Search
Close this search box.

Bijzondere vriendschap met Elise – Op zoek naar jezelf

Bijzondere vriendschap met Elise – Op zoek naar jezelf

In de zoektocht naar jezelf is het ontzettend belangrijk de goede en juiste vrienden dicht bij je te hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat een vriendschap stand houdt, wat heb je nodig van elkaar en hoe ga je met elkaar om als het niet allemaal vanzelf lijkt te gaan? In deze video kletsen Elise en ik openhartig over onze bijzondere vriendschap. We delen onze valkuilen, maar ook onze momenten waar we er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn. Hopelijk kunnen jullie er iets voor jezelf uithalen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Wauw.. ik word hier gewoon erg stil van! Ik ben stiekem een beetje jaloers op je dat jij zo’n goede vriendin hebt! Ik mis dat namelijk wel een beetje, maar ben blij dat jij je gelukkig weer een stuk beter voelt! Ga zo door topper!

 2. Die emo reacties die ik heb achtergelaten op Youtube zal ik hier niet plaatsen, dat trek ik niet ;) – Ik zie dan ook nu pas de still die je hebt uitgekozen, hahaha! Prachtig rondje maak je liefje <3

 3. Bijzondere, mooie video. Ik volg jullie allebei en heb tot zover wel een bepaald beeld van jullie kunnen schetsen.
  Inderdaad totaal verschillend van elkaar.
  Elise zie ik altijd als druk, dramatisch, enthausiast, assertief en vol passie (en een tikkeltje bitchy?)En Aranka als de rustige, gewone, bescheiden, en hele lieve ‘boerentrien’ zoals je het zelf ook noemt haha.
  Super leuk om te zien dat jullie elkaar zo goed aanvullen en veel van elkaar leren.
  Vindt jullie allebei erg leuk op jullie eigen manier en deze vriendschap lijkt mij goud waard!

 4. Superleuke video en erg mooi om te zien hoe jullie elkaar aanvullen. Ik ben jaloers op zon vriendschap. Dat is echt wel iets dat ik erg mis.. Dus geniet ervan samen! Ik werd er zelf ook al emo van hihi.

  Ik denk dat aranka en ik wel door 1 deur kunnen. We lijken precies op elkaar haha grappig om te zien en elise lijkt mij ook een superleuke gezellige vriendin! Denk dat elkaar aanvullen erg goed is voor een vriendschap.

 5. Lieve Aranka, ik vind je een van de betere, echte bloggers. Ik vind het mooi dat je toch dicht bij jezelf blijft en niet teveel meegaat in die mainstream blog trends. Knap van jou dat je dit je zulke onderwerpen durft te bespreken. Ook over het onderwerp assertiviteit, dyslexie e.d. heb je het erg goed gedaan dat je het op je blog onder woorden hebt gebracht :) Het is je gegund ook voor Elise. Ik ken je niet lieve Elise maar daar komt hopelijk verandering in.

   1. Het leven is niet altijd even fijn en soms is het nodig om het anders aan te pakken dan je schouders eronder te zetten zoals Aranka dat beschreef. Maar beter laat dan nooit om je leven, je geluk en je vriendschappen te verbeteren. Ik vind het erg knap van Aranka dat ze ondanks haar dyslexie gewoon even een blog runt! Ik heb zelf ook een bepaalde beperking en ik herken me in haar verhaal, houding etc. Elke dag een beetje leren en alle kleine beetjes tellen mee :)

  1. wow dat was net ff te snel op plaatsen drukken :’)

   de reden waarom ik hier dan weer emo van word is omdat ik sinds ruim een jaar totaal geen contact meer heb met mijn vriendinnen. simpel gezegd waren het gewoon geen vriendinnen want ze lieten me vallen als baksteen toen het voor mij even moeilijker werd in life. op dit moment heb ik ook maar 1 vriendin, en die woont helaas ook in het buitenland. misschien is het goed zo, lekker dat op mezelf zijn en gewoon werken en af en toe wat leuks doen met de man des huizes. maar soms mis ik het wel om een vriendin dichtbij te hebben die me kent en er ook echt voor me is en andersom.

 6. Wat een mooie video!
  Ik vind het echt super knap dat je zo eerlijk bent en dit allemaal openlijk durft te delen.
  Jullie mogen trots zijn op een bijzondere vriendschap als deze.

  Ik kan me goed voorstellen dat vriendschappen onderhouden (klinkt stom zo) best wat moeite en energie kost wat van beide kanten moeten komen.
  Voor mij ook een puntje waar ik soms best meer energie in mag steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *