactie