Search
Close this search box.

Bijzonder cadeau voor je zus(je)

Bijzonder cadeau voor je zus(je)

Voor Moederdag maakte ik een paar maanden geleden een video met leuke cadeautips die je aan haar kon geven. Daar zat onder andere het boekje voor mama tussen van Elma van Vliet. Ik kreeg toen zoveel enthousiaste reacties en hoorde dat veel mensen het boekje hadden gekocht dat ik besloot bij haar nieuwe boekje voor mijn zus(je) een video op te nemen om hem aan jullie goed te laten zien!

Over het boekje voor mijn zus(je):

Geheimen die verder niemand weet, lievelingskledingstukken die door jullie allebei werden gedragen en de eerste liefdes waarmee het aan en weer uit ging. Je kent je zus door en door en dat levert een grote verzameling prachtherinneringen op. Voor mijn zus(je), een boekje over ons is een leuk vormgegeven cadeauboek om al dat moois te bundelen. Elma van Vliet, bestsellerauteur en de vrouw achter deze persoonlijke en unieke ode aan je zus, helpt je op weg met opdrachten, grappige multiple choice-vragen en ruimte voor foto’s en aandenkens. Een eenvoudige, originele en creatieve manier om stil te staan bij wat jullie voor elkaar betekenen. Het resultaat is een vrolijk boekje om herinneringen van vroeger op te halen en samen te dromen over later.

Bijzonder cadeau voor je zus(je)

Ik vind dit soort dingen heel erg leuk om te geven omdat het persoonlijk en dierbaar is. Ik weet zeker dat het een emotionele belevenis is het boekje in te vullen maar het aan de andere kant ook te lezen en terug te halen. Zo zie je maar, een bijzonder cadeau hoeft niet duur of groot te zijn. Voor mijn zus(je) van Elma van Vliet is te koop voor € 12,50 bij bol.com en boekenhandels.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik vind dit soort boekjes ook altijd erg leuk! Heb een soortgelijke variant gegeven aan mijn vader en moeder. Zo leuk om terug te lezen ook!

  2. Vorig jaar heb ik het boekje “pap vertel eens” gekocht toen ik hoorde dat hij op 52 jarige leeftijd nog maar een paar maanden te leven had. Heb samen met hem dit boekje ingevuld. Zo kwam ik toch nog achter dingen die ik normaal nooit aan hem gevraagd zou hebben. Hij is nu inmiddels 3 maanden geleden overleden. En lees dit boekje af en toe nog eens terug. Dit boekje heeft nu een hele bijzondere waarde voor me. Prachtig! Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *