Bijenkorf verkoopt nu ook MAC online!

Ontzettend goed nieuws voor de MAC liefhebbers die niet in de buurt wonen van een MAC counter, de Bijenkorf verkoopt sinds vandaag ook alle producten online die ook in de counters verkocht worden (dus niet de Pro producten)! Ze worden gewoon verkocht voor de normale prijzen dus je betaalt ook niks extra’s! Ik ben hier in ieder geval ontzettend blij mee, want ik woon in Zwolle en moet minstens een uur reizen om naar een MAC verkooppunt te kunnen. Natuurlijk snuffel ik veel liever in real life tussen de spulletjes. Maar nu mijn MAC mascara op is, is het wel heel erg makkelijk om het even online te bestellen!

Wacht niet langer en neem een kijkje op de MAC pagina van de Bijenkorf!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Paola
  23 december 2011 at 16:37

  Helaas heb ik nog nooit een Mac product in het echt gezien! Online bestellen is wel handig als je iets opnieuw wil kopen!

 • Reply
  charile
  23 december 2011 at 17:28

  Oh wauw, wat gaaf!
  x

 • Reply
  Nicole
  23 december 2011 at 17:31

  heel fijn dat het nu ook online te koop is!
  misschien iet smoeilijker om kleuren te kiezen dan in het echt, maar ik moet wel want hier is geen mac in de buurt :P

 • Reply
  LottedeJ
  23 december 2011 at 17:45

  Echt superleuk, ik zat hier al heel lang op te wachten! :D

 • Reply
  Daniëlle
  23 december 2011 at 20:18

  Denk dat hier heel veel meiden blij mee zijn! Vanaf school hoef ik maar een paar stations om in de stad te komen dus ik zal zelf eerder gewoon naar de M.A.C. store komen, maar het is wel erg handig!

 • Reply
  Miranda
  23 december 2011 at 23:04

  Ik ben echt ontzettend blij, ik ben gek op MAC. Nu kan ik het eindelijk makkelijk kopen, en hoef ik niet een heel stuk te reizen.

 • Laat een reactie achter